Päsťami bili obesenú mačku
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Uz sa mi zda, ze hojko forum sa stava daky bulvar. Nejaka vec sa stane, objavi sa to TV novinach, pripadne na nete, hned to sem niekto da, diskusia na 10 stran a deti, co tu macku skurvili sa dalej veselo smeju na svet. Uz som to raz pisal, toto sa deje DENNE, nie je to nic neobvykle... A teraz toho bude este viac, kedze dnes ma uz kazdy tel. s fotakom... Proste bude to kazdodenna vec nasho spinaveho zivota
Viac sa to zmedializuje vdaka technologickym pokrokom, zverejni sa to ludu, nasilie, sex, nevrazivost, nenavist. Sodoma gomora 
Miiiiiau
Miiiiiau
-
misokgb
King
No ono... Nemozes to zase tak odsudzovat... Ono, ak je to dieta nejake citlivejsie, tak zviera mu este viac pomoze. Sice sa vdaka tomu moze stat labilnejsi... Ale napr. ja som bol ako osmak alebo siedmak na ZS, a zomrel nam pes [pekna kolia threecolorRetne napísal:Este by som pochopil ak by to robili nejaky piataci, ale ze stredoskolak dmnce! Kvoli tomu by som v zivote nekupil malemu dietatu ziadne zrviera... male deti este nemaju cit a vela krat sa stretavam ako vidim platit nejakeho psika sestrocnym deckom... toto je od rodicov neakceptovatelne!
súhlasím , tiež mám možnosť sa stretávať s podobným prípadom , vtedy iba krútim hlavou ...Retne napísal:Este by som pochopil ak by to robili nejaky piataci, ale ze stredoskolak dmnce! Kvoli tomu by som v zivote nekupil malemu dietatu ziadne zrviera... male deti este nemaju cit a vela krat sa stretavam ako vidim platit nejakeho psika sestrocnym deckom... toto je od rodicov neakceptovatelne!
Oproti v max. 3 izbom byte v paneláku žije rodina - Starý inteligent , žena , 2 deti z toho 1 dievča šľahnuté trošku a majú 2 veľké psy ( vlčiak a druhú rasu netuším )
Keď vidím ako tú trcnutú dcéru nechávajú , aby " behala " s tým psom - škrtí , ťahá , no a nechcem si predstaviť čo doma s nimi musia robiť...
Dokazem si to predstavit, len uz som sa s tym vela krat stretol som videl "male" deti ako tahaju psou za usi a pod. ty si uz bol siedmak to je uz vyssi vek, vtedy ak sa ku psovi niekto sprava hrubo tak to je uz ine, uvedomuje si to a neviem co si tym dokazuje...misokgb napísal:No ono... Nemozes to zase tak odsudzovat... Ono, ak je to dieta nejake citlivejsie, tak zviera mu este viac pomoze. Sice sa vdaka tomu moze stat labilnejsi... Ale napr. ja som bol ako osmak alebo siedmak na ZS, a zomrel nam pes [pekna kolia threecolor] a pamatam sa, ze ked som ho videl lezat bezvladneho, slzy mi isli do oci. Lebo som si proste nanho zvykol, mal som ho rad ako zviera... Proste, odraza sa to na psychike dietata. Takze take zviera ho skor dokaze usmernit. Napr. teraz mame dvoch psov, je to naka sebranka, podla mna nejaky orech, ale vraj cistokrvne. Obcas ho pohladim, len tak, ale obcas aj nervy nanho chytim ked robi to co by nemal... Dufam, ze ma chapes... Kazdopadne zvierata patria k detom. Mi nehovor, ze si nevies predstavit, daku sladku slecinku, ktora stale hladka svoje maciatko a mazna sa s nim
![]()
Len deti od tych 4 do 8 ku zvieratam nepatria
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Dnes rano sa mi naskytol jeden z najsmutnejsich pohladov v mojom zivote. Cestou do skoly, presnejsie na chodniku pred nasou bytovkou som videla nieco co mnou otriaslo.
Lezala tam mrtva macicka s prerezanym bruchom a roztiahnutymi crevami a inymi organmi po chodniku. Bolo to strasne. Ktory clovek je schopny takeho svinstva? 
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Ani nie dieta. U nas to robia aj chalani co maju nad dvadsat... I ked podla inteligencie tych jedincov sa o dospelosti hovorit neda.Gangy napísal:Chore, taky clovek nemoze byt mentalne v poriadku, nepripada mi normalne ze taki ludia behaju po svete len tak a ze si vasina ludi povie no co, male sproste dieta o ktore nestaraju. Nie, to je chore dieta.
Ale prosim ta a co mas 10? Sak je*ne macke pastou tak sa ma ako branit...Sheep napísal:ludia myslim ze mi ostava len suhlasit...akurat ozaj neviem preco sa macky nebrania, mna macka poskrabala a je to hnusne daco, tak isto asi aj kuse fajne...
Btw ako ak toto robi niekdo nad dvadsat tak by som nanho naozaj zavolal policiu a nejak sa snazil vynutit psych. posudok. Nerobim si srandu.
uz to vidim...na sude...kocur si zaplati pravnika ze mu typeq strcil do riti prst a natrhol mu prdel...alebo macka ze ju chalan znasilnil a ani nepouzil kondomSheep napísal:akurat ozaj neviem preco sa macky nebrania
nemyslim ze sa taka macka dokaze dostatocne branit...a to ze nejakeho takeho kkta poskriabe ho mozno vyprovokuje este viac a bude to jej rychlejsi koniec
ja by som tie creva vytiahol takym
-
Homer J Simpson
Medium Star
nie, nespravil som nič. ja sa tu nepotrebujem hrať na machra, nebudem tu rozpravat historky o tom, ako som im dal na papulu... o tom s tymi prstami som sa iba dozvedel od kamosa, ked mi ho ukazal, povedal kto to je a čo spravil... čo som sa nmal zdvihnuť a ist mu pritat? a navyse, mal okolo seba dosť divne vyzerajúcu bandu tupcov, o ktorých na prvý pohľad vieš, že sú to kkti... a s niektorími z nioch a ich dalšími podobnými kamošmi mám neustále problémy, už dlhú dobu...Homer J Simpson napísal:fuuuuujjj, a co si im nato povedal?...zbil si ch aspon?
A tí s tou petardou, to boli take detiska, ja som nasiel už iba mrtvu mačku, na ulici pred domom. Spytal som sa brata, čo tam boli s kamaratmi a povedal mi, čo sa stalo...že im vraveli aby neblbli ale odbili ich, nech držia pi*u lebo na ňu dostanú, tak sa radšej nestarali-tito dedinskí grázli vedia byť nebezpečný, takže sa mu ani nečudujem...
LEN CHORY.I.LoVe.lOvE. napísal:Dnes rano sa mi naskytol jeden z najsmutnejsich pohladov v mojom zivote. Cestou do skoly, presnejsie na chodniku pred nasou bytovkou som videla nieco co mnou otriaslo.Lezala tam mrtva macicka s prerezanym bruchom a roztiahnutymi crevami a inymi organmi po chodniku. Bolo to strasne. Ktory clovek je schopny takeho svinstva?