asi hej ... vsak pod ruskom demokracie sa zabija aj v iraku a afganistane ... nema daleko od pravdybraino.swk napísal:to myslis vazne?
Potraty
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano, ty to rozhodnutie budes znasat cely zivot, ale tvoje nenarodene dieta zivot ani nezazije...pom napísal:ps: zivot nieje hra kde ked spravis chybu alebo nieco sa nepodari tak das load game a pokracujes dalej ... ale vsetky tvoje rozhodnutia ovplivnuju cely tvoj zivot a ludi na okolo ... a rozhodnutia ktore prijmes budes znasat cely zivot ...
... toto plati vo vseobecnosti na vsetky rozhodnutia v zivote ... mnoho mladych zije v ere PC hier a myslia si ze aj v zivote maju X pokusov ... ale nieje to tak ... a tvrdo sa plai za zle rozhodnutiapiton napísal:Ano, ty to rozhodnutie budes znasat cely zivot, ale tvoje nenarodene dieta zivot ani nezazije...
sryerytrocyt napísal:POM: Podobné excesy témy zamykajú. Takže bezdôvodné zväčšovanie písmen si odpusti. A zamknúť túto by bola celkom škoda, dobre?
Mam dvadsat, studujem vysoku a pracujem na pol uvazku, prispievam na domacnost a platim si skolu.pom napísal:este ak sa mozem spytat ... kolko mas rokov ? ... ja som mal 21 v juni
Pozri, nasa debata je kontraproduktivna. Mas svoj pohlad na svet, s ktorym ja nesuhlasim a naopak. Raz si vsak mozno uvedomis ze tych penazi nikdy nieje dost aby sa naslo aj na dieta a to budes mat mozno 40 a tvoja najkrajsie bude po troch potratoch. A mozno nie.
Vela stastia.
-
will.i.am
Darca
Re: správa
neviem o tom, zeby som take daci niekedy povedal, a ak ani tak som to urcite nemyslel vazne... ale co uz... mali sme byt spolu neskor, a malo prist to dieta, ale smola... co uz...Anjeliček napísal:Vies niekedy sme sa o tom bavili a nie raz vtedy si mal celkom iny nazor a teraz zase vravis nieco ine. Pytal si sa ,ze co by sa stalo keby som ostala tehotna ja som povedala, zeby som si to dieta nechala a ty si vravel ci by som ti tak znicila zivot a sebe tiez, ze sla by som na potrat a vsetko by bolo dobre,,,na to nezabudnem a teraz tu vravis, ze dieta mna pravo na zivot a to je jedno ci jeho rodicia su nezodpovedni alebo by prislo na svet a malo by byt v deckom domove a aj tak to skusit. Ja osobne by som sla na potrat len vtedy keby som ostala tehotna po znasilneni v inom pripade asi nie to by musela byt neaka vazna situacia. Ale tazko to povedat kym to clovek nezazije na vlastnej kozi , ci ostat tehotna v maldom veku alebo ostat tehotna s nechcenym dietatom,,,je to zakdeho osobna vec a nikoho by som za to neodsudzovala....
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Re: správa
svoje sukromne zalezitosti si rieste v sukromi.will.i.am napísal:neviem o tom, zeby som take daci niekedy povedal, a ak ani tak som to urcite nemyslel vazne... ale co uz... mali sme byt spolu neskor, a malo prist to dieta, ale smola... co uz...
casto sa argumentuje v prospech potratov:
Co by si robil keby Ti niekto znasilnil sestru, zenu, dceru a pod.
alebo keby sa malo narodit nevyliecitelne chore dieta a pod..
Myslite si naozaj ze tych 30 000 potratov rocne na Slovensku su znasilnenia a podobne pripady?
Kiez by sa potraty obmedzili len na tieto pripady..
Myslim si ze Kampan proti potratom
scitlivuje ludi, aby potrat povazovali az za krajne riesenie a nie za beznu samozrejmost.
Navyse aspon su ludia informovani o tom ze potrat sam o sebe prinasa dost zavazne psychicke nasledky pre zenu
(napr Niobin syndrom a pod)
Ide o to zmenit ludske myslenie a nie nieco zakazat.
Treba hladat ine riesenia ako potrat, aspon pokial sa da...
Co by si robil keby Ti niekto znasilnil sestru, zenu, dceru a pod.
alebo keby sa malo narodit nevyliecitelne chore dieta a pod..
Myslite si naozaj ze tych 30 000 potratov rocne na Slovensku su znasilnenia a podobne pripady?
Kiez by sa potraty obmedzili len na tieto pripady..
Myslim si ze Kampan proti potratom
scitlivuje ludi, aby potrat povazovali az za krajne riesenie a nie za beznu samozrejmost.
Navyse aspon su ludia informovani o tom ze potrat sam o sebe prinasa dost zavazne psychicke nasledky pre zenu
(napr Niobin syndrom a pod)
Ide o to zmenit ludske myslenie a nie nieco zakazat.
Treba hladat ine riesenia ako potrat, aspon pokial sa da...
Toto fakt stojí za to:
http://archiv.markiza.sk/?31337d=05.11.2007&31337p=18
Som zvedavý na reakcie zastáncov tejto "kampane", pretože tu je jasne vidieť, akú sú jeho autori zaslepení fanatici. A keď pápež vyhlási, že právo ženy na potrat nie je ľudským právom, ale jeho porušovaním, tak to len jasne dokazuje známy smutný fakt.
Som zvedavý na reakcie zastáncov tejto "kampane", pretože tu je jasne vidieť, akú sú jeho autori zaslepení fanatici. A keď pápež vyhlási, že právo ženy na potrat nie je ľudským právom, ale jeho porušovaním, tak to len jasne dokazuje známy smutný fakt.
Ja neviem, podla mna je potrat len krajne vychodisko, ked uz niet co ine urobit. Akoze naozaj, ale nechapem, preco to az tak chcu zakazat krestania. Ukazte mi nejaky iny stat kde je kampan proti podobnym veciam. Ano, je to zabijanei noveho zivota, ale vzdy lepsie v nizkom veku potratt ako dajme tomu za par rokov vidiet 13-14 rocne mamicky. Kazdy ma svoj nazor na tuto vec, ale mne sa zda, ze slvoensko sa uz pcha do riti kadekomu. Nato, OSN, Europska Unia, Kretsania, v poslednej dobe madary. Je t osmutne, akych mame politikov a ze dovolia taketo veci 
kokos, tak tento pan redaktor fakt odviedol kvalitny kus prace, ani Rusko pred volbami 2002 (a Kubis pred 1998) by sa zanho nehabilSpyx napísal:Toto fakt stojí za to:
tolko demagogie, manipulacie, pseudoargumentov a "objektivity" na kope sa len tak lahko nevidi - na to si treba uz pustit JOJku :D jdu blejt..
Ako v čom vidíš problém? Redaktor len dával otázky, tie odpovede stoja "za to".... napísal:kokos, tak tento pan redaktor fakt odviedol kvalitny kus prace, ani Rusko pred volbami 2002 (a Kubis pred 1998) by sa zanho nehabil
tolko demagogie, manipulacie, pseudoargumentov a "objektivity" na kope sa len tak lahko nevidi - na to si treba uz pustit JOJkujdu blejt..
tak napriklad v com bol neobjektivy? v com sa skryva ta tvoja demagogia?... napísal:kokos, tak tento pan redaktor fakt odviedol kvalitny kus prace, ani Rusko pred volbami 2002 (a Kubis pred 1998) by sa zanho nehabil
tolko demagogie, manipulacie, pseudoargumentov a "objektivity" na kope sa len tak lahko nevidi - na to si treba uz pustit JOJkujdu blejt..
-
Začiatok Konca
Professional
Tak ja som fanatický blázon, a to ani niesom kresťan. Napísal som, že potraty niesú dobré a radšej by sa mali dieťatká dať vychovávať. Ak ovšem takáto možnosť nieje, dieťatko by žilo len krátku dobu, alebo dokonca s ťažkým postihnutím, tak tam už problém v potrate byť nemal. Mali by sa jednoznačne spraviť nejaké kritéria.. lebo potom sa len "jazdí"(najlepší príklad sú naši rómsky spoluobčania)a dieťa potom len odhodia, niekam dajú, alebo ho len zahodia, ako odpad. Takže aj tak to k ničomu nevedie. Trebalo by tam jednoznačne zaviesť "kritéria"..Aristox napísal:Po precitani prispevkov zasnem.Priradovat potrat k vrazde je smiesne a ubohe.Su to nazori ovplyvnene krestanstvom.Ludia co su proti potratom su fanaticky blazni bo toto je demokraticky stat.A je na zene ci pojde a ci nie.