Priliz extrem?alebo naopak super napad?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Big-T
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Big-T »

podla mna je to kravina...hlavne na meniny...ked budete mt rocne vyrocie mohol by si nieco take spravit ale akurat doma a nie niekde v riti v prirode[/b]
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Big-T keď raz budeš mať priateľku a budeš ju mať rád, môžeš sa zasa vrátiť a dávať rozumy, dobre moj?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

okej myslim ze tuto temu mozete LOCK, rozhodol som sa ze tento napad odlozim na vyrocie (snad bude) alebo na jej narodky:D to bude akurat maj tak bude snad uz aj pocasie rozumnejsie...
pretentokrat urobim nieco mensie no snad rovnako krasne:D
dakujem za nazory... ja som tiez bol nazoru ze je to dost extra na to ze nesme spolu dlho a navysie uz aj vonkajsie podmienky niesu nejake extra dobre ..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cloveka trasie v base tuzbou prispiet sem, a on to chce locknut...
Ja mam problemik ktory mozno suvisi s tymto Pilcherovskym problemom. Som s priatelkou vyse roka a uz som jej vymyslel vela romantickych cinov a giest, akurat mam strach ze ked o par rokov dostane odo mna na narodeniny "len" darcek bude sklamana lebo bude odo mna ocakavat opat nejaku romanticku potrhlost.

Moja rada : S velkymi gestami opatrne.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:Cloveka trasie v base tuzbou prispiet sem, a on to chce locknut...
Ja mam problemik ktory mozno suvisi s tymto Pilcherovskym problemom. Som s priatelkou vyse roka a uz som jej vymyslel vela romantickych cinov a giest, akurat mam strach ze ked o par rokov dostane odo mna na narodeniny "len" darcek bude sklamana lebo bude odo mna ocakavat opat nejaku romanticku potrhlost.

Moja rada : S velkymi gestami opatrne.
Raz mi jeden mudry clovek povedal ze nemam vraviat casto slovicka typu: lubim ta, milujem ta, chybas mi..a pod....ze si ich mam vazit a pouzivat iba v tedy ked si to situacia vyzaduje a mam s nimi setrit a to je zlate pravidlo aj v tomto pripade ked to budete svojej polovicke stale opakovat tak jej to pride uz prirodzene a nebude to pre nu nic vynimocne( to s tym lubim ta to bol aj daky ciatat ale uz som ho zabudol) cize si treba davat pozor ake velke gesta robime....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

fakin tru ...
netreba veci zovsednit :wink:

//vigor:lenze odkial vediet ci jedno alebo druhe ..baba ti nepovie hovor mi castejsie lubim ta alebo opak :) (myslim)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

midnajt mna napadol jeden citat k tomuto, sice nevyjadruje to co vravis Ty, s cim aj viac menej suhlasim, no je to zas iny pohlad na vec. Ono je to podla mna dost individualne, su ludia, ktory to proste potrebuju pocut castejsie, a su aj taki, ktorym to casto vraviet netreba.

"Nemali by ste vraviet lubim Ta pokial to nemyslite vazne. No ak to tak myslite, hovorte to casto...ludia zabudaju."
midnight_man
Guru
Guru

Vigor napísal:midnajt mna napadol jeden citat k tomuto, sice nevyjadruje to co vravis Ty, s cim aj viac menej suhlasim, no je to zas iny pohlad na vec. Ono je to podla mna dost individualne, su ludia, ktory to proste potrebuju pocut castejsie, a su aj taki, ktorym to casto vraviet netreba.

"Nemali by ste vraviet lubim Ta pokial to nemyslite vazne. No ak to tak myslite, hovorte to casto...ludia zabudaju."
Vies ja som si stale myslel, ze " ved co pokazim ked to poviem?" ved je to pravda :) ked to tak citim preco by som jej to nepovedal? No opak bol pravdou..Ale jednoznacne pravda ze to zalezi od tej konkretnej osoby...niekto to rad pocuva a jeho city a postoje to nemeni :) inym to zovsednie a za isty cas to slovo pre nich straca vyznam ..ale to uz idem OT
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Ja ti to jednoznačne schvaľujem, len toho prstienka by sa mohla trocha zľaknúť, nie? Určite bude z tých sviečok hotová...k+ za nápad

- Ak na niečo podobné ukecáš aj Grosaya, dostaneš ďalšiu... :oops:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

mne to príde fakt ako gýč, prepáčte všetci. :D nemám nič proti romantike, a netvrdím, že plno báb by z takého niečoho neboli namäkko týždeň, ale tak no... niečo milé niekde v peknom podniku mi príde určite normálnejšie...

nuž, musíš sám zvážiť, aký typ ženskej je tá tvoja, či sa z tej romantiky na mieste rozplynie, hneď ti 4 krat da a bude na to do smrti spomínať, alebo sa zatvári "divneô, hmm, tak fajn, skončí sa to ako total trapas a o tri dni dostaneš košom... :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

sundevil napísal:na meniny je to fakt moc
presne sa stotoznujem z nazorom ja by som to usetril na narodeniny mynimalne ano napad je to krasny ale na meniny a na tak kratky vztah je to naozaj vela :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no a kedy sú tie meniny? či už boli
ak boli ako si to vyriešil?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

triple napísal:no a kedy sú tie meniny? či už boli
ak boli ako si to vyriešil?
Už dosť dávno... povedal by som,že už je to tu dosť neaktualne.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Už dosť dávno... povedal by som,že už je to tu dosť neaktualne.
tak potom :lock:
nech tu ludia zbytočne nepolemizujú o tom či to moc či ni
midnight_man
Guru
Guru

triple napísal:tak potom :lock:
nech tu ludia zbytočne nepolemizujú o tom či to moc či ni
Ale este by sa kolega mohol pochvalit ze co vymyslel :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nj
braino.swk
tak teda do toho nech vieme všetci
midnight_man
Guru
Guru

triple napísal:nj
braino.swk
tak teda do toho nech vieme všetci
Hej nech da daky napad ak zrealizoval daco prakticke :D uz ked sme s jedneho mesta tak nech ma inspiruje :D
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Taketo nieco by som spravil skor na nejake rocne vyrocie, alebo tak. Podla mna sa to na meniny nehodi :?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

takze vsetci> ano je to moc na meniny:D preto sa to presnunie na neurcito na nejaku vyznamnejsiu akciu.. meniny ma asi o tyzden a par dni.. takze este je to aktualne..
ale pre tych co neprecitali vsetko> tuto moznost som odlozil a hladam nahradny plan:D
midnight_man> pocuj nejazdis na orandzovej š120? bo minule ma skoro zrazil nejaky tipek a dost sa na teba podobal :D
midnight_man
Guru
Guru

braino.swk napísal:midnight_man> pocuj nejazdis na orandzovej š120? bo minule ma skoro zrazil nejaky tipek a dost sa na teba podobal :D
nie neboj ja urcite na skodovke nejazdim :D ja by to 120 tky nesadol ..radsej pojdem peso! to nieje auto :lol:
Napísať odpoveď