/a čo sa týka toho obiehania
/môj kamarát má tiež Fábiu 1.2 Sport Line
Ano to druhe co ma menej najazdene.Reli.C napísal:GothaR: no vieš... nepotrebujeme niečo, čo by za autom nechávalo ohnivé stopy, poprípade trhalo asfalt
. potrebujeme to max. na cestovanie, a nákupy
. takže lepšie by bolo kúpiť to druhé? (pýtam, sa radšej pre istotu hehe
)
/a čo sa týka toho obiehania. tak ho budem musieť vytáčať na trojke tak to vyzerá
. (robím si srandu
).
ináč "popočúval" by som si aj názory iných
Presne o tom som s Reli.Com pisal cez SS, jednoducho pri takom malom vykone treba premyslat ako ho co najlepsie vyuzit, pretoze sa neda jazdit podla "instinktu" alebo ako to nazvat.mishenko napísal:...
No toto je fotka nasej ulice...takto je to tu uz asi 15 rokov a az teraz davaju novy asfalt. Nove auta na tom dost trpia, pretoze aj ten jeden pas asfaltu je kazdych 10 metrov priecne rozkopany kvoli plynuerytrocyt napísal:Tak čo hovoríte na toto ?
http://halbot.haluze.sk/?id=2453
A že vraj máme zlé cesty
aspon sa vam tade nechodia predvadzat duraci kto viac zagumuje. A ak je to v obytnej stvrti tak to vypada ze pomalicky na dvojku sa da prejst ako nic...GothaR napísal:No toto je fotka nasej ulice...takto je to tu uz asi 15 rokov a az teraz davaju novy asfalt. Nove auta na tom dost trpia, pretoze aj ten jeden pas asfaltu je kazdych 10 metrov priecne rozkopany kvoli plynu
No 2000 otacok to nie je zle, aj ja sa tak nejak pohynam. Ale dolezite je skor to, aby si sa pohol rychlo a plynulo, takze treba vediet kedy zabera spojka, potom ti staci vytocit motor, pustit spojku po zaber, auto sa pohne a mozes pustat spojku a pridavat plynPoint napísal:mam taku blbu amatersku otazku:D ked pri rozbiehani otackujem okolo 2000 a pustam spojku..citim na nej kolesa jak sa tocia..proste citim ze pridavam vela plynu..vodicak mam asi 3 mesiace vlastne auto nemam takze nemam v tom este taky cit aby som sa rozbehol na 1200 otackach.. len som sa cel utvrdit ze neni to dobre pre spojku ze?:D
k fotke.. tiez nam spravili cez zeleznicne priecestie takyto tankodrom..hold sme na slovensku:D
to som mu poradil len aby zistil kde zabera spojka, podla toho moze odhadnut kedy zacat pridavat plyn a pustat spojku. jasne ze tak nema jazdit stale. ked sa zamyslis, ani presne neregistrujes ked sedis v aute ze pustas spojku v zabere a pridavas plyn, uz to robis automaticky. uz si rozjazdeny a ide to "samo", ale, Point este nie je v tom stadiu, este ma pocit ze sa nevie dobre rozbiehat, nema toho vela najazdeneho a mozno si moc neveriGothaR napísal:ale rozbeh bez plynu tiez spojke velmi neprospieva