notebooknamieru.sk
notebooknamieru.sk
ma s tym niekto skusenosti ?
http://www.hojko.com/potrebujete-poradi ... 78786.html Prave pre taketo temy tu bola vytvorena tato tema, je medzi dolezitymi dostatocne viditelna, ze ?
nenasiel som tam nic co by malo spolocne s touto temoupato83 napísal:http://www.hojko.com/potrebujete-poradi ... 78786.html Prave pre taketo temy tu bola vytvorena tato tema, je medzi dolezitymi dostatocne viditelna, ze ?
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
mas nieco konkretne proti vbi.sk? nie ze by som chcel obhajovat, ale planujem odtial brat notebook, tak ma to zaujima.Kibo napísal:vyzera to velmi slusna obdoba vbi.cz (na rozdiel od vbi.sk),
pre porovnanie:
vbi.sk: šasi VBI Compal FL90v2 C2D T7500, 2GB RAM, 100GB(7200rpm), 1GB Robson TurboMemory, GF8600(512MB), BT, WiFi. ---29409,-
nbnamieru: rovnaka zastava ---31 009,-
tu som vsak naiel moznost vyuzit ISIC kartu, s ktorou by mala byt WiFi a BT zdarma, to znamena cena: 29 929,-
cize ak mate pocit ze je nbnamieru spolahlivejsie, mozte si 500 korun doplatit a dostanete to iste ako z vbi.sk
V obidvoch pripadoch vam tovar doruci kurier, odvoz a dovoz reklamacie hradi poskytovatel... teda v pripade skutocnej zavady.
len tie stranky nbnamieru vyzeraju profesionalnesie, v podstate klon ceskych... ale ziadne negativne reakcie na vbi.sk som nenasiel, cize ich sluzby by mali byt v poriadku, aj ked stranky maju skaredsie......
-
Exxon
Light Star
mne sa prave vbi.sk konfigurator paci viac, je rychlejsi, aj ked dizajn nic moc...
pre porovnanie som prepocital ceny rovnakych zostav z vbi.cz a nbnm.cz, kurz 1,3
a neviem ci som uplne blby, ale ceny su prekvapivo vyssie.
vbi.cz:
bez Isic: 24852,- Kc ---> 32307,- Sk
s Isic: 23988,- Kc ---> 31184,- Sk
notebooknamiru.cz
bez Isic: 26100,- Kc ---> 33930,- Sk
s Isic: 25233,- Kc ---> 32802,- Sk
Ako som hovoril, s Isicom dostanete BT a Wifi kartu zdarma.
pre porovnanie som prepocital ceny rovnakych zostav z vbi.cz a nbnm.cz, kurz 1,3
a neviem ci som uplne blby, ale ceny su prekvapivo vyssie.
vbi.cz:
bez Isic: 24852,- Kc ---> 32307,- Sk
s Isic: 23988,- Kc ---> 31184,- Sk
notebooknamiru.cz
bez Isic: 26100,- Kc ---> 33930,- Sk
s Isic: 25233,- Kc ---> 32802,- Sk
Ako som hovoril, s Isicom dostanete BT a Wifi kartu zdarma.
-
Mek
Addict
sry ze ozivujem staru temu, ale mohol by niekto napisat, ake ma skusenosti s notebooknamieru.sk
zvlast ked vbi.sk nefunguje konfigurator (maju to posahane), a s vbi.cz by som sa nerad natahoval, kedze su "zahranicni" (viem, ze maju aj slovenskych distributorov).
Chystam sa odtial zobrat notas, a pisal som im vcera mail, ze ci mam BT a Wifi pridat k objednavke, alebo ho pridaju automaticky, ked som student s ISIC preukazom, a doteraz mi neodpovedali, tak aby to nahodou neviazlo aj s objednavkou
zvlast ked vbi.sk nefunguje konfigurator (maju to posahane), a s vbi.cz by som sa nerad natahoval, kedze su "zahranicni" (viem, ze maju aj slovenskych distributorov).
Chystam sa odtial zobrat notas, a pisal som im vcera mail, ze ci mam BT a Wifi pridat k objednavke, alebo ho pridaju automaticky, ked som student s ISIC preukazom, a doteraz mi neodpovedali, tak aby to nahodou neviazlo aj s objednavkou
Mam book z notebooknamieru.sk a spokojnost 100%, len som nanho dlho cakal, kedze to bola novinka. Musel som cakat cca 1-1.5 mesiaca a kvoli tomu omeskaniu som dostal zadarmo lepsi procak a tasku k NB. Nemozem na nich krive slovo povedat... 
// jo, mal som s NB jeden problem, ktory sa mi snazili pomoct vyriesit (so sietovou kartou), ale nakoniec som nato musel prist sam. Problem bol ten, ze na CD s ovladacmi boli chybne ovladace a ronili sarapatu...
// jo, mal som s NB jeden problem, ktory sa mi snazili pomoct vyriesit (so sietovou kartou), ale nakoniec som nato musel prist sam. Problem bol ten, ze na CD s ovladacmi boli chybne ovladace a ronili sarapatu...
-
Mek
Addict
diky chalani, pomohli ste mi.
akurat mi odpisali na ten mail... ze mam wifi a bt pridat ku konfiguracii a potom mi to odrataju z ceny.
este jedna otazka - platili ste to vopred? ja by som nerad platil vopred taku drahu vec, ako je notebook. idealne by bolo, keby ten kurier doniesol so sebou pos terminal a platil by som kartou
akurat mi odpisali na ten mail... ze mam wifi a bt pridat ku konfiguracii a potom mi to odrataju z ceny.
este jedna otazka - platili ste to vopred? ja by som nerad platil vopred taku drahu vec, ako je notebook. idealne by bolo, keby ten kurier doniesol so sebou pos terminal a platil by som kartou
No s tym terminalov asi ratat nemozesMek napísal:diky chalani, pomohli ste mi.