Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hi
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hi »

Radsej si to nepredstavujem
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

eMPiko napísal:Koniec sveta nemusi nutne znamenat koniec vesmiru.
Ber si ho ako chces, ja ho beriem ako koniec zivota na Zemi
ved si precitaj tie prispevky predtym: potopy, nucler war, asteroid, ...

AK si ho predstavujes ako koniec vesmiru, predstavujem si chlapika co vybera vesmirny spunt s myslienkou "Co sa stane ked toto potiahnem?"

>>zvonenie33
Tvoj scenar tiez neopisuje koniec vesmiru.
Inac koniec ludstva bude podla mna tiez nieco ako Children of men. Keby bol rychly to by som celkom bral ale potom co vsetko sme na zemi znicili by nebolo fer aby nas sundal neaky drbnuty asteroid co to moze urobit hocikedy...
to bude asi tym :wink:
qwerty-xyz

Re: Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Koniec sveta? Tak to sme s amaratmi rozoberali vela krat az sme dospeli k fantastickej teorii. Hoc co by sa dialo myslim zaplavy,dopad obrovskej nuklearnej bomby alebo nedajboze meteorit tak sme si povedali ze zoberieme lehatka,cipsy,pifko a pojdeme sa vyvalit na neaku luku. Dame si slnecne okuliare a budeme to mat pekne z "prveho radu" . Ved ked uz vieme ze nas nc nezachrani naco sa stresovat? :wink:
Sme srandovali ze ked pridu zaplavy,nebodaj neaka obrovska vlna tak berieme potapacke okuliare a plutvy a budeme cakat dokial nas to nezasiahne. :lol:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Slnku dojde helium raz a to znamena ze nastane uplna tma a ked bude tma dlho tak vsetko zomre a zomreme aj my a to bude konec sveta..nastastie sa toho nedozijem :)
pnak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pnak »

no tak ja som krestan katolik a velmi casto sa zamyslam nad koncom sveta. Obcas o tom aj pokecame s kamaratmi. No a teraz k teme. Niekto si mysli ze koniec sveta nastane tak, ze zo sekundy na sekundu skonci zivot na zemi. Ale tak to nie. Koniec sveta je dlhodoby proces ktory uz podla mna zacal a este dlho bude pokracovat. dalej co sa tyka tych predpovedi ktore presne urcuju den ktory ma byt koncom sveta. Na 100% nieje ziadna predpoved ktora by presne predpovedala konoec sveta pretoze nikto nevie ani dna ani hodiny... takze nerobte paniku nijakeho 20.12.2012 ani v inych datumoch sa konat nebude. Dalej ze koniec sveta bude sposobeny atomovymi bombami. Ved to by zvitazilo zlo nad dobrym a znamenalo by to vytazstvo satana nad bohom a to sa nestane.A este v biblii pri potope sveta boh prislubil ze uz nikdy nesiahne na ludstvo svojou rukou alebo nieco podobne takze ja si myslim ze sa znicime sami ale nie atomovkami alebo podobne ale napriklad nasledkami globalneho oteplovania alebo nieco podobne...

no tak tolko.
je to len moj vlastny nazor ak mate niekto opacny alebo nieco sa vam nepozdava napiste.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Re: Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Príspevok od používateľa vojtk »

miki690 napísal:ja mam z toho taky pocit, ze ludstvo je prilis vyspele a rozvoj je prilis rychly na to, aby nejaka katastrofa doakzala vyhubit cele ludstvo ... dokonca neverim ani tomu ze sa ludstvo znici samo, pretoze aj ked k niecomu dojde ... viem si predstavit len rapidne zmensenie populacie, ktora by si vyrobila prostredie pre zivot vhodne ... hoci aj na inej planete. Ludske poznanie sa stale zvecsuje a narasta... podla mna by koniec sveta mohol znamenat prave dosiahnutie absolutneho poznania, cize zistenie podstaty bytia, podstaty zivota a zmysel vsetkych veci , nie na zaklade subjektivnych nazoroch ludi, ale na zaklade nejajej nevyvratitelnej pravdy, pretoze v tom momente by sa vsetko co robime v podstate stalo zbytcnym.... cely rozvoj civilizacie a vsetko s tym spojene by stratilo zmysel...
Pekna uvaha, musim s nou suhlasit. Ked sa na to ale pozriem z inej strany, koniec sveta ani v podstate nemôze nastat, aj ked sa zruti cas a priestor stale tu bude nieco - nejake bytie.
Koniec sveta je znacne relativny pojem a kazdy by si ho mal interpretovat ako je mu to najblizsie. :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Kedže sa v dôsledku globalneho otepľovania topia ľadovce, tak sa zvyšujú hladiny veľkých riek, a preto každým rokom či už v Amerike alebo inde sa stráca niekoľko centimetrov zeme. Bojím sa, že ľudstvo vyhinie vdaka potopám a ja došlaka neviem plávať

btw. ked toto nastane ja tu už dúfam nebudem, pred ohnom /ako v Grécku momentálne/ utešiem ale pred vodou sotva :(
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa Digital »

J.O.S.E napísal:Kedže sa v dôsledku globalneho otepľovania topia ľadovce, tak sa zvyšujú hladiny veľkých riek, a preto každým rokom či už v Amerike alebo inde sa stráca niekoľko centimetrov zeme. Bojím sa, že ľudstvo vyhinie vdaka potopám a ja došlaka neviem plávať

btw. ked toto nastane ja tu už dúfam nebudem, pred ohnom /ako v Grécku momentálne/ utešiem ale pred vodou sotva :(
A co takto sa naučit plavat ? ved to je lahsie jak bicyklovat :P
J.O.S.E
King
King

Digital napísal:A co takto sa naučit plavat ? ved to je lahsie jak bicyklovat :P
plávanie by teoreticky pomôcť mohlo ale ked prídu vlny ako cunami v indii pred dvoma rokmi tak neviem či by mi vôbec svätená voda pomohla :P
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

podla mna slnko zanikne a s nim aj zivot na zemi a to bude koniec naseho sveta alebo bude za par sto rokov velka jadrova vojna a vsetci sa vyzabijaju a bude koniec ludi
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

the end is near :arrow: :samovrazda:....................no predstavujem asi tak ze sa nasa planeta nejako rozpadne alebo co.......newiem
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

J.O.S.E napísal:Kedže sa v dôsledku globalneho otepľovania topia ľadovce, tak sa zvyšujú hladiny veľkých riek, a preto každým rokom či už v Amerike alebo inde sa stráca niekoľko centimetrov zeme. Bojím sa, že ľudstvo vyhinie vdaka potopám a ja došlaka neviem plávať

myslim že sa zbytočne obavaš.. keby sa aj všetky ladovce na planete roztopili, tak by sa voda v riekach a moriach nezdvihla viac ako o meter.. aby ste tu nepicovali K- za radom, tak vopred oznamujem že to nie je moj vymysel ale potvrdili to nejaky vedci.. skor by som sa obaval toho, že topenie ladovcov može pozmeniť rovnovahu medzi sladkou a slanou vodou v oceanoch.. čiže može pozmeniť morske prudy a bohvie čo za nasledky to može mať..
J.O.S.E
King
King

Old Dirty Bastard napísal:myslim že sa zbytočne obavaš.. keby sa aj všetky ladovce na planete roztopili, tak by sa voda v riekach a moriach nezdvihla viac ako o meter.. aby ste tu nepicovali K- za radom, tak vopred oznamujem že to nie je moj vymysel ale potvrdili to nejaky vedci.. skor by som sa obaval toho, že topenie ladovcov može pozmeniť rovnovahu medzi sladkou a slanou vodou v oceanoch.. čiže može pozmeniť morske prudy a bohvie čo za nasledky to može mať..
no presolia sa podzemne vody a ľudia nebudú mať čo piť, ale nesúhlasil by som s tým, že voda dvihne hladinu riek iba o meter, ved z tých ľadovcov sa dvihne najskôr hladiny oceánov a tie budú uberáť aj z kontinentov postupne rok po roku niekoľko 10 - tok centimetrov

btw. nemá asi veľký zmysel dokazovať koho verzia je pravdiva pretože mi to ajtak nezažijeme :) :P
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hmm asi si to nepochopil, nemyslel som tym že ladovce su slane :lol: pretože su sladke :roll:

//imo vieš si predstaviť kolko vody by sa muselo roztopiť aby sa zvdihla na celej planete hladina vody o meter? zrejme o tom nemaš ani predstavu..
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

btw raz myslim ze v spravach na markize sa o tych ladovcoch vravelo a ze vedci do nich spravili vrty a zistili ze v tych ladovcoch su zmrazene virusy na ktore ludstvo neni pripravene
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

nijak
J.O.S.E
King
King

správa

Old Dirty Bastard napísal:hmm asi si to nepochopil, nemyslel som tym že ladovce su slane :lol: pretože su sladke :roll:

//imo vieš si predstaviť kolko vody by sa muselo roztopiť aby sa zvdihla na celej planete hladina vody o meter? zrejme o tom nemaš ani predstavu..
ja som nepísal o tom, že ľadovce sú slane ale že dvyhnú hladinu oceánov a zaberu niekoľko 10-tok centimetrov územia každoročne a tiež, že tie topiace ľadovce v oceáne spôsobia skazenie podzemných vôd vôbec všade.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

okonenipica napísal: a z dverí UFOa víde.....
Les! A znici Zem strielajucou kravatou.

A teraz vazne, koniec sveta vidim zapricineny ludskou rukou. Niekomu to prepne, nieco odpali (1962 revival) ostatni mu to budu chciet vratit. Neviem ci taktiez atomovymi zbranami, ale rozhodne to nezlepsi obyvatelnost Zeme. Nastane nova hospodarska kriza, vsetky McDonaldy zavru a americania budu umierat od hladu. Europania v pohode budu dalej jest zemiaky.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

axXis napísal:Les! A znici Zem strielajucou kravatou.

A teraz vazne, koniec sveta vidim zapricineny ludskou rukou. Niekomu to prepne, nieco odpali (1962 revival) ostatni mu to budu chciet vratit. Neviem ci taktiez atomovymi zbranami, ale rozhodne to nezlepsi obyvatelnost Zeme. Nastane nova hospodarska kriza, vsetky McDonaldy zavru a americania budu umierat od hladu. Europania v pohode budu dalej jest zemiaky.
mozno mas pravdu len aby to nebolo tak ze amici nas vyje*u z europy a poslu nas do ameriky a budu jest nase zemiaky a my ich hamburgery
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

koniec sveta? ze na zemi neostane nic..zmeni sa na vyprahnutu pust bez znamky zivota..
Napísať odpoveď