A nezabudni na knizku "Slovenčina v hrsti"puccik napísal:ze desat dat nemocniciam sak iba 3d ultrazvuk do jednej nemocnice moze stat 7 melonov
a s mojou ciastkou no najprv bi som zaplati susede predplatne od roku 2004 lebo si objednava casak MIAU tak bi som jej to vinavratil lebo som jej ho kradol pekne baby tam bolia potom bi som dal vsetko do banky a nechal bi som to tam aspon 10 rokov a potom bi mi to vzrastlo o vela viac lebo bi som tam dal niaky 15 percentni urok a potom jeden niaki hotelik lepsi nez hilton a kupil bi som si este vsetki telefony se vsetki a kpil bi som si babi na ktore bi som sa mohol pozerat kazdi den ale kedze to je pre mna sen lebo nestavkujem tak aspon si kupim zajtra novu mikinu
Stomilionovy jackpot - co s nim?
http://www.tipos.sk/Default.aspx?CatID=26ef.K0 napísal:mohol by sem o5 niekto napsiat ake cisla padly naposledy?
-
peterkozel
Medium Professional
-
pancuska26
Expert
aspon nieco by som im dala..v tvojom prispevku nevidim ziadne socialne citenie.tak radsej mysli dalej na seba a len na svoje potreby.MIAU.puccik napísal:a s mojou ciastkou no najprv bi som zaplati susede predplatne od roku 2004 lebo si objednava casak MIAU tak bi som jej to vinavratil lebo som jej ho kradol pekne baby tam bolia potom bi som dal vsetko do banky a nechal bi som to tam aspon 10 rokov a potom bi mi to vzrastlo o vela viac lebo bi som tam dal niaky 15 percentni urok a potom jeden niaki hotelik lepsi nez hilton a kupil bi som si este vsetki telefony se vsetki a kpil bi som si babi na ktore bi som sa mohol pozerat kazdi den ale kedze to je pre mna sen lebo nestavkujem tak aspon si kupim zajtra novu mikinu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hmmm tak 110 mega ano ? ... na 101% by som odstahoval celu nasu rodinu niekde kde mozeme tie peniaze pomaly zacat rozbalovat .. takze po ceste by sa vymenila nasa felcka za nieco lepsie a do noveho by sme uz prisli jakoze normalne vole ne ?
... zalozil by som firmy s tym co ma zaujima a uzival by som si zivot na normalnej urovni .. nekupoval by som si hned veyrona ... zacal by som proste makat s tymi peniazmi
...
... ale aj tak je nebezpecne mat zrazu tolky cash ... slovaci su k**va zavistlivy na taketo veci ..
... ale aj tak je nebezpecne mat zrazu tolky cash ... slovaci su k**va zavistlivy na taketo veci ..
-
piskota224
Light Expert
fakt "len" 80 milionov?
usporiadam velku zurku.....kupim si strelnicu..novu zbran...kona...porsche...mercedes...dam na charitu...do zvieracieho utulku...nieco rodinke...kamosom....aprispejem do nasho klubu ...setkyx zoberem na dovolenku..a kupim si vilu so styrmi bazenmi ....
...no...ostalo mi este volaco?

Hej ostalo, lebo by to nebolo 80 milionov, ale 116 milionov, ktore momentalne ukryva jackpot lota. Cize, este by ti ostalo 36 milionov a z tych by si mi mohla, ak by si bola taka laskava, aspon kvapku prispiet na studium.piskota224 napísal:fakt "len" 80 milionov?![]()
![]()
usporiadam velku zurku.....kupim si strelnicu..novu zbran...kona...porsche...mercedes...dam na charitu...do zvieracieho utulku...nieco rodinke...kamosom....aprispejem do nasho klubu ...setkyx zoberem na dovolenku..a kupim si vilu so styrmi bazenmi ....
...no...ostalo mi este volaco?
![]()
-
piskota224
Light Expert
Myšlienka pekná, ale moc by si tých nehnuteľností nenakúpil.. Len pre porovnanie http://www.primelocation.com/internatio ... es/monaco/kinjeril napísal:Najskor by som asi investoval do nehnutelnosti v Monacu alebo v Monte Carle. A potom by som ich prenajimal.
-Každopádne ako investícia by a to oplatilo..
To by mi nestacilo este by som vytunovalJosifek napísal:http://ferrari-enzo.autobazar.eu/card.php?id=266102
A mame o vsetko postarane v jednej veci