Hip-Hop - všeobecne
-
rockonhustla
Light Star
rr
Slovenska scena
v tom hladisku ovecky za listky zaplatili a yayo ani buck neprisiel, riadne ich oje*** organizatori a nakoniec povedia ze im zaplatili, hlavne ze buck to nikdy nemal ani na jeho stranke, na podiu to zacali uhravat aby ti co si kupili listky nezacali pi*ov*** a vsetci v pi*i, este ze som tam nesiel ale rozmyslal som o tom neskor som zistil ze oje***, som rad ze aspon the game prisiel vdaka midimu na nom som bol
v tom hladisku ovecky za listky zaplatili a yayo ani buck neprisiel, riadne ich oje*** organizatori a nakoniec povedia ze im zaplatili, hlavne ze buck to nikdy nemal ani na jeho stranke, na podiu to zacali uhravat aby ti co si kupili listky nezacali pi*ov*** a vsetci v pi*i, este ze som tam nesiel ale rozmyslal som o tom neskor som zistil ze oje***, som rad ze aspon the game prisiel vdaka midimu na nom som bol
buhehe, by som sa hanbil stat v tom hladisku a pocuvat tieto pcoviny. A Mora, co sa tam prechadzal jak poloboh... odkedy toto male vajco chodi s dcerenkou isteho "zleho uja", nezmesti sa mu kar do trenirok. Este pred rokom zdravil z pol kilometra, dnes cumi jak keby kkt cakal, ze zasrana pozdravis prvy. A Rytmusovej nabijacke Andie, ktora to cele spoluzfuckovala by som neveril ani <> medzi nohami. Uz zopar ludi v BA ma na nu tazke srdce, no kedze... kto vie, ten vie... radsej sa na veci vydrbali. Sa cudujem ludom z Orange(u), ze si iste veci pred uzavretim sponzorskej zmluvy nepreverili. Ale sak pokym z toho tazia... i ked toto im zrovna dobre meno neurobilo. Som rad, ze tieto veci su za mnou... Dukaty z toho spravili pekny humac (cest vynimkam).
PS: Uz vidim tie decka, ktore zrazu zacnu pi*ov*** na G-UNIT a vyradovat znacku zo satnicka... lebo farar Mecoch povedal : )
PS: Uz vidim tie decka, ktore zrazu zacnu pi*ov*** na G-UNIT a vyradovat znacku zo satnicka... lebo farar Mecoch povedal : )
-
rockonhustla
Light Star
rr
ved dobre ale spravili si z ludi ko*ot tu nejde o g-unit ale o organizatorovR1k1nko napísal:rockonhustla napr. mne to nevadi ze nedosiel G-unit a spol ..( ani kese nechcem bolo paradne ... )
co som chcel pocut som pocul ....
kvoli amikom som tam ani nesiel . ale na cisteho
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ty ko*ot, to bolo trapne. By som fakt necakal, ze narod moze byt az tak je***. Ako najvacsi fasisti. Neobhajujem ani tie drbnute Gingersky, ani organizatorov, ani Orange, ani G-Unit, ale toto co predviedla nasa scena - nemam slov. Dik za tie videa.
Haha a to druhe video s Mecochom, haha, koniec! ULICA!
Haha a to druhe video s Mecochom, haha, koniec! ULICA!
Re: rr
tak toto bolo tvrdé , díky chlape schuti som sa zabavil ...rockonhustla napísal:Slovenska scena
Teraz len dúfam , že jou jou fak pak ( či ako sa im nadáva ) sem za pár rokov skutočne prídu a Street Dancer Janko aj s celou tou jeho drsnou partiou klaunov napochodujú na lízanie anusov
-
rockonhustla
Light Star
rrrrrrrrrrrrrrrr
miky diss
-
Digital
Guru
Re: rrrrrrrrrrrrrrrr
Text pekne skomponovanýrockonhustla napísal:miky diss
-
hojko
Site Admin
No nech sa paci, tu to mate, toto je cista ulica, chapes??? Teraz vam tu vytrel kocura rockonhustla s tym odkazdom kde Mecoch spieva, no rapperi, hiphoperi a ine deti ulice, kde mate argumenty na jeho spev takmer ako v podani Luneticu??? Druhe video s dakovackou na podiu bolo opat trapne divadlo v podani tejto "smotanky", stretol sa tam snad najvacsi odpad Slovanska, uz mi tam chybala len Studenkova a par politokov.
Tomasito: S koho dcerou to chodi???
Tomasito: S koho dcerou to chodi???
-
p4ra
Redeemer
Ten diss je dost lacny.
Jeden z najlepsich podmazov a jeden z najlepsich P.Diddy-ho textov vobec podla mna je tuto:
Jermaine Dupri feat. P.Diddy, Murphy Lee & Snoop Dogg - Welcome To Atlanta (Remix)
Jeden z najlepsich podmazov a jeden z najlepsich P.Diddy-ho textov vobec podla mna je tuto:
Jermaine Dupri feat. P.Diddy, Murphy Lee & Snoop Dogg - Welcome To Atlanta (Remix)
toto su moji kamosi... okolo 20-25 rokov, skuste to vypocut, co si otom myslite... povodne som to nechcel davat na net, ale ked to uz brat dal do PC tak tu mate:
- Prílohy
-
- InyPohlad feat[1][1]. BadLike - Moj pohlad (DJtomiboy).mp3
- (4.5 MiB) 390 stiahnutí