Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale
-
Sagittarius
Guru
Sparrow napísal:Priaznivci slovenskeho futbalu hlavy hore a snivajte s nami.http://www.bleskovky.sk/cl/14/172209/SR ... jte-s-nami
Prečo práve s Walesom? Myslím, že by to bolo jedno s kým.bleskovky napísal:Keď Slovensko získa 22 bodov:
Česi remizujú s Írskom, a vyhrajú už len na Cypre. Írsko môže vyhrať s Nemeckom i nad Cyprom, musí však prehrať vo Walese.
Až na tú prehru Čechov na Cypre.bleskovky napísal:Keď Slovensko získa 20 bodov:
Česi po remízach s Írskom a Slovenskom prehrajú v Nemecku i na Cypre. Íri môžu vyhrať nad Cyprom a zo zápasov s Nemeckom a vo Walese získať len bod.
A teraz vážne: Pekná teória, ale prax je o inom.
Ale ako spievali v SuperStar 1: Kým vieš snívať, tak máš nádej...
no co uz... celkom dobry vykon Slovensko skoda toho Bellamyho... mali ist od zaciatku na nho tvrdo a zdvojovat alebo ztrojovat.. si tam robil co chcel s jeho rychlostou.. a zisiel by sa nam niekto kto vie centrovat.. tolko centrov zo strany ale vsetko take slepe pokusy ... inak marek cech hral super
Ano tyto hraci co si spominal hrali vcelku dobre. Celkvo si ale myslim ze Kociana by odvolavat nemali (kedze to u nas byva zvikom odvolat trenera po neuspechu). Priviedol do reprezentacie vela mladych hracov ktorych treba budovat a snad by boli schopny vybojovat postup na MS.Drago napísal:Bellamy je skvely hrac, zas to ukazal. Jeho rychlost je obdivuhodna, Durica absolutne nestihal, proste nas vyskolil. Ale celkom pozitivne hodnotim vykon Mareka Cecha a Mintala, ti hrali celkom dobre.
Snad zas v kvali o MS 2010
videl som iba prvý polčas. Walešania mali pekne šance a z toho vyustene goly.Slováci hrali moc staticky. Walešania hrali na brejky z ktorých strieľali goly a Slováci ked sa dostali k bráne tak už tam bola polovica pred branov supera. Ten druhy gol bol fakt sila, päť slovenskych obrancov nestačilo na dvooch utočnikov
slovensku zase chýbal dvanásty hráč - diváci ale neprišlo ich v hojnom počte pravdepodobne kvôli drahému lístku takže aj toto je jedna z možnosti prečo sme prehrali 
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Hanba, neskutocna hanba. Brankarovi mozem v klude pripisat dva goly (druhy a ten posledny). Teraz SFZ odvola Kociana, dosadi tam ineho trenera, ten dohra kvalifikaciu, potom spravia opat zmenu na cele trenera, zacne sa kvalifikacia na MS, pridu dve zmeny trenerov kvoli neuspechu a takto sa to bude opakovat do nekonecna. Neustale to budu pripisovat trenerovi, pricom s takymito priemernymi hracmi moze ist hrat tak kvalifikaciu s Kambodzou. Uz sa tesim na vyjadrenia, ze teraz sa zacina budovat muzstvo pre kval. na MS.
-
Sagittarius
Guru
hojko:To už povedal Kocian, keď nastúpil do funkcie (november 2006), že budú budovať mužstvo pre kval. MS 2010.
A dufám, že tento krát nebudú až takí sprostí a Kociana neodvolajú. Podľa mňa je to najsolídnejší tréner, ktorého slovenská reprezentácia malo po Venglošovi.
Len aby sme si neurobili viac hanby, keďže máme pred sebou dva zápasy so San Marinom a jeden Čechmi. Tou hanbou myslím nejakú prehru, či remízu so San Marinom, ktoré má mimochodom skóre 1:43 po deviatich zápasoch. S Českom môžme v tomto rozpoložení aj tesnú prehru pokladať za úspech.
alebo skôr 
A dufám, že tento krát nebudú až takí sprostí a Kociana neodvolajú. Podľa mňa je to najsolídnejší tréner, ktorého slovenská reprezentácia malo po Venglošovi.
Len aby sme si neurobili viac hanby, keďže máme pred sebou dva zápasy so San Marinom a jeden Čechmi. Tou hanbou myslím nejakú prehru, či remízu so San Marinom, ktoré má mimochodom skóre 1:43 po deviatich zápasoch. S Českom môžme v tomto rozpoložení aj tesnú prehru pokladať za úspech.
Mas pravdu dufam tiez ze ho tam nechaju bolo by uplne nerozumne ho odvolat ale ako poznam vedenie aj Galisa vychvalili po zapase vo Walese a po cechoch doma uz menili tak mozme cakat vsetkoSagittarius napísal:hojko:To už povedal Kocian, keď nastúpil do funkcie (november 2006), že budú budovať mužstvo pre kval. MS 2010.
Len aby sme si neurobili viac hanby, keďže máme pred sebou dva zápasy so San Marinom a jeden Čechmi. Tou hanbou myslím nejakú prehru, či remízu so San Marinom, ktoré má mimochodom skóre 1:43 po deviatich zápasoch. S Českom môžme v tomto rozpoložení aj tesnú prehru pokladať za úspech.alebo skôr
-
Sagittarius
Guru
Potom, čo som počul Michalecha na TA3, tak plne s ním súhlasím. Hlavne SFZ by mal spraviť sebareflexiu. A jediní, čo by mali odstúpiť je vedenie SFZ (napr. lístky na zápas, v ktorom už v podstate o nič nejde 500 a 900 Sk, atď. , atď., síce, že vraj nakoniec rozdávali v Trnave lístky zadarmo - ale tento príklad, je spička ľadovca)...
-
Sagittarius
Guru
Pre stvorclennu rodinu to vychadza 6000Sk. to si clovek naozaj poriadne rozmysli ci pojde pozerat priemerny zapas a este k tomu v dazdi.hojko napísal:Sagittarius: Ja som zase zachytil, ze listky na sobotu stali 1000-1500 korun, za branky to bolo za 500 korun.
To je cely SFZ.Saggitarius napísal:hojko:A počul som ešte o tom, že v sobotu boli lístky také drahé aj preto, lebo sa chceli nabaliť na Íroch. ktorých prišlo šesť tisíc...
Inac Francuzi doma prehrali so Skotskom 0:1 a vyzera to ze postup na ME nemaju vo vlastnych rukach a Skoti a Taliani svoje pozicie tak lachko nepustia
re
na taky futbal co predvadzaju je vela dat 100 sk, keby dali tie listky za 200 sk tak tam maju plne, ale hadam nechcu aby som isiel, minul min 6000 sk, sedel na 20 rocnych zaj..anych sedadlach a este sa rozculoval. v tomto sa mi lubil mintal, ktory to pekne povedal. myslim, ze kocian je momentalne najlepsie co mozme mat a hadam zotrva ja po tejto blamazi, aj ked to ani celkom neni pravda. za vsetko moze sfz.