Potyčka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

volat na policiu ze som sa stretol s utokom ktory bol rasovo motivovany :)
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

mailer napísal:volat na policiu ze som sa stretol s utokom ktory bol rasovo motivovany :)
u nas okradli nejakeho velmi opiteho pana. samozrejme boli to chalani z jednej znamej TN firmy. jeden okoloiduci sa rozbehol smerom k mest. polici, v tom ho stopli (ty chalani) vytiahli noz a povedali nech ide do p**e lebo ho zaj**u. bol som toho svetkom, tak sme aj s panom sli na tu policiu, zvonili sme, zvonili, a oni asi honili, lebo nikto neotvaral. tak sme sli tomu okradnutemu pomoct a potom sme sa zdekovali. nadruhy den som toho pana (co som s nim siel na policiu) videl s manzelkou a dvoma malymi detmi. mal stastie, lebo tamty chalani maju viac odsedene (za bitky, kradeze a neviem co ine) ako boli vonku. :?
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

mailer napísal:volat na policiu ze som sa stretol s utokom ktory bol rasovo motivovany :)
ta slovenska policia by ti moc nepomohla
a ja asi zacnem chodit na Thai-Box :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Masaker napísal:a v dnesnej dobe natafis na hociakeho psychycky (vadne i a y no co uz)
naruseneho cloveka.. .ktry zrazu vytiahne kver...
ty vole to u nás v LC asi tak pred mesiacom jeden kkt dopichal nožom matku dvoch detí v parku asi tak o 23tej. (dnes som sa dozvedel že môj spolužiak zo základky) ty vole skoro mi gamba spadla na zem..
a asi tak pred 5 dnami podrazal jeden psycháč krupierku v herni pre pár drobných..pre info mala 21 rokov a život pred sebou... a nechal ju vykrvácať niekde na poľnej ceste.. (už ho chytili)
ty vole a to som si myslel že ale kdeže drogy a vraždy to len vo filmoch ked som bol menší.. teraz každý tretí fajčí trávu, každý štvrtý fetuje a každý piaty si pichá..
a každý 50 vraždí.. pff
puls napísal:asi zacnem chodit na Thai-Box :D
veru veru neuškodilo by.. aspon sa obrániť ked už
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Chodil som na karate , ale co ja viem po roku som to nechal i to som nechodil pravidelne na treningy :D niejak ma to nechytilo a keby ,ze na mna niekto vyleti a je v presile hmm neviem neviem ci by pomohol thai-box alebo hocico ine i ked mozno by si ich par zlozil zalezalo by kolko by ich bola :D .......
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

triple napísal:ty vole to u nás v LC asi tak pred mesiacom jeden kkt dopichal nožom matku dvoch detí v parku asi tak o 23tej. (dnes som sa dozvedel že môj spolužiak zo základky) ty vole skoro mi gamba spadla na zem..
a asi tak pred 5 dnami podrazal jeden psycháč krupierku v herni pre pár drobných..pre info mala 21 rokov a život pred sebou... a nechal ju vykrvácať niekde na poľnej ceste.. (už ho chytili)
ty vole a to som si myslel že ale kdeže drogy a vraždy to len vo filmoch ked som bol menší.. teraz každý tretí fajčí trávu, každý štvrtý fetuje a každý piaty si pichá..
a každý 50 vraždí.. pff
no a nech mi niekto znova povie ze zbran treba iba na divokom zapade... :evil:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ja si zbrojak jednoznacne spravim...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Masaker napísal:ja si zbrojak jednoznacne spravim...
co ti je to platne? aj tak zbrat nemozes nosit verejne..a toboz nie ju vytiahnut...tolko problemov co by si s toho mal.to si este nezazil
Dante3000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante3000 »

dobre si sa zachoval, no ale ja by som im vsetkym dal K- :lol:

///BTW:dakujem uzivatelovi ktory nema zmysel pre humor a dal mi K- a nepodpisal sa, napisal toto
sam si to chcel
:lol:
Reli.C mi dal K+ DAKUJEM
cre@tor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cre@tor »

slavo120 napísal:Chodil som na karate , ale co ja viem po roku som to nechal i to som nechodil pravidelne na treningy :D niejak ma to nechytilo a keby ,ze na mna niekto vyleti a je v presile hmm neviem neviem ci by pomohol thai-box alebo hocico ine i ked mozno by si ich par zlozil zalezalo by kolko by ich bola :D .......
tak podla mna ze s taiskym boxom by si vybil celu ulicu , to je presne na taketo situacie ako stovrene , neviem ako vy, som realista, som hrdy clovek , ale aj ked by presila bola ... nenechal by som si skakat do seba , samozrejme by som si zvazil rizika ale ak viem ze robim umenie uz 10 rokov, niesom vytrety debil studujem na dobrej skole a viem si zratat pat a pat a viem co moze nastat a co nastat nemoze to proste zo man robi cloveka ktory si nesmie dat skakat po hlave on primitivov, najprv to treba robit rozumom, je mnoho metod nepriameho vyhrazania ktore by nebolo podane ako vyhrazka priamo odomna ku nim ale ak len trosku uvazuju uvedomili by si ze ten chlapec je debil radsej od neho ruky prec ... ak ani to nepomoze oka otocims a idem prec, ak sa ma dotkne ? vpriebehu par sekund zlamem vsetky ruky nohy a uz cakam cis a zvysny do mna psutia alebo nie ak vahaju zacnem katovat dalsieho ... nehc si pohnu stym ci zareagovat chcu utokom alebo utekom ... ak je to az prilis pocetna skupina to uz neviem ako by somz areagoval ... ale urcite si skakat po hlave nenecham :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ok nemyslel som to s tym kverom ako si to pochopil... sportova strelby ma bavi... aby to bolo aj legalne....
a co taky kaser.. .ten je povoleny.... ... to je len pripomienka .. nevravim ze mas nosit kaser a striekat po kazdom co ti daco co je tebe nemile povie...
ale pozor...kaser je obranny nastroj... to ak by doslo k potycke.. nemozes za slovo odplacat slzakom..
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

Chodil som na karate , ale co ja viem po roku som to nechal i to som nechodil pravidelne na treningy Very Happy niejak ma to nechytilo a keby ,ze na mna niekto vyleti a je v presile hmm neviem neviem ci by pomohol thai-box alebo hocico ine i ked mozno by si ich par zlozil zalezalo by kolko by ich bola Very Happy .......
to karate ti moc nepomoze proti poulicnemu bitkarovy to je uplne ine na teba ide.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja ked som večer išiel von no šiel som dosť tmavými uličkami okolo desiatej.. a spomenul som si na príspevk vyššie čo som dal .. tak riadne že som dostal strach. ešte dnes idem do poľovníckych a idem si kupiť kasér. . to bymalo pomôcť aspon prekvapiť útočníka a potom ho zmlátiť alebo újsť. a je to legálnejšie ako zbraň
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

midnight_man napísal:co ti je to platne? aj tak zbrat nemozes nosit verejne..a toboz nie ju vytiahnut...tolko problemov co by si s toho mal.to si este nezazil
heh no a zasa sa dostavame k slovenskym zakonom, ktore su na urovni bananovej republiky.. :evil: a co sa tyka tych problemov moj otec zazil, par krat tasil, z toho raz sa tahal po sudoch asi dva roky lebo sposobil "psychicku ujmu neplnoletej osobe" //bla bla bla a ine drízdy, jednalo sa tu o vreckoveho zlodeja ktory ho okradol a nasledne ohrozoval...// verte mi mam s tymto skusenosti a poviem iba jedno, radsej si pojdem odsediet nejake tri roky za neprimeranu obranu a ine chu****, ako by ma mala banda cigosov umlatit a ubodat k smrti - povedzme si narovinu dnes je uz uplne bezne ze ta banda zkope na zemi a mozes pri tom prist o zivot... BTW:zbrojny preukaz skupiny E //sportove ucely// mam od mojich 15 rokov a vec, ktora ma neskutocne irituje je to, ze skupina A je od 21 rokov, co je podla mojho nazoru diskriminacia,nakolko trestno-pravna zodpovednost je od 14 rokov, plnoletost je od 18, cize nevidim dvovod PRECO?? a argumenty ako ani voleny vo volbach nemozes byt od 18 su irelevantne, nakolko TOTO je zakotvene v nasej ustave, ale to ze A je az od 21 tam nieje, ak sa samozrejme nemylim....

tak toto je moj nazor, nikto mi ho nevezme a mozte ma zan vklude aj zlincovat a ukarmovat do minusu...

EDIT://masaker, kaser je u mna samozrejmost :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

suhlasim... ale slovensko je slovensko... no co narobime... ale ten kaser by mozno tiez vedel pomoct.. alebo teleskopicky obusok.. sak tym keby si mu zavalil... a potom odysiel tak by ani nevedel ci je...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No keby bol zbrojak od 18 tak tu mame too co na Americkych skolach :?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

presne toto sa mi stalo vcera vecer, sli sme po meste s priatelkou, a oproti nam sli dvaja "gengsta" hip hoperi vyslo to z nich ako na vesiaku.. a ked presli okolo nas tak jeden z nich zahlasil "aha ten vytera ako kok*t", neviem na co narazal, asi na to ze som mal tight pants, a ciernu mikinu alebo co ja neviem.. tak som sa za nim otocil ze ci ma nejake osobne problemy, ale uz sa ani neotocili a stihali hlavy... mali asi tak 15 :D
k teme: reagoval si spravne, viac si pres svoju bezpecnost a pre bezpecnost priatelky nemohol spravit, musel si si to pretrpiet aj ked ten pocit je blby...
ja obcas pri takych nebezpecnych miestach nosim telefon v ruke a mam vytukane 158 staci len stlacit zelene tlacitko a bezat... :D a mam kluce medzi prstami.. ako boxer.. nastastie som to este nemusel nikdy pouzit. aj ked raz sa na mna skoro vrhol jeden ozran...
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

zareagoval by som rovnako.. teda až na tú narážku ;-)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja takisto vcera som siel na koncert s frajerkou a sli oproti dvaja curaci , s frajerkami a jeden tiez mal blbe reci ze: ta ty vyzeras jak ko*ot.. by som ti taku je*ol.. neznasam takych kryplakov.. a to s tym telefonom :D ja mam 158 na rychlej volbe :D
Chasmorogeno
Novice
Novice

Re: Potyčka

Príspevok od používateľa Chasmorogeno »

Prikladám sa tiež ku väčšine...Aj keď boxujem už 5 rokov ale proti 4 ľuďom nemáš šancu
Napísať odpoveď