Stomilionovy jackpot - co s nim?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

puccik napísal:ze desat dat nemocniciam sak iba 3d ultrazvuk do jednej nemocnice moze stat 7 melonov

a s mojou ciastkou no najprv bi som zaplati susede predplatne od roku 2004 lebo si objednava casak MIAU tak bi som jej to vinavratil lebo som jej ho kradol pekne baby tam boli :D a potom bi som dal vsetko do banky a nechal bi som to tam aspon 10 rokov a potom bi mi to vzrastlo o vela viac lebo bi som tam dal niaky 15 percentni urok a potom jeden niaki hotelik lepsi nez hilton a kupil bi som si este vsetki telefony se vsetki a kpil bi som si babi na ktore bi som sa mohol pozerat kazdi den ale kedze to je pre mna sen lebo nestavkujem tak aspon si kupim zajtra novu mikinu :D
A nezabudni na knizku "Slovenčina v hrsti" :D
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

pato83 napísal:A nezabudni na knizku "Slovenčina v hrsti" :D
a ti si kup oci v hrsti a nauc sa pozerat a precitj si moje bydlisko lebo takto iba spamujes
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

puccik napísal:a ti si kup oci v hrsti a nauc sa pozerat a precitj si moje bydlisko lebo takto iba spamujes
Že oči v hrsti :hehe: dobree :D
-No dnes nepadol jackpot :roll: normalne začínam mať ten pocit, že preto, že som si nepodal.. V stredu si musím natipovať niečo 8)
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

mohol by sem o5 niekto napsiat ake cisla padly naposledy?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

ef.K0 napísal:mohol by sem o5 niekto napsiat ake cisla padly naposledy?
http://www.tipos.sk/Default.aspx?CatID=26
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ef.K0 napísal:mohol by sem o5 niekto napsiat ake cisla padly naposledy?
viem ze sa ti to neda kuknut tak na :)

1tah:
10 11 14 21 26 37 .15

2tah:
23 24 27 30 35 44 .10
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

SRneC napísal:viem ze sa ti to neda kuknut tak na :)
Preco by sa mu to nedalo kuknut :?: :idea:
Frikso
Darca
Darca

[quote=""J""]Preco by sa mu to nedalo kuknut :?: :idea:[/quote]Pretože sa tam včera všetci drali a server tiposu to kapanek nezvladal..
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

nieco rozdelim po rodine
nejaka ta charita musi fungovat
slusny chalupa,chata,auto,motorka,stvorkolka,nadupane pc s riadne vypecenym rychlym netom, pivaren, restauracia, bordel, herna...
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

puccik napísal:a s mojou ciastkou no najprv bi som zaplati susede predplatne od roku 2004 lebo si objednava casak MIAU tak bi som jej to vinavratil lebo som jej ho kradol pekne baby tam boli :D a potom bi som dal vsetko do banky a nechal bi som to tam aspon 10 rokov a potom bi mi to vzrastlo o vela viac lebo bi som tam dal niaky 15 percentni urok a potom jeden niaki hotelik lepsi nez hilton a kupil bi som si este vsetki telefony se vsetki a kpil bi som si babi na ktore bi som sa mohol pozerat kazdi den ale kedze to je pre mna sen lebo nestavkujem tak aspon si kupim zajtra novu mikinu :D
aspon nieco by som im dala..v tvojom prispevku nevidim ziadne socialne citenie.tak radsej mysli dalej na seba a len na svoje potreby.MIAU.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmmm tak 110 mega ano ? ... na 101% by som odstahoval celu nasu rodinu niekde kde mozeme tie peniaze pomaly zacat rozbalovat .. takze po ceste by sa vymenila nasa felcka za nieco lepsie a do noveho by sme uz prisli jakoze normalne vole ne ? :-D ... zalozil by som firmy s tym co ma zaujima a uzival by som si zivot na normalnej urovni .. nekupoval by som si hned veyrona ... zacal by som proste makat s tymi peniazmi :-) ...

... ale aj tak je nebezpecne mat zrazu tolky cash ... slovaci su k**va zavistlivy na taketo veci .. :-)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

fuuu ja by som si kupil hned niekolko bytov, zopar dobrych aut... ostatne by som minal na nakupovanie obleceni a tak... a samozrejme na dlhodobe akcie :D
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

fakt "len" 80 milionov? :lol: :lol: :lol: usporiadam velku zurku.....kupim si strelnicu..novu zbran...kona...porsche...mercedes...dam na charitu...do zvieracieho utulku...nieco rodinke...kamosom....aprispejem do nasho klubu ...setkyx zoberem na dovolenku..a kupim si vilu so styrmi bazenmi .... :D ...no...ostalo mi este volaco? :lol: :D
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

piskota224 napísal:fakt "len" 80 milionov? :lol: :lol: :lol: usporiadam velku zurku.....kupim si strelnicu..novu zbran...kona...porsche...mercedes...dam na charitu...do zvieracieho utulku...nieco rodinke...kamosom....aprispejem do nasho klubu ...setkyx zoberem na dovolenku..a kupim si vilu so styrmi bazenmi .... :D ...no...ostalo mi este volaco? :lol: :D
Hej ostalo, lebo by to nebolo 80 milionov, ale 116 milionov, ktore momentalne ukryva jackpot lota. Cize, este by ti ostalo 36 milionov a z tych by si mi mohla, ak by si bola taka laskava, aspon kvapku prispiet na studium. :)
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

Sparrow napísal:Hej ostalo, lebo by to nebolo 80 milionov, ale 116 milionov, ktore momentalne ukryva jackpot lota. Cize, este by ti ostalo 36 milionov a z tych by si mi mohla, ak by si bola taka laskava, aspon kvapku prispiet na studium. :)
no jasne,tha este prispievam na studium po celom svete :D
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 10ucen »

ja by som si hned kupil lamborghini murcielago a gallardo potom by som siel na dovolenku do californie a potm keby som dosiel by som sa tolko vozil na tych autach dokedy by som neminul tie ostatne peniaze na benzin :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Najskor by som asi investoval do nehnutelnosti v Monacu alebo v Monte Carle. A potom by som ich prenajimal. :)
Frikso
Darca
Darca

kinjeril napísal:Najskor by som asi investoval do nehnutelnosti v Monacu alebo v Monte Carle. A potom by som ich prenajimal. :)
Myšlienka pekná, ale moc by si tých nehnuteľností nenakúpil.. Len pre porovnanie http://www.primelocation.com/internatio ... es/monaco/ :)
-Každopádne ako investícia by a to oplatilo..
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Josifek napísal:http://ferrari-enzo.autobazar.eu/card.php?id=266102 :wink:

A mame o vsetko postarane v jednej veci :D
To by mi nestacilo este by som vytunoval :D nepaci sa mi takto velmi :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Pacil sa mi komentar v Pravde, ze za tie peniaze by sa na vychode dala kupit cela mala dedina :D
Ja by som ostal v BA, len by som si kupil zopar bytov.
Napísať odpoveď