Do coho strielate
-
petogeforce
Zablokovaný
Re: Do coho strielate
ak ta nebavi strielanie do terca tak si zober plechovky od piva napr. haluz 
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm lenze vrabec ta neostreluje... len si zije svoj kazdodenny zivot ako vie a potom pride nejaky kkt co si povie ze by mohla byt sranda keby zomrel...puccik napísal:Ahoj mozem dat dat jeden priklad ak bi slovensko ostrelovali a nas mladych od 15 rokov povolavali do armady a bi ste museli zabijat ini narod nechcem dyskriminovat tak bolo bi vam ich luto alebo bi ste robili co sa da
-
pinacolada
Guru wannabe
Tak ja mam doma celkom šikovnú malokalibrovku (malorážku) a v poslednom čase strieľam len po terči, ale hlušil som najmä kocúrov, ktorí bili môjho kocúra (preto, lebo som mu viackrát našiel v chrbte brok---->pomsta!). A prikláňam sa k tomu, že treba sem tam sundať aj nejakého škodca, ako sú škorce, ale hlavne vrany a straky.
Re: LOL
oooo mooooj bozeeee!puccik napísal:tak sa pod zajtra pozriet a nepouzivaj taketo odborne vyrazi lebo sa mi to ci hlava steba a ukazem ti ho a hej v ten moment bol inkriminovany ak ta to zaujima
inak rozmýšľal som nad kúpou airsoft zbrane tak za 5 litrikov, ale kamaráti sa na to vykašlali....a ako som tak premýšľal prišiel za mnou oco, že "Bože, peť tisíc, za to kupim normalnu pištoľ, budeme strielat..." tak sa už tešíííím.
-
uNreal_saTch^
Professional
Re: LOL
aku normalnu? mas zbrojak? ak nie tak maximalne kupis flaubertku 6mm a to su zbytocne vyhodene peniaze...
a ak aj mas zbrojny, mozes strielat akurat tak na strelnici, teda ak nebyvas niekde na lazoch...
a ak aj mas zbrojny, mozes strielat akurat tak na strelnici, teda ak nebyvas niekde na lazoch...
PRESNE o tomto vravim. A absolutne s tebou suhlasim(k+) - hlavne macky! Ale niekedy to ani potkana nezahlusi .... to je to istegastovnik napísal:A este chcem pridať : nikdy nestrieľajte vzduchovkou po väčších tvoroch ako sú napríklad mačky, kuny, tchory atd.. Väčšinou im brok ostane v koži a zvieratá to bolí ,a ak dostanú otravu krvi z olova, je to hnusná a pomalá smrť.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
blitzkrieg
Professional
-
R1k1nko
Darca
strielia / zjedia !kinjeril napísal:R1k1, objasnil by si mi tvoje tvrdenie s tymi polovnikmi? Preco by mali byt prizivnici???
a ony ze strielaju lebo sa to premnozilo a pod...
ale pred napr : 550 rokmi to nevadilo nikomu zze bolo vela diviakov...
ale teraz je samozrejme ina doba ! nie ze by som nejak extra zastaval zvierata mam rad divinu
moc obhajit svoj nazor neviem ale stojim si za nim !
-
tomo.za
Light Star
ved prave toto je typicky postoj ludi co o veci vedia velke prd... a presne ako si povedal ani sam nevies preco preco taky nazor mas ale hlavne ze si za nim stojis... polovnictvo to je hlavne kopec driny a lasky k prirode ziadne vyvrazdovanie zvieratstva v lesoch...R1k1nko napísal:moc obhajit svoj nazor neviem ale stojim si za nim !
inac co sa tej strelby tyka neni nad strelnicu