priatelke nechuti bozkavanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

rixo napísal:krasne si to napisal žmoľ jej prsia...:lol: dneska vecer s nou idem von uvidime hehe.ale mi pisala spravu,ze to ani nebol take ze jej to nechutilo ,ale nebola zvyknuta na to ze to bolo neco nove a pod,btw.presne ako ste hovorili
ak by bolo mozne natoc video drzim palce :lol: :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

rixo:Aj moja spolužiačka vyprávala, že do 21 nebude mať chalana a my všetci, čo máme partnera sme nezrelí. Prešlo pol roka a chodí s takým čudákom, už aj rozprávajú o svatbe :lol:
-Je toto síce troška iný príklad, tu ide o kresťansky založenú babu, ale pointa je tá istá. Niečo jej chýba, tak klame sama seba, že je to takto lepšie a ona je múdra, lebo iba ona si to nahovára.. :roll:
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa petogeforce »

a kolko ma ona rokov?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

P3Bo napísal:jj pre nu je teraz priorita vyk*rvit sa s co najvacsim mnozstvom chalanou aby machrovala pred kamaratkami a cim viac srdci zlomi tym jej kredit vzrastie ..... z toho vyrastie .
preeeesne taaaak. tak to je. mlade baby uvazuju presne takto. proste do takych 17 rokov sa spravaju ako z inej planety. pred par rokmi som sa o tom mal moznost presvedcit. jasne, najdu sa aj normalne, ale vacsinou to takto chodi. a nech mi nikto netvrdi, ze som akurat ja narazil na par takych :roll:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

mozno je chyba v tebe, skus ju vyprstovat :smt064
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

P3Bo : presne si to vystihol :aasmile3:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ty si to zaklincoval,zaujimave vzdy sa najde niekto kdo to poriadne zaklincuje :lol:.inak dneska je uz podla mna "cennost"najst babu ktora nechce hned je**t...podla mna :)
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

rixo napísal:ty si to zaklincoval,zaujimave vzdy sa najde niekto kdo to poriadne zaklincuje :lol:.inak dneska je uz podla mna "cennost"najst babu ktora nechce hned je**t...podla mna :)
ko*ot... :wink:

dneska je "cennost" najsť chalana ktorý nechce hneď je**t :D

podla mna :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

a podla mna na tom neni nic zlé, ze sa, ako ste to nechutne nazvali, ku*ví... pokiaľ aj ona aj ten druhý vopred vedia, do čoho idú, čo je na tom sakra zlé?
a keď nájde "toho pravého" tak bude mať normálny vzťah. Dovtedy si môže užívať, nie?
a to s tou múdrosťou by som nebral ako dôležité, to je len taká fráza alebo čo, niečo, čo sa tak hovorí, ani sa nezamýšľala nad tým, žeby prave tuto časť vety mohol niekto brať ako rozhodujúcu...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no je to pravda ale je to tak.. co uz nadavate na to a pritom to sami /asi/ robite tiez v takom veku by som nedokazal byt s neakou babou dlhsie jak rok..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ojoj dalsia 14 tka :roll: :wink: No jo...ona tomu kus musi prijst na chut...urcite pride neboj sa :D A k tymto veciam co sa tu rozoberaju v poslednych stranach..ja myslim ze tato sekcia by mohla drzat troska istu hranicu etiky a moralky..ja tu nechcem kazat ako pan farar v kostole ale toto a 14 rocna baba.....chore
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

no mozno staci umyt zuby a nejest cesnak...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Sepiroth napísal:a podla mna na tom neni nic zlé, ze sa, ako ste to nechutne nazvali, ku*ví... pokiaľ aj ona aj ten druhý vopred vedia, do čoho idú, čo je na tom sakra zlé?
zle je na tom to, ze chalan si mysli, ze je neviem aky atraktivny pre babu a ze sa jej paci a bla bla bla, je z toho proste v takom "opojeni" a baba to bere uplne inac. keby to brali obaja tak isto, tak to problem urcite nie je ;)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ale ja si to vobeec nemyslim turtlak,neni som v opojeni je to proste tak ako to je a to j dobre,ako som uz pisal uz mi aj napisala do sms,to co som chcel pocut... :)
umyt si zuby a nejest cesnak?no tak zas viem,ze vtedy to nebol problem po stranke tej ze by mi pachlo z ust,to nebol problem,to bolo v pohode,ale bol to skor z toho ze to bolo asi po prvy raz...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Sepiroth napísal:a podla mna na tom neni nic zlé, ze sa, ako ste to nechutne nazvali, ku*ví... pokiaľ aj ona aj ten druhý vopred vedia, do čoho idú, čo je na tom sakra zlé?
a keď nájde "toho pravého" tak bude mať normálny vzťah. ...
nevim asi nebude az taky normalny ked zisti ze holka je jak dedinsky bicykel, ze sa na nej uz kazdy povozil .. ruku na srdce ty by si taku chcel ? .. ja ani bohovi ! :-)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

axxis to myslel tak ze ked su obidvaja dedinske bycikle tak je vsetko "ou rajt" :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

SRneC napísal:axxis to myslel tak ze ked su obidvaja dedinske bycikle tak je vsetko "ou rajt" :P
ano to je ou rajt ako vravis :-P .. ja len narazam na ten potenciopnalny buduci " NORMLANY " :-D :-D vztah tej holky :-) ...
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa petogeforce »

ale však moze to byt aj vekom ak je mlada a este sa nebozkavala tak mozno nechce sak nech povi kolko ma rokov
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

nordkapp_pb napísal:ano to je ou rajt ako vravis :-P .. ja len narazam na ten potenciopnalny buduci " NORMLANY " :-D :-D vztah tej holky :-) ...
neviem, asi niesom podľa vašich kritérií celkou "ou rajt", ale mne je jedno, koľko chalanov mala holka predomnou, ide mi iba o to, ako to myslí so mnou, momentalne, v danej chvíli. čo bolo bolo. a ruku na srdce, keby ste mohli, tiež by ste m*dali každý týždeň s inou (pokiaľ by ste nenašli tú, kôli ktorej by ste už žiadnu inú nikdy nechceli...)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Podla mna to čo jej chyba v tom bozku je ze proste k tomu bozku si žiadne city nepridava,nič pri tom neciti .....je proste je to pre nu dotykanie sa pier ....kto vie ... ale stale lepsie nez 12nastky nemenovaneho usera :lol: :wink:
Napísať odpoveď