Shark NX napísal:pom ako hovoril braino.swk 35000Mesacne na BA je malo ... este ked maju maleho ...
ok berem
Shark NX napísal:Polahcujuce okolnosti ... co ti ja viem denne chodi nevyspaty do skoly este teraz ked je maly chory je to este horsie
no oproti tomu ze niektorych rodicia takto neprichilia ... skor su pripady ze babu vyhodia z domu ... je to polahcujuca okolnost ... no a michau sme pri veci ... maly je chory ... ze pre teba taka "nepredstavitelna" vec a hen tu ... realni priklad ... a lieky niesu lacna zalezitost ...
Shark NX napísal:Ale mas pravdu .... nieje nic tazkeho pouzivat Kondomy alebo HA
Ale nadalej som za Zachovanie Interupcie ... viem ze to je riadne svinstvo. Zabijanie nevinneho. neviem co viac dodat ...
presne proste su pripady ked mlady by si aj nechali to dieta ... ale proste po zdravom uvazeni ake su ich moznosti vychovy dietata ... sa rozhodnu pre interupciu ... skor su zodpovedny ako zbabeli
Shark NX napísal:A o tom plate ... mlady ak je ineligentny a dokaze dvihnut rit tak sa umiestni kdekolvek za ZACIATOCNY plat 17000Sk
Ja mam 20 a uz som mal vela ponuk od znamych ci uz IBM servisny Technik alebo Dell Call Center a Servis PC ... a zacinalo sa to pri 15000Sk prve 3mesiace a ak budu spokojny tak samozrejme predlzenie zmluvy a zvysenie platu
Co kolvek ... mam teraz 5. Rok na Elektrotechnike a nemozem nariekat na nedostatok pracovnych ponuk
no lenze prave ty ktory siahnu k interupcii ... asi nedostavaju ponuky od dell alebo IBM ... ale michau mi zas bude oponovat svojim liekom na nezamestnanost a s 16tisicovym platom ... proste su miesta kde od 12 viac nezarobis ...
mi-chau napísal:A ja opat pripominam ze som za slobodnu volbu len odsudzujem podla mna neadekvatne dovody na potrat.
no a ja ti vravim ze peniaze su adekvatny dovod ... ak nechces decko vychovavat ako cigan ... proste za kazdu cenu aj keby co bolo ... bez ohladu na buduce vyhliadky dietata na dostojny zivot.
mi-chau napísal:Pom to vsetko co si vypisal je sice pekne a je tam aj kopec nezmyslov ale co uz,
napr? ktory vydavok ti pripada taky nezmyselny??? napr asi mas na mysli nejake narodky ... no ak mas rozpocet v rodine na mesiac a korunu rozratany tak vtesnat tam jednu hracku a nejake to obcerstvenie a tortu pre hosti da zabrat.predstav si ze mesacne vies usporit 100ku ... tak na narodky ak ratas iba 500sk tak ti nasporit tieto peniaze trva 5mesiacov ... je to pritiahnute za vlasy ale ako priklad ti to bude dufam stacit ... +si domysli nejaky nahli necakany vydavok ... a branie pozicky pre rodinu co mesacne len len vychadza je samovrazda ... jasne nikto nevie ked sa rozhodne pre dieta ze ako bude vychadzat s peniazmi urcite budu aj taky co mesacne usporia viac ...
mi-chau napísal:hlavne ze si neapeloval na moj posledny post.

podla mna dostatocne
mi-chau napísal:Cesta sa vzdy najde a kto ma strach, resp. je zbabely, ci sa boji zniceneho zivota skryva sa za nedostatok penazi.:
to si len ty myslis ze vzdy sa najde cesta ... zivot je kur*a ak by si nevedel ... a ked chce ti podhadze nohy polenami tak, ze sa z toho ani nevzpametas ... nieje ziadny dobry anjel, ktory ti bude pomahat len preto ze si nevolil potrat to mi ver ...
mi-chau napísal:Ak ja vidim svet cez ruzove okuliare, ty mas pred ocami zelezobetonovy blok.
presne ja som nevravel ze sa neda, ale treba byt zodpovedny k buducemu zivotu potomka ... su rodiny co by aj chceli dieta ale kvoli financiam si ho zatial nemozu dovolit a radsej pockaju a pripravia zazemie kde to dieta moze bezstarostne vyrastat ... lebo ani taka hadka v rodine o peniazoch tomu decku neprospieva ...
mi-chau napísal:Keby priatelka otehotnela a rozhodli by sme sa ist spolocnou cestou tak sa prepnem na nudzovy rezim a nezijem si v standarde kde za izbu vyvalim 50000,-

ano a budes sediet uprostred holobytu na stolicke ... kolko stoji podla teba chladnicka, pracka, riady, kuchynska linka, podlaha ... atd atd atd ? nehovoriac o kociku, detskej postielke a pod ...
mi-chau napísal:Celu vec vidis tak tragicky ze aby si na vsetky tie tvoje "nevyhnutne" veci dokazal mat rozpocet, musel by si makat od svitu do mrku a tu bol opat dovod na potrat - ved dieta nemoze byt bez otca, vsak?
niake extra (luxusne) vydavky som ani raz nemenoval ... a ano ty bi si nechal dieta vyrastat bez otca ... gratulujem ... dieta vidi ako ocko rano vstava a po robote ide spat ... super predstava pre to decko
zhrnute a podciarknute je to na rozhodnuti partnerov ... nikto nema pravo im vnucovat svoj nazor ... bud jeden alebo druhy ... proste sa rozhodnu ... je to ich "potomok" ... ked to necitia ako vrazdu ... tak ... ale posledne slovo by mala mat baba
ps: najlepsie je ked decko vychovava decko