notebooknamieru.sk

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

notebooknamieru.sk

Príspevok od používateľa Paťko »

ma s tym niekto skusenosti ?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vyzera to velmi slusna obdoba vbi.cz (na rozdiel od vbi.sk), ale je to nove, takze asi skusenost este nema nikto
Paťko
King
King

nikto nic ? :cry:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

http://www.hojko.com/potrebujete-poradi ... 78786.html Prave pre taketo temy tu bola vytvorena tato tema, je medzi dolezitymi dostatocne viditelna, ze ?
Paťko
King
King

pato83 napísal:http://www.hojko.com/potrebujete-poradi ... 78786.html Prave pre taketo temy tu bola vytvorena tato tema, je medzi dolezitymi dostatocne viditelna, ze ?
nenasiel som tam nic co by malo spolocne s touto temou
mato3
Light Expert
Light Expert

vbi

Príspevok od používateľa mato3 »

ake mate skusenosti z notebookmi VBI ?
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

Kibo napísal:vyzera to velmi slusna obdoba vbi.cz (na rozdiel od vbi.sk),
mas nieco konkretne proti vbi.sk? nie ze by som chcel obhajovat, ale planujem odtial brat notebook, tak ma to zaujima.
pre porovnanie:

vbi.sk: šasi VBI Compal FL90v2 C2D T7500, 2GB RAM, 100GB(7200rpm), 1GB Robson TurboMemory, GF8600(512MB), BT, WiFi. ---29409,-

nbnamieru: rovnaka zastava ---31 009,-
tu som vsak naiel moznost vyuzit ISIC kartu, s ktorou by mala byt WiFi a BT zdarma, to znamena cena: 29 929,-
cize ak mate pocit ze je nbnamieru spolahlivejsie, mozte si 500 korun doplatit a dostanete to iste ako z vbi.sk

V obidvoch pripadoch vam tovar doruci kurier, odvoz a dovoz reklamacie hradi poskytovatel... teda v pripade skutocnej zavady.

len tie stranky nbnamieru vyzeraju profesionalnesie, v podstate klon ceskych... ale ziadne negativne reakcie na vbi.sk som nenasiel, cize ich sluzby by mali byt v poriadku, aj ked stranky maju skaredsie......
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nemam proti nim nic, ale donedavna s vbi.sk malo skusenosti velmi malo ludi, rozmohli sa az relativne nedavno. ked si vsimnes datumy tak pochopis, je to pol roka... vbi.cz fici uz dlho, pamatam si povodnu stranku vbi.sk a vyzeralo to ako zly vtip. nemam nic proti
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

proti vbi.sk nema nic, len ten ich konfigurator sa mi nepaci, tu ho maju krajsi, rovnako vbi.cz... ae chcem od nich brat koncom leta ntb - bud toto tu alebo cz.. uvidime kde vyda lacnejsie..
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

mne sa prave vbi.sk konfigurator paci viac, je rychlejsi, aj ked dizajn nic moc...

pre porovnanie som prepocital ceny rovnakych zostav z vbi.cz a nbnm.cz, kurz 1,3
a neviem ci som uplne blby, ale ceny su prekvapivo vyssie.

vbi.cz:
bez Isic: 24852,- Kc ---> 32307,- Sk
s Isic: 23988,- Kc ---> 31184,- Sk

notebooknamiru.cz
bez Isic: 26100,- Kc ---> 33930,- Sk
s Isic: 25233,- Kc ---> 32802,- Sk

Ako som hovoril, s Isicom dostanete BT a Wifi kartu zdarma.
mato3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mato3 »

aj mne sa paci vbi.cz konfigurator viacej jak na vbi.sk
nemam ani ja nic proti vbi notebookom praveze mne sa paci moznost poskladat si book podla svojich predstav
aj ja sa chystam zobrat od nich notebook ale este neviem ci z vbi.sk alebo vbi.cz
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

sry ze ozivujem staru temu, ale mohol by niekto napisat, ake ma skusenosti s notebooknamieru.sk :?:
zvlast ked vbi.sk nefunguje konfigurator (maju to posahane), a s vbi.cz by som sa nerad natahoval, kedze su "zahranicni" (viem, ze maju aj slovenskych distributorov).
Chystam sa odtial zobrat notas, a pisal som im vcera mail, ze ci mam BT a Wifi pridat k objednavke, alebo ho pridaju automaticky, ked som student s ISIC preukazom, a doteraz mi neodpovedali, tak aby to nahodou neviazlo aj s objednavkou :?
Maki
Darca
Darca

mam asi take skusenosti s notebooknamieru, ze z neho akurat pisem... konfiguraciu mi sami trosku zmenili za lepsiu co ani nemali v konfiguratore, asi 2x mi volali a ked povedali ze notas mam doma v stredu tak aj v stredu prisiel... dokonca mi aj ochotne na podpore pomohli vyriesit problem...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Mam book z notebooknamieru.sk a spokojnost 100%, len som nanho dlho cakal, kedze to bola novinka. Musel som cakat cca 1-1.5 mesiaca a kvoli tomu omeskaniu som dostal zadarmo lepsi procak a tasku k NB. Nemozem na nich krive slovo povedat... :)
// jo, mal som s NB jeden problem, ktory sa mi snazili pomoct vyriesit (so sietovou kartou), ale nakoniec som nato musel prist sam. Problem bol ten, ze na CD s ovladacmi boli chybne ovladace a ronili sarapatu...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

diky chalani, pomohli ste mi.
akurat mi odpisali na ten mail... ze mam wifi a bt pridat ku konfiguracii a potom mi to odrataju z ceny.
este jedna otazka - platili ste to vopred? ja by som nerad platil vopred taku drahu vec, ako je notebook. idealne by bolo, keby ten kurier doniesol so sebou pos terminal a platil by som kartou :lol:
Maki
Darca
Darca

mojmu notasu je*lo... hadze mi BSOD - asi sa nieco prehrieva - uz som im pisal ze co to ma byt ze chcem reklamaciu a vyzera to slubne...

co sa tyka kuriera - platil som to ako dobierku => z ruky do ruky
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

gr8, diky.
medzitym som uz cital aj inde, ze je to seriozna firma, no a platba z ruky do ruky sa mi pozdava :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Mek napísal:diky chalani, pomohli ste mi.
akurat mi odpisali na ten mail... ze mam wifi a bt pridat ku konfiguracii a potom mi to odrataju z ceny.
este jedna otazka - platili ste to vopred? ja by som nerad platil vopred taku drahu vec, ako je notebook. idealne by bolo, keby ten kurier doniesol so sebou pos terminal a platil by som kartou :lol:
No s tym terminalov asi ratat nemozes :) ale na dobierku v pohode poslu, aj ja som tak bral :)
Napísať odpoveď