Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

nezabudnite na jednotku peilis rychleho nasadenia. neolutujete :lol:
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ikeacik »

mne sa v poslednej dobe pacil film Wind Chill sice ma hrozne hodnotenia,mne sa aj tak pacil..........taka temna atmosfera,dej sa stupnuje,ale nepacilo sa mi zakoncenie,ale neako som nevedel identifikovat zaner mozno to bol romanticky film,mozno horor.........moje hodnotenie 85%
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ikeacik napísal:dej sa stupnuje,ale nepacilo sa mi zakoncenie
mozno som to mal vydrzat, ale vypol som to po jednej hodine... pre mna nuda, nuda a este raz nuda... s horormi to ide dolu vodou (boli niekedy nad vodou? :))... jednoducho prvu hodinku ziadna akcia, proste nic. jediny naznak vystrasenia bol v tej dobe v tomto: neznami ludia co si idu po lese a nahly prichod toho chlapika z pumpy (v ktorej ani nebol)... proste pre mna nic moc, ale tu hodinku som vydrzal vdaka tej kocke, mne sa strasne pacila herecka :P...

porovnajme si to napr s filmom Vacancy(preto, lebo je tiez novy a horor): 40:1 pre vacancy... proste ak mate radi horory s akciou, tento film podla mna nekupujte/nestahujte ;)

jednotka prilis rychleho nasadenia: fajnsmekri ang. humoru si pridu na svoje :D

blades of glory: trapny film, nedopozeral som to, lebo ten blondaty cvok a muscle dmnt ma odlakali... prvych 45 minut zhliadnutych, neohurilo ma to

reign over me: zaujimavo ukazuje osud jedneho z mnohych ludi, ktori prezivaju psychicku traumu z 11/9. predpokladam, ze sa sirokej verejnosti velmi pacit nebude, ale ja mu davam 8/10, aj pre kvalitny vykon pre mna neznameho herca adama sandlera
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

neviem, či to tu už bolo spomenuté, ani to nie je v podstate až tak nový film, ale každému(!), kto má aspoň štipku vzťah ku klasickej hudbe, pozrieť si film V tieni Beethovena. Ed Harris je tam fenomenálna, a o soundtracku asi netreba hovoriť :wink:
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

mne sa velmi pacil film iluzionista fakt som bol milo prekvapeny tymto filmom ... a potom aj match point hra osudu) bol tiez fantasticky... videl som ho dvakrat raz s eng dabingom a titulky ( to sa mi osobne viac pacilo aj ked som nestihal citat lebo strasne rychlo hovoria) a po cz nic moc :?

edit: // a taktiez 300 fantasticky filmik ! :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Stastie na dosah (The Pursuit of Happyness) vyborny film natoceny podla skutocnej udalosti, aj ked so smutnym pribehom a skvelym podanim Willa Smitha v hlavnej ulohe. Odporucam pozriet.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

hojko jj a jeho syna hral jeho realny syn. Vyborna drama.
Vcera som si pozrel v kine Ratatouille - Dobrú chuť!, velmi mile prekvapenie na to, ze to bol animak.
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Ja som predvčerom pozeral Deja Vu s Denzelom Washingtnom a je to jeden z najlepších filmov ktorý som za posledných pár mesiacov videl, skutočne odporúčam. :)

http://www.csfd.cz/film/215206-dej-and-224-vu/
jimino
Light Professional
Light Professional

spiderman 3: mam rad seriu spiderman, vzdy sa na nej pobavim, najma uvod bol imo vtipny :) ...ale zaraza ma totalne science-ficiton a to v tomto zmysle: priseru zabijes a ona opat ozije a to sa stane vo filme asi 3x ;)... na odreagovanie to je ale fajn filmik, 9/10 :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Wild Hogs, po dlhom case dost dobra komedia, bolo sa na com zasmiat.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hojko napísal:Wild Hogs, po dlhom case dost dobra komedia, bolo sa na com zasmiat.
jj... tiez som to pozeral (asi) o tom istom case ako ty.. dneska rano... a naozaj to bolo fajn.. normalna cista komedia.. nic prehnane a nasilu robene...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Wild Hogs boli dobri, take uvolnenie, ale nebola to naj komedia aku som videl... Najlepsi film v poslednej dobe bol asi Prestiege (dokonaly trik) alebo Angel-a (to bolo fakt dobre).
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal:Stastie na dosah (The Pursuit of Happyness) vyborny film natoceny podla skutocnej udalosti, aj ked so smutnym pribehom a skvelym podanim Willa Smitha v hlavnej ulohe. Odporucam pozriet.
Teraz som to dokukal a fakt super odporúčam :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Prestige.. hodnotenie ake je na CSFD si naozaj zasluzi..
cely film cakate naozaj len na koniec... ktory stoji fakt za to...
tak ako sa cely trik caka na prestige tak vo filme tiez... perfektna myslienka... scenar je genialny.. odporucam
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vcera som bol v kine na film Zodiac, odporucam.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

osvietenie :wink:
jimino
Light Professional
Light Professional

bourne ultimatum: skvely film, zaujimave akcie a aj pekna myslienka obmedzovania slobody, ktora sa urcite ciastocne uplatnuje aj v praxi ;) niektore sceny boli ale fakt na zamyslenie, napr. matt damon (ted jason bourne) prezil minimalne 10 havarii aut, prezil vybuch bomby, pad z budovy atd... proste science ficiton... a ceresnicka na torte bola taka, ze dash (tusim tak sa volal ten zabijak) mal na vyber pri prenasledovani agentky priblizne 20 dveri a vosiel presne do tych kde bola ona... tomu hovorim wall hack v praxi 8) .. az na tieto nezmyselne "chyby" vynikajuci filmik
8/10
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

jimino napísal:bourne ultimatum: skvely film, zaujimave akcie a aj pekna myslienka obmedzovania slobody, ktora sa urcite ciastocne uplatnuje aj v praxi ;) niektore sceny boli ale fakt na zamyslenie, napr. matt damon (ted jason bourne) prezil minimalne 10 havarii aut, prezil vybuch bomby, pad z budovy atd... proste science ficiton... a ceresnicka na torte bola taka, ze dash (tusim tak sa volal ten zabijak) mal na vyber pri prenasledovani agentky priblizne 20 dveri a vosiel presne do tych kde bola ona... tomu hovorim wall hack v praxi 8) .. az na tieto nezmyselne "chyby" vynikajuci filmik
8/10
radsej som to nedocital, lebo som zbadal, ze uz pises daco z filmu. nechapem vas ludia, ved niektori sme to nevideli a necakame, ze tu bude dakto pisal spoljery. kakajte uz na to ...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Napada niekoho dobra komedia z tohto roku, ktora stoji za pozretie?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

heker napísal:Napada niekoho dobra komedia z tohto roku, ktora stoji za pozretie?
napriklad Hot Fuzz, Simpsons The Movie, Knocked Up...
Napísať odpoveď