METAL,METAL...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Famine napísal:tento uvedeny popis ma teda stopercentne vystihuje:D. Myslílm si že by to nemalo byt o oblečení, ajked vela metalistov ťažko spoznáš a prvý krát;-). Myslím že každý správny metalista by mal isť aspon na ten undergroundovy koncert, 60 sk není nejak moc, dosť ma štve že ľudia na to serú.
njj, myslim ze kazdy spravny metalista by sa mal do metalu vyznat , vediet nieco o minulosti , poznat dobre nástroje, stýly atd...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Digital napísal:njj, myslim ze kazdy spravny metalista by sa mal do metalu vyznat , vediet nieco o minulosti , poznat dobre nástroje, stýly atd...
hm, neviem k čomu je dobra takato chodiaca encyklopedia metalu:D Myslim ze ide o to mat tu hudbu rad, a nemat to za trend a podobne veci
mne doslova vrie krv v zilach ked chlapik sa vyhovori preco nedosiel na koncert, niekto sa zastavi v pube, dalsi nema s kym ist, zle pocasie a pod :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no imho to nieje len o primani hudby ale aj o nej nieco vediet...poznat kapely clenov po mene ich gitary to k tomu skratka patri ...

oblecenie nemusi byt true pure evil metal ale vediel o mjuzike co najviac :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nevim neztotoznujem sa ani s jednym ani s druhym .. mylsim si ze metal je skor o tom citeni ... nie o tom ci poznam pol miliona neznamych mien naspamat, alebo chodim na biedne undergroundove grcacie koncerty za 60 .. osobne nepreferujem ani jednu tuto cestu, aj ked niesom nejaky ultra mega metalista, tak si mylsim ze za vacsinu lokalnych "grcacich" kapiel je to fakt skoda vyjhodit .. ale zas za prvy rad na maidenov by som dal hadam hocico :-) ....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

SRneC napísal: oblecenie nemusi byt true pure evil metal ale vediel o mjuzike co najviac :)
CO je tru pjur ivl?
Dimmu borgir? :lol: Take nieco mi pripada skor ako saskarina.
SRneC
Addict
Addict

mne je to tiez hnusne :D

hral som v heavy metalovej kapele v rifliach a bielom tricku a trcaaaal ako kvol v plote a vsetko bolo oka : )

keby ze su aj ini tak obleceni v kapele ako ja mozme dat Blink 182 a nikto si nic nevsimne :lol:

a chodit na koncerty inych kapiel ako bola napr nasa by sa mi asi nechcelo a uz vobec ne platit za to. nam tiez nic nedavali a bola to fakin pocuvatelna hudba ziadni chlapci co sa snazia hrat to co maju v mp3kach(asi som neskromny)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

nordkapp_pb napísal:nevim neztotoznujem sa ani s jednym ani s druhym .. mylsim si ze metal je skor o tom citeni ... nie o tom ci poznam pol miliona neznamych mien naspamat, alebo chodim na biedne undergroundove grcacie koncerty za 60 .. osobne nepreferujem ani jednu tuto cestu, aj ked niesom nejaky ultra mega metalista, tak si mylsim ze za vacsinu lokalnych "grcacich" kapiel je to fakt skoda vyjhodit .. ale zas za prvy rad na maidenov by som dal hadam hocico :-) ....
Neda mi nereagovat. Po precitani tvojho prispevkumi to pripada tak ako keby vsetky ung. metalove koncerty boli len death metalove (myslim že si myslel tuto odnož metalu kedže si to nazaval grcanie). A vytvoril si mylnu predstavu pre nezainteresovaných. Neviem ako to je v tvojom meste ake tam mate koncerty. Ja osobne by som neišiel na NSBM koncert ktory robi hambu metalu.
Inak ja by som rad išiel do prveho radu na Maiden;-) V Ostrave boli ppc (i ked z takeho 30 radu;-)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

nordkapp_pb napísal:nevim neztotoznujem sa ani s jednym ani s druhym .. mylsim si ze metal je skor o tom citeni ... nie o tom ci poznam pol miliona neznamych mien naspamat, alebo chodim na biedne undergroundove grcacie koncerty za 60 .. osobne nepreferujem ani jednu tuto cestu, aj ked niesom nejaky ultra mega metalista, tak si mylsim ze za vacsinu lokalnych "grcacich" kapiel je to fakt skoda vyjhodit .. ale zas za prvy rad na maidenov by som dal hadam hocico :-) ....
No vidis a ja som dal 1100 sk za grcaci festak v CR :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ale ved nie vsetok death metal je "grcanie" vid In Flames

///ja konkretne si predstavim pod grcanim prave grindcore
SRneC
Addict
Addict

Grcanie je skor nejaky crust, noise alebo grindcore ne?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ked hovorite o kvileni, grcani, skriekani, panických vykrikoch a krochkaní, na sto percent ide o GRIND, nie death... In Flames napriklad...no jo, aj ked je to melodic death metal, a nie cisty death. ale dalsi priklad napriklad Arch Enemy, alebo kultoví Death...atd atd
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A ked uz sme pri tych metalovych vokaloch. Co je na nich vlastne take zle? Mne sa skrek niektorych blackovych spevakov velmi pozdava, taktiez jemnejsie death metalove brucaky. Je to spev ako kazdy a zrejme aj narocnejsi ako pop sracky ala britney spears. Je vsak pravda, ze nic netreba prehanat
ale napr. toto je fajnovy brucak a skrek tohto pana je taktiez obdivuhodny.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

jas nevravím, že proti tomu niečo mám. iba uopravujem, že kdejaké tie podivuhiodné zvuky patria do grindu.:D proti ktoremu nič nemám, i ked osobne preferujem melodic death metal....
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

axXis napísal:e vsak pravda, ze nic netreba prehanat
co mas proti aphrodisianu? :) kultova pesnicka :D
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

neviete nahodou ci nepripravuje soad v najblizsej dobe nejaky albumik? :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

heh, ved to neni tak davno čo vydali hned dva naraz.:D aj ked sa mi už nezdali také dobré, ako to predtým...bol to dosť komerčný ťah, a navyše ani na jednom albume bohviečo neponúkli....až na pár pesničiek, ale tie staršie boli prosto lepšie...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

SoaD maju hiatus, cize ziadny album sa nechysta
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lamor napísal:co mas proti aphrodisianu? :) kultova pesnicka :D
pesnicka ako taka nieje zas taka najhorsia, ale s tym spevom to uz kvapku prehana, vsetky pesnicky maju podla mna rovnake liricy :D blee bluh bluh blueee
nevravim, ze to nema nieco do seba a niekomu sa podobne veci zrejme aj pacia, ale ja osobne v tom potreujem pocut hlas a absolutne sa pripadajm k Sephirothovi a melodickemu death metalu
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ten spev mi pripada ako neaky mlady postpubertalny a prave mutujuci tulen v ruji. :D No offense, ale rozumie niekto tym textom vobec? Bo trochen viem anglicky, ale to co oni produkuju ... :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kinjeril napísal:Ten spev mi pripada ako neaky mlady postpubertalny a prave mutujuci tulen v ruji. :D No offense, ale rozumie niekto tym textom vobec? Bo trochen viem anglicky, ale to co oni produkuju ... :)
jooj no sak klasika o laske a priatelstve a taak :)
aXxis:ten amon amarth celkom nice.asi si daco stiahnem.ktory album maju najlepsi?
Napísať odpoveď