Priliz extrem?alebo naopak super napad?
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
okej myslim ze tuto temu mozete LOCK, rozhodol som sa ze tento napad odlozim na vyrocie (snad bude) alebo na jej narodky:D to bude akurat maj tak bude snad uz aj pocasie rozumnejsie...
pretentokrat urobim nieco mensie no snad rovnako krasne:D
dakujem za nazory... ja som tiez bol nazoru ze je to dost extra na to ze nesme spolu dlho a navysie uz aj vonkajsie podmienky niesu nejake extra dobre ..
pretentokrat urobim nieco mensie no snad rovnako krasne:D
dakujem za nazory... ja som tiez bol nazoru ze je to dost extra na to ze nesme spolu dlho a navysie uz aj vonkajsie podmienky niesu nejake extra dobre ..
Cloveka trasie v base tuzbou prispiet sem, a on to chce locknut...
Ja mam problemik ktory mozno suvisi s tymto Pilcherovskym problemom. Som s priatelkou vyse roka a uz som jej vymyslel vela romantickych cinov a giest, akurat mam strach ze ked o par rokov dostane odo mna na narodeniny "len" darcek bude sklamana lebo bude odo mna ocakavat opat nejaku romanticku potrhlost.
Moja rada : S velkymi gestami opatrne.
Ja mam problemik ktory mozno suvisi s tymto Pilcherovskym problemom. Som s priatelkou vyse roka a uz som jej vymyslel vela romantickych cinov a giest, akurat mam strach ze ked o par rokov dostane odo mna na narodeniny "len" darcek bude sklamana lebo bude odo mna ocakavat opat nejaku romanticku potrhlost.
-
midnight_man
Guru
Raz mi jeden mudry clovek povedal ze nemam vraviat casto slovicka typu: lubim ta, milujem ta, chybas mi..a pod....ze si ich mam vazit a pouzivat iba v tedy ked si to situacia vyzaduje a mam s nimi setrit a to je zlate pravidlo aj v tomto pripade ked to budete svojej polovicke stale opakovat tak jej to pride uz prirodzene a nebude to pre nu nic vynimocne( to s tym lubim ta to bol aj daky ciatat ale uz som ho zabudol) cize si treba davat pozor ake velke gesta robime....mi-chau napísal:Cloveka trasie v base tuzbou prispiet sem, a on to chce locknut...
-
Vigor
King
midnajt mna napadol jeden citat k tomuto, sice nevyjadruje to co vravis Ty, s cim aj viac menej suhlasim, no je to zas iny pohlad na vec. Ono je to podla mna dost individualne, su ludia, ktory to proste potrebuju pocut castejsie, a su aj taki, ktorym to casto vraviet netreba.
"Nemali by ste vraviet lubim Ta pokial to nemyslite vazne. No ak to tak myslite, hovorte to casto...ludia zabudaju."
"Nemali by ste vraviet lubim Ta pokial to nemyslite vazne. No ak to tak myslite, hovorte to casto...ludia zabudaju."
-
midnight_man
Guru
Vies ja som si stale myslel, ze " ved co pokazim ked to poviem?" ved je to pravdaVigor napísal:midnajt mna napadol jeden citat k tomuto, sice nevyjadruje to co vravis Ty, s cim aj viac menej suhlasim, no je to zas iny pohlad na vec. Ono je to podla mna dost individualne, su ludia, ktory to proste potrebuju pocut castejsie, a su aj taki, ktorym to casto vraviet netreba.
mne to príde fakt ako gýč, prepáčte všetci.
nemám nič proti romantike, a netvrdím, že plno báb by z takého niečoho neboli namäkko týždeň, ale tak no... niečo milé niekde v peknom podniku mi príde určite normálnejšie...
nuž, musíš sám zvážiť, aký typ ženskej je tá tvoja, či sa z tej romantiky na mieste rozplynie, hneď ti 4 krat da a bude na to do smrti spomínať, alebo sa zatvári "divneô, hmm, tak fajn, skončí sa to ako total trapas a o tri dni dostaneš košom...
nuž, musíš sám zvážiť, aký typ ženskej je tá tvoja, či sa z tej romantiky na mieste rozplynie, hneď ti 4 krat da a bude na to do smrti spomínať, alebo sa zatvári "divneô, hmm, tak fajn, skončí sa to ako total trapas a o tri dni dostaneš košom...
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
braino.swk
Light Professional
takze vsetci> ano je to moc na meniny:D preto sa to presnunie na neurcito na nejaku vyznamnejsiu akciu.. meniny ma asi o tyzden a par dni.. takze este je to aktualne..
ale pre tych co neprecitali vsetko> tuto moznost som odlozil a hladam nahradny plan:D
midnight_man> pocuj nejazdis na orandzovej š120? bo minule ma skoro zrazil nejaky tipek a dost sa na teba podobal
ale pre tych co neprecitali vsetko> tuto moznost som odlozil a hladam nahradny plan:D
midnight_man> pocuj nejazdis na orandzovej š120? bo minule ma skoro zrazil nejaky tipek a dost sa na teba podobal
-
midnight_man
Guru