Ako ktoréZajačik napísal:Drogy jsou špatné ááno?
Drogy
S drogami nie je sranda. Zacal som so zelenym, v statoch som spoznal has, niekedy ekina. Potom obcas everybody, tak sa u nas v partii hovori koksiku. Raz som ale zfukol everybody, ktore muselo byt s niecim zmiesane. Moje podozrenie je pernik. Bol som naspeedovany jak lokomotiva. Huba mi furt mlela, smadny som bol jak tava. Uplny vystrel, ale na druhy den hrozne stavy. Mal som depku jak svina. Odvtedy som nemal ani ganju. A najlepsi je kamos. Cez noc sam stiahne cez gram. Nie je piatok, aby si nefukol, ale "vsetko mam pod kontrolou". Kazdy by mal pocitat s rizikami.
-
->slavo<-
Addict
OMGMurphY napísal:hm lsd..hulili ste travu pokvapkanu timto svinstvom ? je to fakt sila ale ked mi potom kamos povedal ze co sme to hulili tak som si myslel ze ho zabijem..
OMG toto je sranda citat prva tema kde sa kazdu stranku smejem len tak dalej.
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no nemoze kazdy vedet ze inhalovanie spaleneho LSD nema ziadne ucinky.... A este k tomu LSD je aj v kvapalnej forme tak vymacat sa v tom moze hocico->slavo<- napísal:OMGCHlapce sa preber . niekto si steba vystreli a hned davas najavo svoju hlupost. sa zobud.
no chlapec so skusenostami sa oziva..nemas skusenosti s nicim ci uz s drogami alebo s babami a ides sa mi tu smiat ? lol.. ja sa smejem na tvojich prispevkoch ale nikdy som ti to nepovedal lebo som nechcel aby si sa citil menejcenny->slavo<- napísal:OMGCHlapce sa preber . niekto si steba vystreli a hned davas najavo svoju hlupost. sa zobud.
Digital : neviem fakt cim to bolo pokvapkane ale urcite to nebola cista priroda vies co tim myslim ze to nebol cisty grass proste mal som zle haluze a nebol to neaky silny indoor alebo neco take bolo to niecim pokvapkane aj spojka mi to povedala len radsej prekusnem to ze to bolo pokvapkane lsd nez ketaminom..
mno... hm ... v prvom rade si nemyslim ze nieco ako (cisto) prospesna droga existuje, kazda droga ma svoje plus a minus ale urcite sa neda povedat ze vsetky drogy su zle...axXis napísal:Tak daj nejaku prospesnu (morfium tusim ujde) a ukaz nam, ze Ty vies o com hovoris.
tak ako som uz v tejto teme pisal, mnoho drog ma svoje medicinske ucinky, kokain sa pouziva pri operacii nosa, heroin predpisuju v anglicku proti silnym bolestiam. ale aj napriklad vyssie spominane lsd sa v 70. rokoch v usa testovalo pri protialkoholickej terapii a to s necakane dobrymi vysledkami (dokym to vlada usa nezatrhla preradenim lsd do 1. skupiny, 3x hura americkej vojne proti drogam...). a to som este nezacal s konope ktore sa na medicinske ucely pouziva uz tisicrocia... tak napriklad: tetrahydrocannabinol (thc) a cannabinol (cbn) - psychoaktivne zlozky konope dokazali zbrzdit primarny nadorovy rast z 82% na 25% a to bez poskodenia zdravych buniek. cannabinoidne kyseliny efektivne nicia bakterie ako stafylokoky a streptokoky. dokonca alkoholovy roztok konope dokaze znicit organizmy odolavajuce penicilinu. aby som sa zas velmi nerozpisal tak vymenujem este zopar: pomaha pri migrene, nespavosti, nechutenstvu,... plus ked si vezmes potencial aky ponuka konope v priemysle clovek by sa az cudoval preco je tato rastlina nelegalna... a preto si myslim ze vyrok "drogy su spatne" je uplna hlupost...
Pozor. Je rozdiel medzi drogami vyrabanymi ako farmaceutika, resp. ako sucast obsahu farmaceutik a nelegalnou vyrobou a distribuciou drog, uz len pre obsah. BTW. kokain sa uz dlho nepouziva pri operacii nosa, ani ako anestetikum vobec- aspon legalne nie. Dnesne anestetika pokryvaju siroke spektrum potrieb mediciny a su postacujuce aj bez kokainu ako takeho... ; )
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: