a som s5, chirurg pohoda, sympatak, uz aj pred operaciou

vsetko co dohovoril, aj splnil, najprv napichal dve umrtvovacky, na rozdiel od "kolegov tam dole"

to napichal nie do tej rany, ale troska dole (tam kde je kost toho prstu). pockal 5 minut, zobral skrtidlo a este cosi, a testoval na mne roztoky

ktore mali stipat, ale ja som nic necitil. tak sa mohol pustit do operacie, samozrejme, ja nepatrim k stylom ludi, co maju radi krv, cize ani riadne nefim co mi tam robil

. ale samizda ze tam zlikvidoval onu kozku, do ktorej necht vyrastal, a cosi spravil aj s nechtovym lozkom iste. hral sa mi s tym takych 35 minut, a potom ma pustil domov. fakt prijemna operacia, to co mi robili "tam dole"... fuj, tam tie injekcie ani riadne neucinkovali
potom ked sa pride z operacky domov, tak to vacsinou boli a stekli zaroven, proti tomuto je dobry ibuprofen, paralen, domaca slivka, borofka,... siroky vyber.
fritz:
tieto srandy rozlisujes na tri skupinky, bud je to zapricinene bacilami, prva moznost, mechanicky, alias fyzicky zrastene, druha moznost, a kombinacia oboch srand dokopy, tretia moznost, a ta najhorsia.
prvu moznost zistis jednoducho: davaj si na to masticky, denno-denne to macaj v repiku alebo kamilkach, nechaj si to aspom 15 minut v tom, potom si ten prst nechaj vysusit a vyskusaj dajaku antibioticku masticku toto rob tyzden. jak ti to prejde, bolo to jasne -> mal si tam infekciu. ak nie -> sup za chirurgom, ak tomu chces povedat goodbye
druha moznost: vacsinou ti tam napichaju slabe umrtvovacky, odfaklia kusek nechtu, tyzden ta to boli alebo to je citlive, dva mesiace mas pokoj. staraj sa o to, takisto to macaj v kamilkach, mastickuj,... jak to zrastie dobre, hura,

. ak to nezrastie dobre (zapali sa to), choj este raz, alebo chod na plastiku alebo na operacku ako som siel ja (ten moj doktor ale nebol plasticky chirurg

).
ty injekcie vzdy najhorsie bolia, a potom po operacii to boli fest

ono to stekli aj boli zaroven, a jak si ten prst poskrabkas, ze nech to prestane steklit, tak ta vystre jako pravitko a nepotrebujes ani polsky Pajonczek

nuz jako som vravel, pomoze davka paracetamolu alebo dobre tri glgy domacej slivky.
plastika nechtoveho lozka: mas narkozu, strhnu cely nocht, cosi tam spravia s lozkom, a ides domov po dvoch-troch dnoch, alebo aj tyzdni, jak ti spravia komplet narkozu
tretia moznost: daj si nechet vytrhnut a chod na krvne vysetrenie, Kibo tam mal zlateho stafylokoka, ... nasere, co?

to moze byt druhy dovod preco sa to zapali druhykrat...
popozeraj tu vo forume, najdes par unikatnych fotiek kde su taketo zrasty, alebo sa kludne pytaj na akekolvek otazky

rad zodpoviem
ale jak sa s tym nechces dlho srat, si plnolety, a mas zvysne tri stofky v sporkasli, zober ich, chod za plastickym chirurgom, a ked uvidi tie penizky s radostou ti pomoze (ja som nic neplatil). isto ti nalozi komplet narkozu, bohuzel ja som v nej este nebol, cize neviem jake to je. ale ako tu tak citam, vraj to je prijemne

odsekne ti cely necht, oskalpuje ti tam lozko a mas pokoj na cely zivot. par dni si pospis v narkoze a aspom vtedy mozes pokojne zabudnut na telefonaty zo zamestnania
...a nabuduce na nehet vacsi pozor
inflater