Mate Tattoo?
dew6, tak si sa dockala : ) Motiv motyla je pre babenu pomerne casty- nic sa tym vacsinou nepokazi, no mohla si sem hodit foto svojho tetovania. Tie ornamenty posobia dost rusivo, no najma, to tebou popisovane miesto moze byt zaujimave- nie je az tak typicke- vacsinou babizne zvyknu mat tetovanie nad clenkovym klbom, ci konkretne nad vybezkom tibuly- to je ta kosticka, co ti trci von : ) BTW. co na to Grosay? Mohlo by byt zaujimave, keby sa v suvislosti s tattoos nacrtli aj tieto- partnerske- otazky ; )
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Natakychto miestach to aj dost boli som pocul "tenka koza"
Niekto tu spominal , ze nie je moc dobre ak budes robit v nejakom vysokom managmente a bude ti vidiet tattoo. Ked sa tam niekde dostanes myslim ,ze bude uplne jedno ,dostal si sa tam kvoli vedomostiam a nie vyzoru. (az na nejake protekcne a ritolezecke individua)
Niekto tu spominal , ze nie je moc dobre ak budes robit v nejakom vysokom managmente a bude ti vidiet tattoo. Ked sa tam niekde dostanes myslim ,ze bude uplne jedno ,dostal si sa tam kvoli vedomostiam a nie vyzoru. (az na nejake protekcne a ritolezecke individua)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ked sa niekto rozhodne pre povedzme toho draka preto ze o tom nieco vie a chce tym vyjadrit myslienku a nenacpe si to na najnezmyselnejsie miesto na tele OK ... ale vacsina drakov je tetovana dnes LEN kvoli tomu ze je to IN ...Sepiroth napísal:ruka je trocha odveci, mas pravdu, ale tak o co vúčšiu miá pointu znak Specnaz ako Drak? Drak, ako ho poznáme my, je symbolom sily, moci. Cinsky drak je symbol spojenia neba a zeme, spirituálneho sveta s tým pozemským.
A aj nad dákym znakom, ktorý by bol štýlový, no nie každý by ho hneď pochopil, som uvažoval....
... co presne znamena symbol SPECNAZ som nikde nevyguglil a po rusky neviem
edit:// ... bol som upozorneny, ze v tomto poste sa nikto nevyzna tak este raz napisem po lopate, ze ak poznate hlbsi symbolicky vyznam loga specialnej jednotky SPECNAZ ( vlk, ktory skace cez kruhovu obruc z ostnateho dortu ), tak mi prosim napiste
-
Enduro3333
Medium Professional
Ja si chcem dat dalsie tatto jedno tu už mam vystavene ...... Len potrebujem pomoct lebo text chcem mat v latinštine a akosi preklad neviem najst ...Help pleas... A styl pisma som rozmyslal švabachom alebo niečo take ....Skusal som aj hladam ale tam sa mi nik neozval
Taka basen čo som napisal ... 4 riadky ma .. takze kto by mi pomohol s prekladom budem len rad ozvat sa na SS ....
Skus vyuzit tuto temu - http://www.hojko.com/preklady-prosim-pomoc-t53349.htmlEnduro3333 napísal:Ja si chcem dat dalsie tatto jedno tu už mam vystavene ...... Len potrebujem pomoct lebo text chcem mat v latinštine a akosi preklad neviem najst ...Help pleas... A styl pisma som rozmyslal švabachom alebo niečo take ....Skusal som aj hladam ale tam sa mi nik neozvalTaka basen čo som napisal ... 4 riadky ma .. takze kto by mi pomohol s prekladom budem len rad ozvat sa na SS ....
-
Enduro3333
Medium Professional
Tomasito napísal:Skus vyuzit tuto temu - http://www.hojko.com/preklady-prosim-pomoc-t53349.html
mne sa lubi hlavne UV flouorescent painting. Farby na dennom svetle nevidiet, zohnatelne asi len cez E-shopy
, bohvie kolko to na tele asi drzi 
a k teme: nemam ziadnu "infanaticku" symboliku, takze trvale tatoo by som si asi nikdy nedal, kerka by ma zrejme po case tiez tvarovo omrzela. Takze jedine ak taka kvalitna Henna - drzi tak 2-3 týždne, ak sa mi páči aplikuje sa znova par tahmi stetcom a je to...
a k teme: nemam ziadnu "infanaticku" symboliku, takze trvale tatoo by som si asi nikdy nedal, kerka by ma zrejme po case tiez tvarovo omrzela. Takze jedine ak taka kvalitna Henna - drzi tak 2-3 týždne, ak sa mi páči aplikuje sa znova par tahmi stetcom a je to...
-
dew6
Light Star
Grosay bol pri tom....haha, takze mi to odsuhlasil....inak je to nad tou kostou na lateralnej strane clenka (nad tou, co tak trci dole)....Tomasito napísal:dew6, tak si sa dockala : ) Motiv motyla je pre babenu pomerne casty- nic sa tym vacsinou nepokazi, no mohla si sem hodit foto svojho tetovania. Tie ornamenty posobia dost rusivo, no najma, to tebou popisovane miesto moze byt zaujimave- nie je az tak typicke- vacsinou babizne zvyknu mat tetovanie nad clenkovym klbom, ci konkretne nad vybezkom tibuly- to je ta kosticka, co ti trci von : ) BTW. co na to Grosay? Mohlo by byt zaujimave, keby sa v suvislosti s tattoos nacrtli aj tieto- partnerske- otazky ; )
celkom ma zaujali tie písma...trocha som sice browsoval, ale moc som nenašiel. Vlastne by som chcel iba jedno slovo prepísať v dákom tom mŕtvom jazyku, napríklad v sanskripte (alebo niečom inom, ak by ste vedeli poradiť). Nepotrebujem preklad toho slova, iba prepis, ak chápete.
Je pre mňa však dôležité, aby to nebola klasická latinka s peknými slučkami, ale niečo, čo len tak niekto neprečíta...
-
ciernapuma
Amateur
ja už mám jedno,asi tak 4 roky, pumu na bruchu pri pupku
uvažujem o druhom, na chrbte, ale niečo väčšie
nikdy by som si nedala dočasné tetovanie,lebo ako sa to už tu niekoľko krát písalo, je to vlastne permanentne sa strácajúce tetovanie, ktoré sa aj tak nakoniec musí prekryť trvalým...
ak sa mi o rok nebude páčť tak ho skryjem, je na takom mieste kde sa dá skryť oblečením..
ale mne sa to nestane, nebol to rozmar,ale niečo čo som už dlho chcela a splnila si vlastne sen...takže mne sa bude vždy páčiť a komu sa na mne nepáči nech sa nepozerá
kto sa tetuje z rozmaru a preto, že je to in, nech si dá hennu...
uvažujem o druhom, na chrbte, ale niečo väčšie
nikdy by som si nedala dočasné tetovanie,lebo ako sa to už tu niekoľko krát písalo, je to vlastne permanentne sa strácajúce tetovanie, ktoré sa aj tak nakoniec musí prekryť trvalým...
ak sa mi o rok nebude páčť tak ho skryjem, je na takom mieste kde sa dá skryť oblečením..
ale mne sa to nestane, nebol to rozmar,ale niečo čo som už dlho chcela a splnila si vlastne sen...takže mne sa bude vždy páčiť a komu sa na mne nepáči nech sa nepozerá
kto sa tetuje z rozmaru a preto, že je to in, nech si dá hennu...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
ciernapuma
Amateur
nie je nejaké vzdarené foto...Tomasito napísal:Hod foto ak mozes... zhodnotime pumu aj pupendo ; )
PS: Poznas... radsej raz vidiet, ako stokrat pocut
ale lepšie ako nič sa hovorí...
inak to akože tienovanie a škrabance po pazúroch neboli na povodnej predlohe, to bol tetovač moc kreatívny!!! nevadilo by mi to tak, keby sa to dalo vygumovať...