Potyčka
Preco tu vsetci pisete kktiny ze keby bol sam ta asi nepipne? Poznam takych magorov co este aj holku zbiju a vy tu pisete ze by si ani nepipol..... Tiez nemam 200 kila postavu ala Rambo ale keby som stretol toho co mna strapnoval pred cajou ta si polezi par dni v nemocnici!
Najlepsie sprav tak ako ja ked su jeden, dvaja stacia ti peste, ked uz ich je viac poriad si ako ja devinku uvidis prejdu ich reci!
Najlepsie sprav tak ako ja ked su jeden, dvaja stacia ti peste, ked uz ich je viac poriad si ako ja devinku uvidis prejdu ich reci!
Ty si asi tiez jeden z tych frajerovKiller12 napísal:Preco tu vsetci pisete kktiny ze keby bol sam ta asi nepipne? Poznam takych magorov co este aj holku zbiju a vy tu pisete ze by si ani nepipol..... Tiez nemam 200 kila postavu ala Rambo ale keby som stretol toho co mna strapnoval pred cajou ta si polezi par dni v nemocnici!
K teme: Takych magorov sa neoplati si vsimat, a keby ohrozovali moju priatelku tak jej poviem nech zacne utekat, ze ja ich aspon trochu zdrzim.
Neznasam takych ludi co vyvolavaju konflikty.
hmmm to s tou devinou neviem neviem. Ale poznam kamarata, ktory ma tak jak ja 19, ma obycajnu pistol, neviem skade zohnal. Nekonfliktny to typ, ale par krat dostal na <> tak si povedal ze ju bude mat na obranu. Raz sme sedeli v sade JK mohlo byt asi 21:00 v jednom z tych kruhov kde su znamenia. Doslo ku nam asi 10 sociek, ze ci chceme na <>, proste ze toto je ich miesto atd. Kamos vytiahol zbran, vystrelil do vzduchu, socky chvilu nechapali a potom ze "sorry sorry nevedeli sme"
Takze ja zbrane napriklad uznavam.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
takto uz je krajna situacia no nefim zbranami by som to neriesil a tie "skupinky" to su men maxri ktori si musia nieco dokazat vacsinou su to taky kt nemaju babu alebo su tzv vydedenci kolekivu...ked fight tak ferovo ziadne zbrane len 2 krasavice pasteFrco napísal:hmmm to s tou devinou neviem neviem. Ale poznam kamarata, ktory ma tak jak ja 19, ma obycajnu pistol, neviem skade zohnal. Nekonfliktny to typ, ale par krat dostal na <> tak si povedal ze ju bude mat na obranu. Raz sme sedeli v sade JK mohlo byt asi 21:00 v jednom z tych kruhov kde su znamenia. Doslo ku nam asi 10 sociek, ze ci chceme na <>, proste ze toto je ich miesto atd. Kamos vytiahol zbran, vystrelil do vzduchu, socky chvilu nechapali a potom ze "sorry sorry nevedeli sme"Takze ja zbrane napriklad uznavam.
podla mna si spravil mudro , ale ja by som to tak neriesil . moja povaha je troska ina. mnesa tiez stalo ze som siel sam a partia na mna zacala pokrikovat tak som sa otocil , ze kto je tu taky silny , tak vysli vsetci a jeden ma isiel ze bit , tak som ho zbil a ostatny usli
to su tie nase silne partie. ale ked si tam mal zensku , robil si velmi mudro respekt a vobec sa nemussis citit ako bezmocny lebo si ovela silnejsi ako henti ktori sa hraju na gangstrov 
-
triple
Guru wannabe
jj kaser je dobrá vec.. a myslím že postačí aby si mal čas na útek.. podla mna nieje hanba zutekať ked sú v presiele.
no ale po mojej skúsenosti .... som dáko zahodil strach a ked picujú tak nech picujú proste sa nedám.. aj ked dostanem (čo je isté) ale aspon neostanem nečinne stáť a prizerať sa.. a hlavne keby si dovolovali na moje dievča to by som ich pozabíjal asi

no ale po mojej skúsenosti .... som dáko zahodil strach a ked picujú tak nech picujú proste sa nedám.. aj ked dostanem (čo je isté) ale aspon neostanem nečinne stáť a prizerať sa.. a hlavne keby si dovolovali na moje dievča to by som ich pozabíjal asi
-
Shark NX
Addict
Ty si mi uplne pripomenul kamosa ... toto iste sa mu stalo ... neviem ci byvaly bol nafetovany ale proste spraval sa identicky. Az na to ze ked ho drzali tak frajerka ho branila a vrieskala na byvaleho nech ho necha na pokoji ... on nic tak ho schmatla ze nech ho necha tak ... on ju odsotil a tiez jej je**ltriple napísal:Takto uvažujem po jednej príhode čo sa mi stala.. som šiel s kočkou a s mojím psíkom na prechádzku zrazu dobehol z ničoho nič jej bývalý a že prečo na neho zazerám.. tak som mu povedal že ho mám v pi*i nech ide preč a ked sa mu nepáči má smolu lebo ja sa do zeme ako tuto pozerať nebudem .. vtom mi pargol do huby. zlakol som sa .. iba som vypleštil oči.. a zrazu druhá prásk . vtedy som si uvedomil čo vlastne spravil a ked som chcel vrtátiť vtedy skočili dvaja jeho frendovia a chytili ma no a on si fajne zgustol... jasné potom sa to vyriešilo mám svojich kamarátov čo stoja za mnou .. teraz sa mi chlapec zdraví už zdialky..
ale čo ma najviac serie že som sa ho ani len nedotkol.. ani raz.. a viem že a za mnou niekto stotí tak v najhoršom prípade sa to dá poriešiť.
V tom sa kamos spamatal jak ho tie buzny drzali tak akoze klesol oboch maximalne stisol za vajcia obaja v sekunde lahli ... a pustil sa do byvaleho
Byvaly skoncil v bezvedomi a z frakturou licnej kosti
Tak treba
hmmm kaamo.. tak zaprve co to je normalna pistol? predpokladam ze tym myslis ze nie je plynova, vsak?Frco napísal:hmmm to s tou devinou neviem neviem. Ale poznam kamarata, ktory ma tak jak ja 19, ma obycajnu pistol, neviem skade zohnal. Nekonfliktny to typ, ale par krat dostal na <> tak si povedal ze ju bude mat na obranu. Raz sme sedeli v sade JK mohlo byt asi 21:00 v jednom z tych kruhov kde su znamenia. Doslo ku nam asi 10 sociek, ze ci chceme na <>, proste ze toto je ich miesto atd. Kamos vytiahol zbran, vystrelil do vzduchu, socky chvilu nechapali a potom ze "sorry sorry nevedeli sme"Takze ja zbrane napriklad uznavam.
cize z toho mi vyplyvaju dva mozne zavery, bud si vymyslas, alebo tvoj kamarat porusuje zakon a nosenim (resp. nadobudnutim tej zbrane bez prislusneho nakupneho povolenia a zbrojneho preukazu) pacha TRESTNY CIN. cize ak tu zbran pouzije tak bude v ramci nutnej obrany vsetko OK, no az na to ze potom pojde pravdepodobne sediet za trestny cin nedovoleneho ozbrojovania /resp. ak ma zbrojny preukaz inej skupiny tak mu bude odobrany na 10 rokov + dalsie postihy/.
cakam na reakciu, PEACE
hmm tak ktomu konfliktu ti vela neporadim ... ja som taky typ co do seba necha busit takze by som poslal priatelku domov a zacal sa byt ... /nie zeby som sa vytahoval ale ked uz taky som/ bolest viem prehltnut a viem zebi som aj dostal ale skusil som nie ? .... ale len v takom pripade ze ty gaylordi niesu opyti a hadzu namna urazky visieho stupna ...
No podla mna si urobil dobre, tam ti frajerika struhat netreba a je iste ze by si tam dostal na nos, keby si len troska podskocil. Mne sa to uz tiez stalo ... hoci k bitke zatial nedoslo. Ale je pravda ze som mal pri sebe teleskopicky obusok ... Nosim ho odkedy som bol s kamosmi na diske a skocili do nas "troska" starsi a pocetnejsi ludia. Nemam rad takych typcov
no hej pokial ju nenosi tak ze ju je vidno tak je mozne ze ho este nekontrolovali... ale chapes ide o to ze ked ju dakedy pouzije pojde sediet za nedovolene ozbrojovanieFrco napísal:Petoo: Nie je plynova a jasne ze viem ze este je primlady na to aby ju legalne vlastnil. Ale zatial problemy nemal, mna tiez este policajt nekontroloval ci mam pri sebe/v aute nejaku zbran.
A okrem toho zbrojny preukaz nedaju len tak hocikomu.
to sa aj mne s kamosmi minule stalo boli sme na zabave a mlatili sa tam nejaky stary fasisti sto kilovi minimalne a samozrejme na kamosa jeden co cumis ty fetak potom ze ci nemame travu ze nas rozjebu atd... nakoniec dopadol celkom v pohode iba ho odhrkol a zobral zo sebou jeden stol ale nic vaznejsie sak taky kreteni sa vsade najdu.No podla mna si urobil dobre, tam ti frajerika struhat netreba a je iste ze by si tam dostal na nos, keby si len troska podskocil. Mne sa to uz tiez stalo ... hoci k bitke zatial nedoslo. Ale je pravda ze som mal pri sebe teleskopicky obusok ... Nosim ho odkedy som bol s kamosmi na diske a skocili do nas "troska" starsi a pocetnejsi ludia. Nemam rad takych typcov
no podobne sa mi stalo na chate..bavili sme sa a zrazu vidime neake plamene z okna neaky tipci nam podpalili chatu ale boli trosku naivne si mysleli ze sa chyti omietka..potom dosli najprv som sa choval takze ignoracie ked dosli druhy krat a zacali skakat do kamarata pritom bol sam s jednou babou tak sme tam dosli asi 6 oni boli 4..chceli sa bit ked kamarat bol sam potom som zacal s jednym tipkom skakat donich a kamaratka ma chytila ze prestan pritom som bol chyteni..kebyze ju tam nemam tak sa strasne pobijeme..inac taketo problem v meste kde byvam vobec nemam totiz polovicku mesta poznam coz je dobre..
-
ProfionQQ
Medium Star
waldo big aplaus
waldo mas moj big aplaus...
naozaj spravne rozhodnutie..
je sice pravda ze niekdedy sa tomu fyz. kontaktu uz nevyhnes ale snaz sa byt co naj kludas...ja som velmi kludny clovek ale raz /cca 2 mes do zadu/ som bol na diskoteke a nebol som s frajerkou /teraz nemam/ bola tam so mnou jedna spoluziacka btw velmi dobra kamoska...no a zacali do nej skakat a tak...ani ne do mna ale do nej...ona ich najskor slovami odbijala ale potom zacali skakat aj do mna...tak jej hovoriim ze pod odvezem ta domov...dosiel som pri auto a tam ma cakali tiito magori...zacali zase to iste, nadavky, narazky ze s akou cubkou to som a tak...ked som otvoril auto a ta spoluziacka si isla sadnuut tak ju jeden chytil za ruku...ona mu dala facku ... hovoriim tomu chlapcovy ze aby ju nechal....a v tom som zo zadu dostal ranu do krku...ani nevem ako to prislo...dostal som kvalitnu bitku, bil som sa ako som vladal ale proti trom to jednoducho nejde....pametam si ze ma kopali na zemi a ked prestali tak ta spoluziacka si pri mna klakla a plakala....ani ma nesere ze som dostal ja ale preco obtazovali tu babu a preco to ONA musela vidiet???
a take veci ze: zaobstarat si zbran...mysliim si ze pokial ju nemas legalne tak ti je na HO*NO....
waldo este raz spravny clovek
naozaj spravne rozhodnutie..
je sice pravda ze niekdedy sa tomu fyz. kontaktu uz nevyhnes ale snaz sa byt co naj kludas...ja som velmi kludny clovek ale raz /cca 2 mes do zadu/ som bol na diskoteke a nebol som s frajerkou /teraz nemam/ bola tam so mnou jedna spoluziacka btw velmi dobra kamoska...no a zacali do nej skakat a tak...ani ne do mna ale do nej...ona ich najskor slovami odbijala ale potom zacali skakat aj do mna...tak jej hovoriim ze pod odvezem ta domov...dosiel som pri auto a tam ma cakali tiito magori...zacali zase to iste, nadavky, narazky ze s akou cubkou to som a tak...ked som otvoril auto a ta spoluziacka si isla sadnuut tak ju jeden chytil za ruku...ona mu dala facku ... hovoriim tomu chlapcovy ze aby ju nechal....a v tom som zo zadu dostal ranu do krku...ani nevem ako to prislo...dostal som kvalitnu bitku, bil som sa ako som vladal ale proti trom to jednoducho nejde....pametam si ze ma kopali na zemi a ked prestali tak ta spoluziacka si pri mna klakla a plakala....ani ma nesere ze som dostal ja ale preco obtazovali tu babu a preco to ONA musela vidiet???
a take veci ze: zaobstarat si zbran...mysliim si ze pokial ju nemas legalne tak ti je na HO*NO....
waldo este raz spravny clovek
-
Shark NX
Addict
Re: waldo big aplaus
Ja som tiez raz takto dostal ... kamaratka sa mi doteraz ospravedlnuje ale sranda bola za co som dostal ... zevraj som sa strasne podobal na jedneho chalana co niektorym dlzil prekne prachy ... tiez ma zmlatili a skoncili az kym si jeden z nich nevsimol moju tvar ... jedine na co sa zmohli bolo dpc to neni on a odisli. A tiez kamaratka chudina cela vystrasena ... mne celkovo nic velke nebolo akurat krvavy nalomeny nos rozrazena pera par modrin atdProfionQQ napísal:...
Ale chuda bolo uplne vyhukane ... ja som sa umyl a a odprevadil ju domov ... celu cestu plakala a ospravedlnovala sa mi ale ona za to nemohla ...