bolek napísal:Nemam rada nekonecne rozhovory o nicom a o tom, do co ho sa max nerozmumiem, cize ked mi chce niekto porozprvatm ake auto si chce kupit, ked bude zarabat 200 000 mesacne a aku PC najrasej hra, kludne. Ale ked to trva aj take dve hodiny a z rozhovoru je monolog, tak optimizmus prechadza aj mna
nestracaj optimizmus .. to ked spusti moj kamarat tak nie a nie prestat a on riesi take blbosti ze sa mi rozum zastavuje... s nim by si nevydrzala ani 5 minut ... horsi nez stara ukecana baba ... to by som radsej dievca pocul cely den kecat o topankach a kabelkach ako jeho ... ja sa mu uz radsej vyhybam a inac sorry za mensie OT
Tiež neznášam dlhé debaty o ničom alebo o veciach ktoré ma nezaujímajú a v ktorých sa nevyznám, ja popočúvam aj o počítačoch ale tiež nie tri hodiny, to je proste téma ktorá ma nudí, ale lepšie počúvať o počítačoch ako by malo byť ticho
ja neznasam ked chalani rozpravaju nekonecne dlho o autach..nie tak celkovo a o autach..ale ked uz niekto rozprava hodinu o tom ako opravoval s kamosom nieco v aute a rozobera to do podrobnosti, tak uz zaspavam
ale zase taku debatu o sporte by som v pohode zvladla ale keby zacal napr. o politike tak ...
Nemam rada temu sport, sportovci a podobne....taktiez ma nebavi pocuvat keci o niekom koho nepoznam....ved co ja s tym mam. To nech si rozobera s niekym kto ho tiez pozna...
Hipollita napísal:Nemam rada temu sport, sportovci a podobne....taktiez ma nebavi pocuvat keci o niekom koho nepoznam....ved co ja s tym mam. To nech si rozobera s niekym kto ho tiez pozna...
presne...tiez neznasam temu sport,lebo sa v tom nevyznam a je mi jedno,o aky ide.proste mam k sportu negativny vztah.to uz radsej ta technika
o autach, sporte a politike a pod.VRAJ chlapskych temach sa nedokazem duchaplne rozpravat ani Ja, ale to koli tomu ze ma jednoducho dako extra nezaujimaju/nepritahuju... Hanba tvrdit ze je to muzsky "top".
nerada pocuvam kto kde bol opity a kde vracal..
ale ine temy napr sport , auta, a pod si vypocujem, ale aspon s kratkym vysvetlenim o co sa jedna, lebo preda aj ja sa chcem vzdelavat a dozvediet nove veci.
ja ked sa rozpravam s babami tak sa snazim rozvijat hlavne temy ktore ony zacnu...a potom to je kvalitny dialog a nie je nic lepsie jak to ked ti podakuju za super pokec
dnes som sa vrátil z dozvukov ... dve noci som spal s tou istou spoluziackou, resp. nespal, prvu noc sme sa asi 4 hodiny rozpravali a druhu mozno 3 hodiny.... a kecali sme o vsetkom...aj o kabelkách a aj o autách, jednoducho uplne o vsetkom
To si musíš zistiť u každej slečný zvlášť,,, proste ju povizvedaj čo má rada, čo rada robi a pak o tom kecaj viac, zaujímaj sa o to čo slečna robí a nerozprávaj hlavne len o sebe, to nebudí dojem,,,
chill.yy napísal:mno to neni dobre.....rozumiet nam nerozumie ziadny chlap,.. a ani nebude,...ale ze sa s holkami nevies dlhsie rozpravat to je uz dost neprijemne,..
ja proste neviem o com proste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit?