Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
mozno som to mal vydrzat, ale vypol som to po jednej hodine... pre mna nuda, nuda a este raz nuda... s horormi to ide dolu vodou (boli niekedy nad vodou?ikeacik napísal:dej sa stupnuje,ale nepacilo sa mi zakoncenie
porovnajme si to napr s filmom Vacancy(preto, lebo je tiez novy a horor): 40:1 pre vacancy... proste ak mate radi horory s akciou, tento film podla mna nekupujte/nestahujte
jednotka prilis rychleho nasadenia: fajnsmekri ang. humoru si pridu na svoje
blades of glory: trapny film, nedopozeral som to, lebo ten blondaty cvok a muscle dmnt ma odlakali... prvych 45 minut zhliadnutych, neohurilo ma to
reign over me: zaujimavo ukazuje osud jedneho z mnohych ludi, ktori prezivaju psychicku traumu z 11/9. predpokladam, ze sa sirokej verejnosti velmi pacit nebude, ale ja mu davam 8/10, aj pre kvalitny vykon pre mna neznameho herca adama sandlera
-
spesko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
mne sa velmi pacil film iluzionista fakt som bol milo prekvapeny tymto filmom ... a potom aj match point hra osudu) bol tiez fantasticky... videl som ho dvakrat raz s eng dabingom a titulky ( to sa mi osobne viac pacilo aj ked som nestihal citat lebo strasne rychlo hovoria) a po cz nic moc 
edit: // a taktiez 300 fantasticky filmik !
edit: // a taktiez 300 fantasticky filmik !
Ja som predvčerom pozeral Deja Vu s Denzelom Washingtnom a je to jeden z najlepších filmov ktorý som za posledných pár mesiacov videl, skutočne odporúčam.
http://www.csfd.cz/film/215206-dej-and-224-vu/
http://www.csfd.cz/film/215206-dej-and-224-vu/
bourne ultimatum: skvely film, zaujimave akcie a aj pekna myslienka obmedzovania slobody, ktora sa urcite ciastocne uplatnuje aj v praxi
niektore sceny boli ale fakt na zamyslenie, napr. matt damon (ted jason bourne) prezil minimalne 10 havarii aut, prezil vybuch bomby, pad z budovy atd... proste science ficiton... a ceresnicka na torte bola taka, ze dash (tusim tak sa volal ten zabijak) mal na vyber pri prenasledovani agentky priblizne 20 dveri a vosiel presne do tych kde bola ona... tomu hovorim wall hack v praxi
.. az na tieto nezmyselne "chyby" vynikajuci filmik
8/10
8/10
radsej som to nedocital, lebo som zbadal, ze uz pises daco z filmu. nechapem vas ludia, ved niektori sme to nevideli a necakame, ze tu bude dakto pisal spoljery. kakajte uz na to ...jimino napísal:bourne ultimatum: skvely film, zaujimave akcie a aj pekna myslienka obmedzovania slobody, ktora sa urcite ciastocne uplatnuje aj v praxiniektore sceny boli ale fakt na zamyslenie, napr. matt damon (ted jason bourne) prezil minimalne 10 havarii aut, prezil vybuch bomby, pad z budovy atd... proste science ficiton... a ceresnicka na torte bola taka, ze dash (tusim tak sa volal ten zabijak) mal na vyber pri prenasledovani agentky priblizne 20 dveri a vosiel presne do tych kde bola ona... tomu hovorim wall hack v praxi
.. az na tieto nezmyselne "chyby" vynikajuci filmik
8/10
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa: