Auta...co na to vravite?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
No, toto zas tvrdit nemozes, je jedno maximalne jedno ako je auto spravene, ake systemy obsahuje a co ja viem co... Niekedy nabura favorit v 200km/h a nic sa nestane, inokedy nabura najbezpecnejsi Mercedes v 50km/h a su vsetci mrtvi... Zalezi len od narazu, preto moc nevyberam auto z toho hladiska, kolko hviezdiciek ma za bezpecnost pri havarii alebo tak, pre mna maximalne nepodstatne... Nikdy na crashtestoch nenasimulujes skutocnu havariu, lebo nikto nevie kde a kedy to opres...Josifek napísal:No smiesne to neni, ale vo vystuzenom aute sa ti toto nemoze stat. Sak som videl netake havarie vo WRC a chlapici vystupili jako keby nic.
Co ja viem, proste sa mi to paci, a kvoli comu ked nie kvoli akceleracii? Jasne, ze kvoli akc. nemusim sa ja ukazovat aky som boss, na to mam ine nastroje (bauu)fikus-kukis napísal:To točíš tých 6000 len kvôli tomu zvuku/akcelerácií?
tak ja vam ukazem ako jazdia u nas vodici ale musi vam to prehravat 3gp lebo som to z mobilu stiahol ::
- Prílohy
-
- MOV00009.rar
- (985.49 KiB) 80 stiahnutí
-
erytrocyt
VIP
Tieto dve veci sa navzájom vylučujú. Jednoducho to robíš pre pocit nadradenosti voči človeku v tej Fábii.misokgb napísal:Co ja viem, proste sa mi to paci, a kvoli comu ked nie kvoli akceleracii? Jasne, ze kvoli akc. nemusim sa ja ukazovat aky som boss, na to mam ine nastroje (bauu)Proste mne sa paci, ked sa po 10m na krizovatke pozrem do spataku a tam typek na Fabke nevie zaradit 1ku, abo mu to tam skapalo... Neviem, radsej pojdem 6krpm, ako 2krpm, paci sa mi svizna jazda
Keď sedím za volantom, riadim sa dvoma pravidlami. Radšej dôjdem o päť minút neskôr ako vôbec, a nikdy nesúťažím s vlakom, kto z nás prejde cez priecestie ako prvý. Pri remíze prehrajem.
ale videl si tie afta to sa neda porovnavat s tvojou skodovkou dokonca bi som ani nenazval tu tvoju skodovku afte ak mam porovnavat wrc sak iba tie rami bezpecnostne co su na kostre a dvojbodove bezpecnostne pasi prilbi nehorlavi oblek atdJosifek napísal:No smiesne to neni, ale vo vystuzenom aute sa ti toto nemoze stat. Sak som videl netake havarie vo WRC a chlapici vystupili jako keby nic.
-
Kibo
Hardcore addict
Josifek, neuraz sa, nemienim to zle, ale pises ze mas potrebu jazdit na chargeri R/T, pritom si ledva sedlal "embecku", aj to niekde pri dome, je nieco uplne ine jazdit v premavke, nehovorim ze nevies jazdit, ale poznam X pripadov ako si ty. bez urazky. kamarat sa citi ako majster sveta v rally, nevie odsoferovat corsu 1,2 a tiez ma potrebu jazdit na neviem akom sportaku, druhemu kamaratovi teraz tiez taky zavodnik rozbil auto, chlapec sa asi ponahlal do boxov a nabral kamarata, potom hrdinsky zdrhol, asi aby si nepokazil medzicas
, dalsi kamarat spravil 4 salta a padol na strechu, dalsi sa hral na 100 embecke na kriminalku a skoncil 150m v poli, sused roztrhol (doslova!) S120 o lampu na dva kusy, dalsi kamarat mal na 100 embecke (ta je popularna
) namiesto spolujazdcovej sedacky lampu verejneho osvetlenia...
neurazam tym teba alebo tvoj povoz, tiez som sa ucil jazdit na S120L, a poviem pravdu, celkom sa mi to pacilo, lebo tam sa musis naucit jazdit, takze ako skola zarucene dobre. ale prosim ta sa nehraj na pretekara ked este ani nevies ako vyzera vyhlaska.
no a k tomu pretekaniu, motokary su tiez celkom zaujimava vec, kde sa da co to poducit. to ze ti je draho za to platit... s tym nic nenarobime, ale ked sa ti nepaci, tak potom ti je napomocna akurat lesna cesta a zbozne prianie, aby si sa nevyvalil o daky strom.
jo, a este k tomu ochrannemu ramu. je to skvela vec, ale aj nieco stoji. doma vyrobeny vacsinou stoji za prd, videl som zigulaka co mal ochranny ran z lesenarskych trubiek, neposadil by som tam ani plysoveho macka
a zasa policajti maju tieto garagetuningy velmi v oblube 
takze peace
neurazam tym teba alebo tvoj povoz, tiez som sa ucil jazdit na S120L, a poviem pravdu, celkom sa mi to pacilo, lebo tam sa musis naucit jazdit, takze ako skola zarucene dobre. ale prosim ta sa nehraj na pretekara ked este ani nevies ako vyzera vyhlaska.
no a k tomu pretekaniu, motokary su tiez celkom zaujimava vec, kde sa da co to poducit. to ze ti je draho za to platit... s tym nic nenarobime, ale ked sa ti nepaci, tak potom ti je napomocna akurat lesna cesta a zbozne prianie, aby si sa nevyvalil o daky strom.
jo, a este k tomu ochrannemu ramu. je to skvela vec, ale aj nieco stoji. doma vyrobeny vacsinou stoji za prd, videl som zigulaka co mal ochranny ran z lesenarskych trubiek, neposadil by som tam ani plysoveho macka
takze peace
-
misokgb
King
Ako som pisal, aj ked je mesto prazdne, aj tak tomu vytocim... Mna to bavi, a ti ludia k tomu ked sa na mna pozeraju, to je ich vec a pre mna len ceresnickaschw33k napísal:klasika , proste okolitý svet sa pozerá na Teba a si stredobod , tzv. kápo : P
A tvrdiť , že to tak nieje , to sa nemusíš ani pokúšať
Ale však Teba to prejde vekom
-
Kibo
Hardcore addict
ja ti nevravim aby si kupil fabiu, ja som len napisal co som napisal. ked si neni blby ako par mojich kamaratov, tak si vezmes ponaucenie. kazdy sme nejako zacinali. ja som jazdil prvy krat ako 18 rocny na spominanej 120. ked som mal 8 tak som len tocil kolieskom na karose tatovi na kolenach 
//teraz si nemysli ze som ti tu karmu dal ja! dolozim screenom ak chces!
//teraz si nemysli ze som ti tu karmu dal ja! dolozim screenom ak chces!
teraz vravis o kom?puccik napísal:HAlo forum pocujte nezlozime sa mu na toho chargera nech uz s nim buchne a nech nemachruje