Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale

O športe...

Postupi SR na ME 2008 vo futbale?

Ano
50
30%
Nie
114
70%

Celkom hlasov: 164

Sparrow
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sparrow »

Priaznivci slovenskeho futbalu hlavy hore a snivajte s nami. :smt006 http://www.bleskovky.sk/cl/14/172209/SR ... jte-s-nami
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Sparrow napísal:Priaznivci slovenskeho futbalu hlavy hore a snivajte s nami. :smt006 http://www.bleskovky.sk/cl/14/172209/SR ... jte-s-nami
bleskovky napísal:Keď Slovensko získa 22 bodov:
Česi remizujú s Írskom, a vyhrajú už len na Cypre. Írsko môže vyhrať s Nemeckom i nad Cyprom, musí však prehrať vo Walese.
Prečo práve s Walesom? Myslím, že by to bolo jedno s kým. :?:
bleskovky napísal:Keď Slovensko získa 20 bodov:
Česi po remízach s Írskom a Slovenskom prehrajú v Nemecku i na Cypre. Íri môžu vyhrať nad Cyprom a zo zápasov s Nemeckom a vo Walese získať len bod.
Až na tú prehru Čechov na Cypre.

A teraz vážne: Pekná teória, ale prax je o inom. :lol:

Ale ako spievali v SuperStar 1: Kým vieš snívať, tak máš nádej... :lol:
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

Uz sme dosnivali. Pozeral som Slovensko vs. Wales. To bolo utrpenie mladeho Werthera. Katastrofa. :smt065 Ani len jedna premyslena akcia, vsetko len take nakopavane, resp. lopty do prazdna alebo sme sa s tym srali pri outovej ciare. Hlavne ze vyhravame na rohy 11:1. Ach jaj, skoda reci. :nono1:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Wales nam vratil prehru z cardifu aj z urokami. Porazil nas jeden hrac a to Bellamy. Nasi hraci hrali uz len z povinnosti bolo to uplne trapenie.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

hadam san marino dame :lol: alebo budeme aj ku nim stedri?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Bellamy je skvely hrac, zas to ukazal. Jeho rychlost je obdivuhodna, Durica absolutne nestihal, proste nas vyskolil. Ale celkom pozitivne hodnotim vykon Mareka Cecha a Mintala, ti hrali celkom dobre.

Snad zas v kvali o MS 2010
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no co uz... celkom dobry vykon Slovensko skoda toho Bellamyho... mali ist od zaciatku na nho tvrdo a zdvojovat alebo ztrojovat.. si tam robil co chcel s jeho rychlostou.. a zisiel by sa nam niekto kto vie centrovat.. tolko centrov zo strany ale vsetko take slepe pokusy ... inak marek cech hral super
kali520
Darca
Darca

Drago napísal:Bellamy je skvely hrac, zas to ukazal. Jeho rychlost je obdivuhodna, Durica absolutne nestihal, proste nas vyskolil. Ale celkom pozitivne hodnotim vykon Mareka Cecha a Mintala, ti hrali celkom dobre.
Snad zas v kvali o MS 2010
Ano tyto hraci co si spominal hrali vcelku dobre. Celkvo si ale myslim ze Kociana by odvolavat nemali (kedze to u nas byva zvikom odvolat trenera po neuspechu). Priviedol do reprezentacie vela mladych hracov ktorych treba budovat a snad by boli schopny vybojovat postup na MS.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

videl som iba prvý polčas. Walešania mali pekne šance a z toho vyustene goly.Slováci hrali moc staticky. Walešania hrali na brejky z ktorých strieľali goly a Slováci ked sa dostali k bráne tak už tam bola polovica pred branov supera. Ten druhy gol bol fakt sila, päť slovenskych obrancov nestačilo na dvooch utočnikov :roll: slovensku zase chýbal dvanásty hráč - diváci ale neprišlo ich v hojnom počte pravdepodobne kvôli drahému lístku takže aj toto je jedna z možnosti prečo sme prehrali :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ako uz asi 15rokov, zase sa myslou posunme na dalsiu kvalifikaciu :-D Slovensky "futbal" aj niekoho zaujima?
Sagittarius
Guru
Guru

Je to zaujimavé, ale zaujíma. :lol: Takže nemáme už žiadnu ani teorickú šancu v roli fantasmagórie. K zápasu sa radšej nejdem vyjadrovať. Som zvedavý koho nám vyžrebujú na kval. MS 2010, resp. vlastne, z ktorého koša nás budú ťahať a koľko členov budú mať skupiny....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hanba, neskutocna hanba. Brankarovi mozem v klude pripisat dva goly (druhy a ten posledny). Teraz SFZ odvola Kociana, dosadi tam ineho trenera, ten dohra kvalifikaciu, potom spravia opat zmenu na cele trenera, zacne sa kvalifikacia na MS, pridu dve zmeny trenerov kvoli neuspechu a takto sa to bude opakovat do nekonecna. Neustale to budu pripisovat trenerovi, pricom s takymito priemernymi hracmi moze ist hrat tak kvalifikaciu s Kambodzou. Uz sa tesim na vyjadrenia, ze teraz sa zacina budovat muzstvo pre kval. na MS.
Sagittarius
Guru
Guru

hojko:To už povedal Kocian, keď nastúpil do funkcie (november 2006), že budú budovať mužstvo pre kval. MS 2010.

A dufám, že tento krát nebudú až takí sprostí a Kociana neodvolajú. Podľa mňa je to najsolídnejší tréner, ktorého slovenská reprezentácia malo po Venglošovi.

Len aby sme si neurobili viac hanby, keďže máme pred sebou dva zápasy so San Marinom a jeden Čechmi. Tou hanbou myslím nejakú prehru, či remízu so San Marinom, ktoré má mimochodom skóre 1:43 po deviatich zápasoch. S Českom môžme v tomto rozpoložení aj tesnú prehru pokladať za úspech. :lol: alebo skôr :cry:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Sagittarius napísal:hojko:To už povedal Kocian, keď nastúpil do funkcie (november 2006), že budú budovať mužstvo pre kval. MS 2010.

A dufám, že tento krát nebudú až takí sprostí a Kociana neodvolajú. Podľa mňa je to najsolídnejší tréner, ktorého slovenská reprezentácia malo po Venglošovi.

Len aby sme si neurobili viac hanby, keďže máme pred sebou dva zápasy so San Marinom a jeden Čechmi. Tou hanbou myslím nejakú prehru, či remízu so San Marinom, ktoré má mimochodom skóre 1:43 po deviatich zápasoch. S Českom môžme v tomto rozpoložení aj tesnú prehru pokladať za úspech. :lol: alebo skôr :cry:
Mas pravdu dufam tiez ze ho tam nechaju bolo by uplne nerozumne ho odvolat ale ako poznam vedenie aj Galisa vychvalili po zapase vo Walese a po cechoch doma uz menili tak mozme cakat vsetko
Sagittarius
Guru
Guru

Potom, čo som počul Michalecha na TA3, tak plne s ním súhlasím. Hlavne SFZ by mal spraviť sebareflexiu. A jediní, čo by mali odstúpiť je vedenie SFZ (napr. lístky na zápas, v ktorom už v podstate o nič nejde 500 a 900 Sk, atď. , atď., síce, že vraj nakoniec rozdávali v Trnave lístky zadarmo - ale tento príklad, je spička ľadovca)...
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Videli ste Scolariho co pri j*bal tomu Srbovi na konci zapasu :lol:
podla mna bude potrestany a dost to bola kravina co spravil
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sagittarius: Ja som zase zachytil, ze listky na sobotu stali 1000-1500 korun, za branky to bolo za 500 korun.
Sagittarius
Guru
Guru

hojko:A počul som ešte o tom, že v sobotu boli lístky také drahé aj preto, lebo sa chceli nabaliť na Íroch. ktorých prišlo šesť tisíc...
kali520
Darca
Darca

hojko napísal:Sagittarius: Ja som zase zachytil, ze listky na sobotu stali 1000-1500 korun, za branky to bolo za 500 korun.
Pre stvorclennu rodinu to vychadza 6000Sk. to si clovek naozaj poriadne rozmysli ci pojde pozerat priemerny zapas a este k tomu v dazdi.
Saggitarius napísal:hojko:A počul som ešte o tom, že v sobotu boli lístky také drahé aj preto, lebo sa chceli nabaliť na Íroch. ktorých prišlo šesť tisíc...
To je cely SFZ.

Inac Francuzi doma prehrali so Skotskom 0:1 a vyzera to ze postup na ME nemaju vo vlastnych rukach a Skoti a Taliani svoje pozicie tak lachko nepustia
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

na taky futbal co predvadzaju je vela dat 100 sk, keby dali tie listky za 200 sk tak tam maju plne, ale hadam nechcu aby som isiel, minul min 6000 sk, sedel na 20 rocnych zaj..anych sedadlach a este sa rozculoval. v tomto sa mi lubil mintal, ktory to pekne povedal. myslim, ze kocian je momentalne najlepsie co mozme mat a hadam zotrva ja po tejto blamazi, aj ked to ani celkom neni pravda. za vsetko moze sfz.
Napísať odpoveď