Do coho strielate

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Do coho strielate

Príspevok od používateľa petogeforce »

ak ta nebavi strielanie do terca tak si zober plechovky od piva napr. haluz :)
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

puccik napísal:Ahoj mozem dat dat jeden priklad ak bi slovensko ostrelovali a nas mladych od 15 rokov povolavali do armady a bi ste museli zabijat ini narod nechcem dyskriminovat tak bolo bi vam ich luto alebo bi ste robili co sa da
hmm lenze vrabec ta neostreluje... len si zije svoj kazdodenny zivot ako vie a potom pride nejaky kkt co si povie ze by mohla byt sranda keby zomrel...
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

skorce nam zeru vo velkom hrozno tak som minule strelil do toho husteho hrozna,ani som nejak nemieril a bum,headshot som dal jednemu.potom mi to bolo kusok luto.ja som ich chcel iba vystrasit
to by si mal kupit poplasnu pistol lebo zo vzduchovkou to velka rana nebude
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dbco napísal:to by si mal kupit poplasnu pistol lebo zo vzduchovkou to velka rana nebude
no vzduchovku mam po dedkovi a nechcelo sa mi lietat cez cele mesto a vyhodit neviem kolko penazi aby som odplasil skorce
dbco
Light Star
Light Star

moj dedo raz palil po sokolovi ked isiel na nasich holubov ale netrafil ho
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

dbco napísal:moj dedo raz palil po sokolovi ked isiel na nasich holubov ale netrafil ho
Keby to robí môj dedo, tak mu asi zlomím vzduchovku.
dbco
Light Star
Light Star

nestrielal po nom z umyslom zabit ho a predstav si ze chovas krasnych holubov staras sa o nich denne krmis davas do toho nejake love a pred nosom ich zacne trhat. Ja mam tiez rad zvierata a nikdy by som ziadnemu neublizil
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Nesiel s umyslom a zabit? A preco potom palil po nom a napisal si ze -netrafil ho. Tak podla mna ho chcel trafit - a ak nie tak este lepsie zranit ho a nechat trapit ? :?
gastovnik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gastovnik »

Tak ja mam doma celkom šikovnú malokalibrovku (malorážku) a v poslednom čase strieľam len po terči, ale hlušil som najmä kocúrov, ktorí bili môjho kocúra (preto, lebo som mu viackrát našiel v chrbte brok---->pomsta!). A prikláňam sa k tomu, že treba sem tam sundať aj nejakého škodca, ako sú škorce, ale hlavne vrany a straky.
gastovnik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gastovnik »

A este chcem pridať : nikdy nestrieľajte vzduchovkou po väčších tvoroch ako sú napríklad mačky, kuny, tchory atd.. Väčšinou im brok ostane v koži a zvieratá to bolí ,a ak dostanú otravu krvi z olova, je to hnusná a pomalá smrť.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Re: LOL

Príspevok od používateľa Sepiroth »

puccik napísal:tak sa pod zajtra pozriet a nepouzivaj taketo odborne vyrazi lebo sa mi to ci hlava steba a ukazem ti ho a hej v ten moment bol inkriminovany ak ta to zaujima :respect:
oooo mooooj bozeeee! :lol: :lol: sorry, ja nemopzem, zevraj "bol inkriminovaný"...nauč sa písať, prečítaj zopár kníh, možno po čťase dokonca budeš schopný poskladať normálnu vetu...
inak rozmýšľal som nad kúpou airsoft zbrane tak za 5 litrikov, ale kamaráti sa na to vykašlali....a ako som tak premýšľal prišiel za mnou oco, že "Bože, peť tisíc, za to kupim normalnu pištoľ, budeme strielat..." tak sa už tešíííím. :D
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Re: LOL

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

aku normalnu? mas zbrojak? ak nie tak maximalne kupis flaubertku 6mm a to su zbytocne vyhodene peniaze...
a ak aj mas zbrojny, mozes strielat akurat tak na strelnici, teda ak nebyvas niekde na lazoch...
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

gastovnik napísal:A este chcem pridať : nikdy nestrieľajte vzduchovkou po väčších tvoroch ako sú napríklad mačky, kuny, tchory atd.. Väčšinou im brok ostane v koži a zvieratá to bolí ,a ak dostanú otravu krvi z olova, je to hnusná a pomalá smrť.
PRESNE o tomto vravim. A absolutne s tebou suhlasim(k+) - hlavne macky! Ale niekedy to ani potkana nezahlusi .... to je to iste
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

naco zbrane?? tam su zeny..
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Rammer napísal:Viem dobre ako si to myslel, aj vtaciky su bezbranne stvorenia... Co by si povedal na polovnikov?
Lenze polovnici nezabijaju zvierata pre srandu :wink: Tak sa niekedy zamysli nad sebou co robis...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

fruxo napísal:Lenze polovnici nezabijaju zvierata pre srandu :wink: Tak sa niekedy zamysli nad sebou co robis...
POLOVNICI = Prizivnici .... ( samozrejme niektory nie ty ktory sa staraju , krmia ) ale moj nazor na toto je nemenný :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

R1k1, objasnil by si mi tvoje tvrdenie s tymi polovnikmi? Preco by mali byt prizivnici???
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ked sa nudim tak si zastrielam na sisky ktore rastu na boroviciach pred nasim domom alebo ked boli este gastany, ked idem na ryby tak si par krat vystrelim aj na zaby :) ale inak ziadneho vtaka som nezabil
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

kinjeril napísal:R1k1, objasnil by si mi tvoje tvrdenie s tymi polovnikmi? Preco by mali byt prizivnici???
strielia / zjedia !
a ony ze strielaju lebo sa to premnozilo a pod...
ale pred napr : 550 rokmi to nevadilo nikomu zze bolo vela diviakov...

ale teraz je samozrejme ina doba ! nie ze by som nejak extra zastaval zvierata mam rad divinu :)

moc obhajit svoj nazor neviem ale stojim si za nim !
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

R1k1nko napísal:moc obhajit svoj nazor neviem ale stojim si za nim !
ved prave toto je typicky postoj ludi co o veci vedia velke prd... a presne ako si povedal ani sam nevies preco preco taky nazor mas ale hlavne ze si za nim stojis... polovnictvo to je hlavne kopec driny a lasky k prirode ziadne vyvrazdovanie zvieratstva v lesoch...
inac co sa tej strelby tyka neni nad strelnicu :)
Napísať odpoveď