Maturitne Oznamka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mateu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Maturitne Oznamka

Príspevok od používateľa mateu »

Caute, neni tu ziadna podobna tema a by som xcel veidet ci ma niekto skusenosti z portalom tlacoznamka.sk a ak ano ake...

a potom tak vseobecne by ste mohli prihodit vase oznamko a podobne.? ako inspiraciu bud. maturantom,
DIKI :-)
qwerty-xyz

Re: Maturitne Oznamka

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mateu napísal:Caute, neni tu ziadna podobna tema a by som xcel veidet ci ma niekto skusenosti z portalom tlacoznamka.sk a ak ano ake...

a potom tak vseobecne by ste mohli prihodit vase oznamko a podobne.? ako inspiraciu bud. maturantom,
DIKI :-)
oznamka si dajte urobit v reklamnej agenture ktora je v meste,oni by vam mali dat aj vzory farieb a kopec navrhov moznych oznamok - aspon nam tak dali. A ked hladas nejake oznamka obehaj susedov,neverim ze ti nikto neda oznamko--zbytocne ich tu davat....

:wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

My sme v tretiaku dostali katalóg, potom si vybrali a objednali. A na začiatku štvrtáku (september 2006) sme ich dostali do školy. Katalóg bol firmy LH Print...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja akurat mailujem s jednym chalanom z tlacoznamka.sk lebo sme si oznamko spravili vo flashi a od nich chceme len par uprav a zatial sa mi to javi ako fajn vyber :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kua, mi mame na konci oktobra stuzkovu a o oznamku este ani pomyslenie ... to viete sami chlani v triede ..

.. a tak sa pytam je realne to stihut?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pohoda, zajtra nieco zbuchajte a poslite im to.
mike
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike »

...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

nordkapp_pb napísal:kua, mi mame na konci oktobra stuzkovu a o oznamku este ani pomyslenie ... to viete sami chlani v triede ..

my sme mali stužkovú až v januári a nestihli sme to - tiež sme ich mali v takomto čase rozrobené - ale mali sme nejaké problémy s firmou, ktorá nám tlačila oznamká :(
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

my sme vybrali oznamka dal isme spravit navrh do firmy ktora ioznamka nikdy predym nerobila....
doholi sa na cene, ktora bola moc vysoka oproti ostatnym oznamkam vo skole.
cela vyroba trvala 2 tyzdne potom sme pochopili preco dola taka vysoka cena, oproti ostatnym smiali sme sa ich oznamkam, teda tym kuskom papiera co mali :lol: :lol:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

nordkapp_pb napísal:kua, mi mame na konci oktobra stuzkovu a o oznamku este ani pomyslenie ... to viete sami chlani v triede ..

Ja som na tom tak isto tiež mám na konci októbra stužkovú a iba dnes sme pripravili ako-tak koncept oznamka a v pohode sa to stíha.. Akurát vidím trochu problém v tom že nemáme vymyslenú žiadnu scénku :D
Btw kto tento rok končí hodťe sem oznamká nech vidíme ako to u vás vyzerá :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

No, k nam prisli este tusim v maji dajaky chalani z nejakej agentury, cez nich mame robene oznamka, budu fotky nna aj fotky na tablo, plus nam budu aj tocit na stuzkovej a fotiti myslim. A takyto komplet je cenovo celkom vyhodnyl. Na oznamkach sme sa dohodli v den vysvedcenia, cez prazdniny to prislo, teda iba jedno, ze ako to vyzera, pacilo sa, tak sa robia dalsie. Az budem mat dajaku fotku tak hodim

A motta mame dve..."Niekedy len tak sedim a rozmyslam, inokedy len tak sedim..."

"Vdaka nasim vedomostiam sme sa dostali na okraj priepasti, vdaka maturite urobime vyrazny krok vpred..."

A pri fotke by malo byt "nehanbym sa za svoju dokonalost".

Budeme mat dve farebne prevedenia, inak to bude jednoduche oznamko, na tom sme sa jedinom dohodli :) .

A stuzkovu mame az 7.12...ako tak pozeram, vcelku neskoro...
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

My sme sa na oznamku dohodli neviem akým zázrakom koncom školského roka, čo je teda v našej triede čo povedať . Vtedy sú nejaké akcie, tak hlavne preto... :P a v najbližšej dobe by nám mali prísť...jupííííí :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jo a tie slova btw. nepatria mullerovi ale jeho textarovi znamemu ceskemu miliardarovi ... ale to len taky detail :-) ...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

sprav si sam navrh a najdi si reklamku...a nemusi to byt prave ta co sa venuje oznamkam..vytlacia a narezu ti to vsade...cena 1,20 za kus :D

moje oznamko z minuleho roku (ale nie presne ako vytlacene, lebo som ho este cez tyzden v reklamke doriesoval, bo som bol internatista :) ):
Prílohy
oznamko.jpg
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Mali ste tam chybu - PhDr. Adriana šindleryová
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

kinjeril nic sa neboj ze sme tam mali chybu... ved aj som pisal ze to nie je uplne final verzia, lebo:
ZAP napísal:(ale nie presne ako vytlacene, lebo som ho este cez tyzden v reklamke doriesoval,....:
vsetko sa doladilo aj napr to motto s ludozrutom bol nakoniec v spodnej tretine a ovela vacsim pismom a podobne...
mojsmica
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mojsmica »

klm16 napísal:my sme vybrali oznamka dal isme spravit navrh do firmy ktora ioznamka nikdy predym nerobila....
doholi sa na cene, ktora bola moc vysoka oproti ostatnym oznamkam vo skole.
cela vyroba trvala 2 tyzdne potom sme pochopili preco dola taka vysoka cena, oproti ostatnym smiali sme sa ich oznamkam, teda tym kuskom papiera co mali :lol: :lol:
Chcela by som vediet ze co to bola za firma.Mozes mi poslat stranku alebo kontakt ?
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

ZAP napísal:kinjeril nic sa neboj ze sme tam mali chybu... ved aj som pisal ze to nie je uplne final verzia, lebo:

vsetko sa doladilo aj napr to motto s ludozrutom bol nakoniec v spodnej tretine a ovela vacsim pismom a podobne...
hehe sgpo jaky je ten svet maly :D jeden kus mam doma od kamosky :D
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Ja neviem ludia, podla mna su oznamka uplne zbytocne. Aj tak to nikoho nezaujima, bud to ludia zahodia alebo zalozia a zapadnu prachom. Radsej som tie peniaze mohol minut na ine veci. Zo 70tich mam doma este asi 60 a s fotkami, a to som uz v prvaku na vysokej. Asi nie som uspesny a nemam ich komu dat :P
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Rastaman-presne tak ja som si rovno objednal 10 a z tych mam este polovicu :D pripadalo mi trapne rozdavat to :) a tie co som podostaval su este stale niekde vo vaku zo skoly
Napísať odpoveď