Aku znacku oblecenia preferujete?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
CR34TiV3.svk
Amateur
-
Digital
Guru
http://www.chillistyle.com/obchod/night ... s-m-6.htmlSepiroth napísal:tak o tejto značke mi, prosím, dačo povedz
kenvelo sa len snazi byt znacka , ale neni. inak ake siltovky nosite? normalne alebo tie s rovnym siltom? ja napr. normalnu cervenu nikethomik napísal:h&m sa celkom da
obuf adidas, converse
rifle - hoc jaka znacka posledne tescofky za 500 sk
btw nenavidim kenvelo, neskutocne sity plus neskutocne gyce, hnusne tricka ana kazdom jednom pridrbany napis kenvelo/ KVL, trapne
-
CR34TiV3.svk
Amateur
-
ProfionQQ
Medium Star
KVL
asi tak..tiez moj nazor...ale ked si mam vybrat boty tak nike a tricka tiez nike....rfile VIGAZESweety napísal:Akože môj názor.
Ja nebudem teraz trpieť iba pre značku LEBO ja MÁM Nike botasky alebo iné značky. Aj tak ich za pol roka alebo rok vyhodím. Ja si kúpim čo sa mne páči a nezáleží aká značka.
a v KVL su aj dobre veci
nahodou tiez som mal taky nazor ze v tom sa pohodlne chodit nemoze a prve dni boli take ze omg v tom sa chodit neda ale tak mne sa to pacilo ten vznajsok tak som to vydrzal a teraz by som ich nevymenil absolutne pohodlie mekky dostup a noha je chranena ako tak a je v nich aj teplo takze sa daju nosit aj v zime..a niesu vsetky take velke maj vselijake modely jedne su prilis mohutne ine zas mensiematko888 napísal:tie zas ja nie , v poslednej dbe nosi vela ludi tie velke boty Asio na moj vkus nepohodlne a tazke. nosia sa vam dobre?