Potyčka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

toto je najhorsie... preco sa to nenecha na ferovku... neuznavam taketo styly... uz ked sa biju tak nech sa biju 1 vs. 1 a nie 10 vs. 1 ..
sory ludia ale toto by byt nemalo... a v tvojom pripade keby to bolo ako ja vravim.. by si zlozil toho co pi*oval a ty dvaja by sa museli pozerat a potom by si ho len odniesli...
a myslim ze si zareagoval dobre... naco bojovat ked je vojna aj tak dopredu prehrana... a riskovat zbytocne straty...
ludia su svine a odvazny ked su s kamaratmi .. a keby bol sam a ty s kamaratmi tak by drzal hubu a suchal nohami"
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Waldo: Múdro :)
Reagoval by som úplne rovnako s tým rozdielom, že ja by som im ani nič nepovedal, proste ja v slovách adresovaných takým individuám postrádam nejaký význam, nakoľko sa to od nich odrazí ako hrach od steny.
Každopádne OK :mafia:
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

som rad ze sa tu objavila tato tema neraz som nad tym aj rozmyslal ako sa zachovat az rat nebol som chvalabou s mojou slecnou ale na akcii a bracho si zastal kamosky tak jednu chytil ja som tam dosiel skontroloval brata spytal sa ktory to bracho zatial odisiel kym ja som sa rozpraval "bossom" proste bol strasny frajer bo mal kopu kamoskou za sebou ale i tak mi nevedel nic urobit a to som tenky jako spajla :D a sam, este k tomu potom dosel brachov kamartom ako hora a sme boli traja na asi osmich typek co to vyvolal zrazu isel prec a najmensi z nich si zacal do mna vyskakovat tok som ho plesol o zem a skocili na mna este dvaja ale verte ci nie clovek ked je v krajnej situacii a je sam ma viac sili ako ty traja utocnici tak som ich zvladol a zhodil zo seba a proste seci len kukali a nicoho sa nezmohli... viem vyzera to ako chvalenkarstvo alebo neco take ale pisem to tu preto ze mal aj tych kamosov aj tak sa bal bo vedel ze dostane prvy .. proste uboziaci obvykle tiez neutocim ale asik hodinu pretdym som sa omylom zrazil s jednym typkom a ten mi jednu vlepil a ja som odisiel a este moj kamos ten bol uz zahorami co ma nastvalo takze preto som potom neodysiel... a aby som prispel aj k teme vcera som odprevadzal holku domov moholo byt neco po jedenastej a bola na zastave riadna tlupa typkov tak po nas cumeli a okuokvali mi holku mna to dost stvalo ale radsej som len chytil dievca za druhu ruku nech som pri nich ja blizsie a sli sme dalej ani len pohlad som nehodil nic... a keby si neco zacali tak tiez idem len huš nema to cenu aj keby bol jeden za to aby som ukazal aky som samec to neni dolezite to ze som sa zachoval takisto ako tvorca tejto temy je najvacsie hrdinstvo ... a keby si vyskakovali tak som holke uz preistotu povedal keby neco tak nech ide hnedka prec nech sa deje cokolvek a nech zavola pomoc ale nech neni pri mne bo ani zlamane hnaty mi nestoja za modrinu na jej tale a uz vobec ne keby sa jej daco stalo.... ehm nejak som sa rozpisal :D takze nazaver nikto nech sa nehra na vacsiho silnejsieho je to ubohe nic viac :wink:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

SlimShady napísal:prepacte za velky OT: na plynovu tiez potrebujes nejaky ten preukaz alebo urceny VEK ????
na plynovu nepotrebujes absolutne nic, len okolo 3ooo SK na jej zadovazenie :wink:
BTW: ja osobne to neuznavam, pedstav si ze ju vytiahnes a za to dakto vytiahne na teba skutocnu...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

OMG

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Petoo napísal:...
BTW: ja osobne to neuznavam, pedstav si ze ju vytiahnes a za to dakto vytiahne na teba skutocnu...
a co sme na divokom zapade???? sa uvedomte s tymi pistolkami
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: OMG

Príspevok od používateľa Shark NX »

ProfionQQ napísal:a co sme na divokom zapade???? sa uvedomte s tymi pistolkami
Ty si asi Necital ten incident v Polsku ... stalo sa to asi mesiac dozadu
Islo nejake BMW asi 190 a zrazu sa pred nim zacali predbiehat 2 kamiony
Strasne im to trvalo a v BMW bol uz riadne nasraty ... potom mu praskli nervy a ked ten kamion dopredbiehal tak siel za nim az na parkovisko na Parkovisku sofer kamionu vystupil a ten debilek z BMW na neho vybehol a zacal ho mlatit ... Tak sofer kamionu vytiahol plynovu zbran no bohuzial na to vytiahol curak z BMW pravu a zastrelil ho
Kamionista na mieste podlahol a curak na BMW zdrhol ... o 3 dni ho chytili a ma 25rokov vazenia ...
No lenze to 11Rocnej dcere a 9Rocnemu chlapcovi Otca nevrati :?
Petoo
Star
Star

ProfionQQ napísal:a co sme na divokom zapade???? sa uvedomte s tymi pistolkami
hmm radsej sa zamysli ty, ja si myslim ze v dnesnej dobe uz na to netreba byt na divokom zapade :wink: a podla mna to viem lepsie ako ty :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Precital som si len uvodny prispevok, nie celu temu. Tak ak padlo nieco podobne ospravedlnujem sa. Ale moj nazor na podobne veci je takyto: idem niekde posediet s kamosmi/holkou a absolutne nestojim o akekolvek neprijemnosti. Niekto si sice povie, ze som srab-ved je to obycajna dedinska potycka. Ja beriem vec z toho hladiska, ze nejaky naje*** debil (popripade parta) Ta zmlati a mozes mat komplikacie do konca zivota. Stoji to niekomu skutocne za to? Aj keby si mal dostavat invalidny dochodok do konca zivota. Vymenili by ste akekolvek prachy na svete za ochrnutu koncatinu popripade znizenie inteligencie po tazkom uraze hlavy tak na IQ 70?
ludia co podobne potycky vyvolavaju su chori kkti HOWGH
Petoo
Star
Star

axXis napísal:Precital som si len uvodny prispevok, nie celu temu. Tak ak padlo nieco podobne ospravedlnujem sa. Ale moj nazor na podobne veci je takyto: idem niekde posediet s kamosmi/holkou a absolutne nestojim o akekolvek neprijemnosti. Niekto si sice povie, ze som srab-ved je to obycajna dedinska potycka. Ja beriem vec z toho hladiska, ze nejaky naje*** debil (popripade parta) Ta zmlati a mozes mat komplikacie do konca zivota. Stoji to niekomu skutocne za to? Aj keby si mal dostavat invalidny dochodok do konca zivota. Vymenili by ste akekolvek prachy na svete za ochrnutu koncatinu popripade znizenie inteligencie po tazkom uraze hlavy tak na IQ 70?
ludia co podobne potycky vyvolavaju su chori kkti HOWGH
AMEN :wink: K+
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

jimino napísal:takym kktkom, ktori machruju v skupine by som roztrhal gule a zavesil na namestie... 1 vs. 1 nepojde ani za boha
sväta pravda ... neviem necital som celu temu takze ak sa opakujem tak sorry ale toto neznasam i na skole mame takych typkov , ze sa to do cloveka navaza ani ho nepozna a vzdy len ked su cela partia ... to su velky frajery ... ked som bol raz mensi a siel som vecer vratit niejaku pasku (teda nija korytnacky :D bol som maly tak sa nesmejte hehe ) a cestou do videopozicovne ma capla niejaka partia niejaky 15-17 rocny frajery ono bola zima takze sa skor stmievalo a tak sa zacali do mna navazat heh som bol maly mi lepilo hrozne som zdrhal o sto sest ......... heh teraz tak jedne stretnut tak ho nakopem :evil: a ide viac menej o to ze ak su taky typci sami ani neceknu , ale v skupinke su najväcsi frajery na svete ja niesom za fyzicke nasilie , ale s takymi debilmi sa neda inak ....iba ignoracia no to bohuzial niekedy nepomaha
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Petoo napísal:hmm radsej sa zamysli ty, ja si myslim ze v dnesnej dobe uz na to netreba byt na divokom zapade :wink: a podla mna to viem lepsie ako ty :wink:
co tu na mna zmurkas??? ja viem ze dnes je to realita..ale vy ste to tu pisali tak ako keby sa to stavalo kazdy den a kazdu hodinu...pritom na slovensku to este len zacina
Petoo
Star
Star

ProfionQQ napísal:co tu na mna zmurkas??? ja viem ze dnes je to realita..ale vy ste to tu pisali tak ako keby sa to stavalo kazdy den a kazdu hodinu...pritom na slovensku to este len zacina
to je tvoj nazor a ja ti ho neberem, ja som sa uz vyjadril ze plynova je podla mojho nazoru najvacsia blbost. viac ti k tomu hovorit nechcem

Edit:// ta K- :lol: nech sa paci...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

vzdy sa najdu frajeri ktori velmi radi vyryvaju ked vedia ze maju okolo 10 kamaratov...kazdy jeden keby bol sam tak ani necekne....hraju sa na frajerov v bomberach...s kadejakymi ucesmi a podobne....v principe by som reagoval tak isto..sice mam povahu presne opacnu..a schutou by som im to oplatil a pustil sa donich :D i ked by som potom asi zuby ratal na zemi.ale v zaujme ochrany priatelky by som urcite cusal a zahral to tak aby sa nic nestalo
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Potyčka

Príspevok od používateľa pinacolada »

Waldo napísal:Zdravím,

Dnes v podvečer som zažil celkom nepríjemnú skúsenosť. Bol som odprevadiť priateľku domov. A tesne pri jej dome sa do mňa začali navážať 4 týpci. Konkrétne narážky na postavu. Nechcel som im nič hovoriť už len preto aby som neohrozil priateľku alebo seba. Presila 4 vs 1 nie je nič moc. Takže som sa tváril že nevnímam.

Ale samozrejme ma to štvalo. Je jasné že keby tam bol jeden z nich sam tak ani necekne. Keď som sa už sám vracal tak tam stále boli a zase začali. Tak som jednému z nich povedal niečo v zmysle : "ty k****, aký si drsný keď tu máš kamarátov". Jediné na čo sa zmohli boli ďalšie narážky. Tak som len mávol rukou a išiel ďalej. Ako som už povedal som dosť pacifista a nerád vyvolávam konflikty.

Ono to samozrejme dobre nevyzerá keď sa nechá človek pred priateľkou urážať. Našťastie mám chápavé dievča takže v tom problém nebol. A s rozbitou držkou som ozaj skončiť nechcel. :)

Nehľadám tu žiadnu radu ani pomoc. Len chcem vedieť ako by ste zareagovali v podobnej situácii. A či sa vôbec niečo robiť dá bez toho aby človek ohrozil seba alebo blízkeho. Či sa to dá vyriešiť kultivovane, čo dosť pochybujem. A ešte lepšie ako by ste zareagovali keby takí ľudia boli agresívni a nechceli by skončiť len pri slovách. Keď som tak cestou domov rozmýšľal tak ozaj neviem ako by som konal.
ja by som tam do nich vliitol a rozbil im papule ofc :lol:
ale nie,spravil si co by spravil kazdy takze to nemusis riesit.myslim ze nieco podobne sa stalo uz kazdemu :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Re: Potyčka

ved oni raz natrafia na niekoho kdo tam nabehne a tie papule im rozbije
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ProfionQQ napísal:co tu na mna zmurkas??? ja viem ze dnes je to realita..ale vy ste to tu pisali tak ako keby sa to stavalo kazdy den a kazdu hodinu...pritom na slovensku to este len zacina
by si sa divil, kolko ludi na sk ma strelnu zbran ;)
midnight_man
Guru
Guru

jimino napísal:by si sa divil, kolko ludi na sk ma strelnu zbran ;)
myslim ze verejne ju nosit mozu len niektori :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja mam pistol na gulicky za 150SK dostrel mozno tak meter .... ale ktovie mozno by niekoho odstrasila :D :hehe: ..... ale nie teraz k teme tak neviem no ci nosit strelnu zbran je spravne riesenie ak ma clovek rychle nohy tak neni problem i ked ak by bol v obkluceny hmm no neviem ....
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

nohy mozes mat aj najrychlejsie na svete... a aj ked hodi po tebe nozik tak si bud isty ze ta dobehne... a to nie este gulka...
a v dnesnej dobe natafis na hociakeho psychycky (vadne i a y no co uz)
naruseneho cloveka.. .ktry zrazu vytiahne kver...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dobra je Plynovka z najtazsimi nabojmi ... Cervena Koncovka ... Kajanske korenie ...
Stipe na obeti jak svina a utoci na nervovu sustavu ... cize obet padne na zem a skruca sa od bolesti ... vystrelis jeden poplasak do vzduchu a ked sa po tebe rozbehnu tak Kajanske na nich a sprinty
Napísať odpoveď