a potom tak vseobecne by ste mohli prihodit vase oznamko a podobne.? ako inspiraciu bud. maturantom,
DIKI
oznamka si dajte urobit v reklamnej agenture ktora je v meste,oni by vam mali dat aj vzory farieb a kopec navrhov moznych oznamok - aspon nam tak dali. A ked hladas nejake oznamka obehaj susedov,neverim ze ti nikto neda oznamko--zbytocne ich tu davat....mateu napísal:Caute, neni tu ziadna podobna tema a by som xcel veidet ci ma niekto skusenosti z portalom tlacoznamka.sk a ak ano ake...
a potom tak vseobecne by ste mohli prihodit vase oznamko a podobne.? ako inspiraciu bud. maturantom,
DIKI
my sme mali stužkovú až v januári a nestihli sme to - tiež sme ich mali v takomto čase rozrobené - ale mali sme nejaké problémy s firmou, ktorá nám tlačila oznamkánordkapp_pb napísal:kua, mi mame na konci oktobra stuzkovu a o oznamku este ani pomyslenie ... to viete sami chlani v triede ..
.. a tak sa pytam je realne to stihut?
Ja som na tom tak isto tiež mám na konci októbra stužkovú a iba dnes sme pripravili ako-tak koncept oznamka a v pohode sa to stíha.. Akurát vidím trochu problém v tom že nemáme vymyslenú žiadnu scénkunordkapp_pb napísal:kua, mi mame na konci oktobra stuzkovu a o oznamku este ani pomyslenie ... to viete sami chlani v triede ..
.. a tak sa pytam je realne to stihut?
vsetko sa doladilo aj napr to motto s ludozrutom bol nakoniec v spodnej tretine a ovela vacsim pismom a podobne...ZAP napísal:(ale nie presne ako vytlacene, lebo som ho este cez tyzden v reklamke doriesoval,....:
Chcela by som vediet ze co to bola za firma.Mozes mi poslat stranku alebo kontakt ?klm16 napísal:my sme vybrali oznamka dal isme spravit navrh do firmy ktora ioznamka nikdy predym nerobila....
doholi sa na cene, ktora bola moc vysoka oproti ostatnym oznamkam vo skole.
cela vyroba trvala 2 tyzdne potom sme pochopili preco dola taka vysoka cena, oproti ostatnym smiali sme sa ich oznamkam, teda tym kuskom papiera co mali![]()