Da sa nejako zistit komu ten ucet patri ???
dik
skus zavolat na informacie do banky kam si to posielal [posledne stvorcislie za lomitkom je obvykle kod banky], ale pochybujem. Este som to neskusal, ale taketo nfo su vacsinou classified, ale mozno nie, kto vieledenaster napísal:Od jedneho typka som si kupil za 200 Sk prevodom na ucet,...ucet na Traviane a uz tyzden sa mi neozval...
Da sa nejako zistit komu ten ucet patri ???
dik
ja som jej vtedy dal penize na pult co chcem poslat a ona ze ci to je pre Jozka Mrkvicku (povie majitela uctu) a ja ze asi hejhestera napísal:reno23, ak vkladas peniaze a babenke za pultom das cislo uctu a opytas sa, ci je ten ucet na jozka mrkvicku a ona ti prikyvne, tak je to ok, ale ak nabehnes do banky a vysypes, ze chces vediet majitela k tomuto uctu, tak zrejme nepochodis
tak tam chod este raz a opyta sa Ta to este raz a povies: "Nie, to bude omyl" vrati Ti lova a zistis majitela. Tento moj napad ma jedinu chybicku, asi [urcite] nevyjdereno23 napísal:ja som jej vtedy dal penize na pult co chcem poslat a ona ze ci to je pre Jozka Mrkvicku (povie majitela uctu) a ja ze asi hejvazne
that's a good . v tychto nocnych hodinach mi uz nefunguje ta hrca na krkuhojko napísal:uplink: Ono by to slo, ze chce vlozit stovku na ten ucet, ale nie je si isty ci si dobre odpisal cislo uctu, pretoze ho mal na papierkiku a ten sa mu rozmocil ked zmokol alebo nohavice vypral. A tak sa spyta na majitela uctu...
hojko napísal:uplink: Ono by to slo, ze chce vlozit stovku na ten ucet, ale nie je si isty ci si dobre odpisal cislo uctu, pretoze ho mal na papierkiku a ten sa mu rozmocil ked zmokol alebo nohavice vypral. A tak sa spyta na majitela uctu...