myslim, ze on je jediny kto moze s cistym svedomim ostat. treba odvolat laurinca a spol, komplet nova struktura a organizacia v sfz, inak nepomoze ani keby je trenerom ferguson. to moj nazorkali520 napísal:Ja to tak vidim ze jedniny kto pojde bude Kocian, bohuzial.
SFZ a cely slovensky futbal
re
A korupcne afery v Cesku, Taliansku ti nic nevravia ze ?IZZi-BA napísal:na slovensku hej ale inde neni
Vymenit zvaz je napad dobry, pod Laurincom iba stagnujeme, ale co to zmeni na fakte ze v repre budu stale ti isti hraci, ktori nepodavaju ani 50 percentnu vykonnostIZZi-BA napísal:mozno ked sa obmeni vedenie sfz
re
drago ale pomohlo by keby mame novy stadion, priatelne vstupne a ako sa vravi divak je 12 hrac. lenze ked zvaz sa chce obohatit a hostujucich fanuskov je viac ako domacich, tak potom je zbytocne hrat zapasi na svk. + sfz by mal nejako motivovat hracov aby odvadzali vykony, ktore sa od nich ocakavaju a samozrejme treba investovat do mladeze
Hodil by sa tam clovek ktory uz ma ako taky majetok, tym padom by nebol az taky chamtivi a nehrabal by vsetko co mu dojde pod ruku.IZZi-BA napísal:Ak uz ani po takomto tlaku neodide ten Laurinec tak ja uz neviem je to obycajny ch*j hodil by sa tam daky byvali futbalovy hrac ktory sa do futbalu vyzna a nie takyto pako
Ano viem, ale ja som mal na mysli neico take ako Abramovic v chelsea (nemam na mysli to aby do sfz prisiel nejaky ropny magnat). Pre neho by tie peniaze co by aj mohol nakradnut nemali zvlast velku hodnotu.hojko napísal:kali520: Ten kto ma vela, chce este viac. Ukazkovym prikladom je sef F1 - Bernie Ecclestone.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jimino: Aka je Laurincova uloha vobec??? Neviem co ma za popis prace, ale v sporte na JOJke povedali, ze nic nerobi, samozrejme to beriem jednym uchom dnu, druhym von, ale aj tak. Na jeho mieste by som si vedel predstavit mena ako Tittel, Venglos, Galis atd... Myslim, ze maju skusenosti s futbalom, manazmentom, takze riadenie zvazu by nemalo robit az taky problem.
nejde o to ci vie alebo nevie kopat do lopty ale tam ide o to ze v tom futbale bol vie co sa tam musi zlepsit a do coho treba investovat ked budu spokojny fanusikovia budu vo vacsom pocte chodit na zapasi a peniaze tak dojdu a vratia sa nezarobi tak ze zvysi cenu listkov o tolko aj ked je to kvalitny zapas treba tam dat dakoho co sa vyznajimino napísal:to, ze vie kopat do lopty mu v kancelarskej pozicii nepomoze, ba prihorsi
S tymto musim nesuhlasit. Za to ze dana osoba vedela v minulosti hrat dobre futbal neznamena ze by bol schopny riadit cely slovensky futbal. Ten clovek moze mat v hlave uplne nasrane a nakoniec by to skoncilo este horsie ako to je. Ak uz nejakeho byvaleho hraca tak takeho co ma aj nejake vzdelanie a je sposobili taku pracu robit.IZZi-BA napísal:nejde o to ci vie alebo nevie kopat do lopty ale tam ide o to ze v tom futbale bol vie co sa tam musi zlepsit a do coho treba investovat ked budu spokojny fanusikovia budu vo vacsom pocte chodit na zapasi a peniaze tak dojdu a vratia sa nezarobi tak ze zvysi cenu listkov o tolko aj ked je to kvalitny zapas treba tam dat dakoho co sa vyzna
nevravim o tom ze vie hrat ale vyzna sa do futbalu ma s tym dake skusenostikali520 napísal:S tymto musim nesuhlasit. Za to ze dana osoba vedela v minulosti hrat dobre futbal neznamena ze by bol schopny riadit cely slovensky futbal. Ten clovek moze mat v hlave uplne nasrane a nakoniec by to skoncilo este horsie ako to je. Ak uz nejakeho byvaleho hraca tak takeho co ma aj nejake vzdelanie a je sposobili taku pracu robit.