este to wow moze byt celkom dobre.... virtualny svet
ani to neskusam hrat lebo by som tomu urcite prepadol
Tak ako napísal JurijRubanov, je to fantasy s lacným príbehom. A tie knihy sú len obyčajný brak, ktorý ťaží zo značky.kukiak napísal:AK ma warcraft slaby pribeh, tak skacem do hrona aj so zavazim. Okolo celeho deja vyslo vela dielov knih, ktory doplnaju cely dej..atd..Aky je podla teba dej v CS?
1. Inteligentni ludia si dokazu tie hlasky vypnut (uznavam, ze ta ceska lokalizacia je naozaj hnus), alebo nahodit anglicku verziu.alfonz napísal:Keby sa ma nikto pýtal, čo je najväčší gýč v histórii herného priemyslu, odpovedal by som jednoznačne: Warcraft.
Čo na tomto ľudia vidia? Pravdu povediac, nemám rád fantasy, ale toto je veľa. Hral som všetky Warcrafty (môj osobný rekord je 10 minút), ale najviac sa mi do pamäte vryla trojka s českou lokalizáciou. Prečo? No lebo každých 48,5 sekundy som začul "Světlo mi dáva sílu", až keď som to počúval tých rekordných 10 minút, nemohol som inak než tieto splašky vymazať. A nielen kvôli tomu - z tých krikľavo-zeleno-debilných farieb ma skoro boleli oči. Kapitola sama o sebe je World of Warcraft - ten som sa ešte neodvážil stiahnuť (nieto ešte kúpiť). Ale videl som to u kamaráta ako to hral, a myslím že tá hra vo mne utvrdila môj názor na Warcraft a na Blizzard. A k filmu môžem povedať jediné - bodaj by ho dostal Uwe Boll...
Tak ako napísal JurijRubanov, je to fantasy s lacným príbehom. A tie knihy sú len obyčajný brak, ktorý ťaží zo značky.
blizzardi su uznavany ako krali hernych videí ..napr chystane hellgate london na ktore sa tak tesim je od odpadlych blizzardov a su tam brutus dobre videarewik napísal:ja vsetky hry od blizzardu zboznujem....WOW mozno nema dej ale w3 som presiel cele a najlepsie na tom su tie filmy ktore su v kvalite skvelej na taku dobu v ktorej bol w3 vyrobeny...
Pochopili, a ja rešpektujem že sa vám tie hry páčia, ale nepáčia sa mne a tak som to aj napísal. Veď na to je tu téma "Anti-Warcraft", no nie?NuSuey napísal:proste MNE nechutia.. a RESPEKTUJEM ze niekomu inemu chutia ..
pochopili ?
O CZ lokalizácii som písal vyššie - sú tam proste teplé dialógy. A hru samotnú u mňa nezachráni nič, u mňa je to bullshit prvej triedy a vedel som to už v piatej minúte hraniaNuSuey napísal:nechapem cloveka ktory si zahra warcraft 3 .. 10 minut .. a uz nan nadava.. a hlavne s ceskou lokalizaciou![]()
myslim ze to je len zaciatok...danpark napísal:nemám nič proti warcraftu , ale vážne ak prídu maniaci (napríklad do PC učebne) a rozbľakujú sa pri tom ako hrajú a mastia to celé hodiny miesto inej produktivity na PC , tak to nemusím ... ale ako warcraft 2 to rešpekt , to drtím na mobile a keď bola tá doba tak som drtil warcraft 2 aj na PC , lebo to bola vtedy poriadna hra a nie teraz keď W3 spolu aj s CS-kom drtia 10-12 ročné deti a už im z toho drbe