ak by bolo mozne natoc video drzim palcerixo napísal:krasne si to napisal žmoľ jej prsia...dneska vecer s nou idem von uvidime hehe.ale mi pisala spravu,ze to ani nebol take ze jej to nechutilo ,ale nebola zvyknuta na to ze to bolo neco nove a pod,btw.presne ako ste hovorili
priatelke nechuti bozkavanie
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
rixo:Aj moja spolužiačka vyprávala, že do 21 nebude mať chalana a my všetci, čo máme partnera sme nezrelí. Prešlo pol roka a chodí s takým čudákom, už aj rozprávajú o svatbe
-Je toto síce troška iný príklad, tu ide o kresťansky založenú babu, ale pointa je tá istá. Niečo jej chýba, tak klame sama seba, že je to takto lepšie a ona je múdra, lebo iba ona si to nahovára..
-Je toto síce troška iný príklad, tu ide o kresťansky založenú babu, ale pointa je tá istá. Niečo jej chýba, tak klame sama seba, že je to takto lepšie a ona je múdra, lebo iba ona si to nahovára..
preeeesne taaaak. tak to je. mlade baby uvazuju presne takto. proste do takych 17 rokov sa spravaju ako z inej planety. pred par rokmi som sa o tom mal moznost presvedcit. jasne, najdu sa aj normalne, ale vacsinou to takto chodi. a nech mi nikto netvrdi, ze som akurat ja narazil na par takychP3Bo napísal:jj pre nu je teraz priorita vyk*rvit sa s co najvacsim mnozstvom chalanou aby machrovala pred kamaratkami a cim viac srdci zlomi tym jej kredit vzrastie ..... z toho vyrastie .
a podla mna na tom neni nic zlé, ze sa, ako ste to nechutne nazvali, ku*ví... pokiaľ aj ona aj ten druhý vopred vedia, do čoho idú, čo je na tom sakra zlé?
a keď nájde "toho pravého" tak bude mať normálny vzťah. Dovtedy si môže užívať, nie?
a to s tou múdrosťou by som nebral ako dôležité, to je len taká fráza alebo čo, niečo, čo sa tak hovorí, ani sa nezamýšľala nad tým, žeby prave tuto časť vety mohol niekto brať ako rozhodujúcu...
a keď nájde "toho pravého" tak bude mať normálny vzťah. Dovtedy si môže užívať, nie?
a to s tou múdrosťou by som nebral ako dôležité, to je len taká fráza alebo čo, niečo, čo sa tak hovorí, ani sa nezamýšľala nad tým, žeby prave tuto časť vety mohol niekto brať ako rozhodujúcu...
-
midnight_man
Guru
zle je na tom to, ze chalan si mysli, ze je neviem aky atraktivny pre babu a ze sa jej paci a bla bla bla, je z toho proste v takom "opojeni" a baba to bere uplne inac. keby to brali obaja tak isto, tak to problem urcite nie jeSepiroth napísal:a podla mna na tom neni nic zlé, ze sa, ako ste to nechutne nazvali, ku*ví... pokiaľ aj ona aj ten druhý vopred vedia, do čoho idú, čo je na tom sakra zlé?
-
rixo
Light Professional
ale ja si to vobeec nemyslim turtlak,neni som v opojeni je to proste tak ako to je a to j dobre,ako som uz pisal uz mi aj napisala do sms,to co som chcel pocut...
umyt si zuby a nejest cesnak?no tak zas viem,ze vtedy to nebol problem po stranke tej ze by mi pachlo z ust,to nebol problem,to bolo v pohode,ale bol to skor z toho ze to bolo asi po prvy raz...
umyt si zuby a nejest cesnak?no tak zas viem,ze vtedy to nebol problem po stranke tej ze by mi pachlo z ust,to nebol problem,to bolo v pohode,ale bol to skor z toho ze to bolo asi po prvy raz...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nevim asi nebude az taky normalny ked zisti ze holka je jak dedinsky bicykel, ze sa na nej uz kazdy povozil .. ruku na srdce ty by si taku chcel ? .. ja ani bohovi !Sepiroth napísal:a podla mna na tom neni nic zlé, ze sa, ako ste to nechutne nazvali, ku*ví... pokiaľ aj ona aj ten druhý vopred vedia, do čoho idú, čo je na tom sakra zlé?
a keď nájde "toho pravého" tak bude mať normálny vzťah. ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
petogeforce
Zablokovaný
neviem, asi niesom podľa vašich kritérií celkou "ou rajt", ale mne je jedno, koľko chalanov mala holka predomnou, ide mi iba o to, ako to myslí so mnou, momentalne, v danej chvíli. čo bolo bolo. a ruku na srdce, keby ste mohli, tiež by ste m*dali každý týždeň s inou (pokiaľ by ste nenašli tú, kôli ktorej by ste už žiadnu inú nikdy nechceli...)nordkapp_pb napísal:ano to je ou rajt ako vravis.. ja len narazam na ten potenciopnalny buduci " NORMLANY "
![]()
vztah tej holky
...
-
Enduro3333
Medium Professional