Znizenie rychloskti zo 60 na 50km, vyjadrite sa ktomu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Jacoolbo napísal:neni to bohvie co budem si musiet koli tomu opravit brzdu na bicykli :lol: ale ne podla man je ejdnoznacne ze tych 10 km +- ani moc neskrati brzdnu drahu ani to podla mna nepomoze tomu comu by to pomoct malo iba pre vodicov to bude tazsie vliect sa pomalinky neakou 3km dedinou nie je bohvie co :)
kurňa už vidim Štiavničanov .. to je ti totiz hadam najdlhsia obec na svete ... cela dolina je len jedna velka obec :-) ... nevim kolko presne ma ale z horneho konca kde bol zaciatok obce az k hlavnej ceste sme isli na bikoch cca. 20 min a nejako sme nemali slimacie tempo zrovna :-) ...
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

keďže používam auto denno denne som za to aby bola 50-ka obci. ak niekto chodil 90-kou bude tak chodiť aj naďalej. ale podmienky sú vytvorené na to aby sa nehodám zabránilo. ak to niekto poruší, nech si nesie následky za to sám... :!:
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

Ako inac to nazvat,je to jednoducho brzdenie premavky :lol:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

will.i.am napísal:mna v tom navrhu viac sere to, ze policajti sa nemusia volat do skody 160 tisic... To je taka sprostost ze az... Inak toto je podla fica socialny stat? To znamena ze k autam co nestoja milion sa pri beznej havarii nemusi volat policia... To je teda riadna kravina...
Čo ti na tom môže vadiť preboha? Veď je tam NEMUSIA. V praxi to znamená že ak sa len "ťuknete" a obaja sa dohodnete tak policajtov volať nemusíte.
Ak ale chceš, tak môžeš policajtov zavolať aj pri odrazenom zrkadielku. Nikto ti nebráni, bude to ako doteraz. Naďalej sú povinní riešiť každú nehodu, bez ohľadu na výšku škody.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Mateq napísal:Čo ti na tom môže vadiť preboha? Veď je tam NEMUSIA. V praxi to znamená že ak sa len "ťuknete" a obaja sa dohodnete tak policajtov volať nemusíte.
Ak ale chceš, tak môžeš policajtov zavolať aj pri odrazenom zrkadielku. Nikto ti nebráni, bude to ako doteraz. Naďalej sú povinní riešiť každú nehodu, bez ohľadu na výšku škody.
no to hej... ale tak to im musis povedat do telefonu ze tam je asi velka skoda aby vobec zdvihli zadok...
onak ani nepridu... ked povies ze to odhadujes na 100 000
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Je úplne jedno aká je tam škoda, prídu tak či tak. Jediný rozdiel je že nad 160 000 (je to skutočne toľko?) ich zavolať musíš, do 160 000 ich zavolať môžeš. Respektíve môžete sa dohodnúť s druhým poškodeným že ich nezavoláte. Ak ale jeden z nich na zavolaní fízlov trvá, tak sa nič nedeje a funguje to tak ako doteraz.
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

neviem kto si to tu tych 160.000 vymyslel, je to 10 nasobok minimalnej mzdy, č.j. 76.000sk
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ice7 napísal:neviem kto si to tu tych 160.000 vymyslel, je to 10 nasobok minimalnej mzdy, č.j. 76.000sk
ano doteraz, ale podla tej novely ktora obsahuje aj znizenie rychlosti zo 60 na 50, tak tam sa zvysuje aj hranica na 160 000
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

will.i.am napísal:ano doteraz, ale podla tej novely ktora obsahuje aj znizenie rychlosti zo 60 na 50, tak tam sa zvysuje aj hranica na 160 000
Jezisi neviem co stale riesis. Ak chces, mozes policajtov zavolat vzdy aj ked bude skoda 1000korun za oskrety blatnik.
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

mishenko napísal:Vela ludi tu nevie docenit 50tku. Az take spomalenie to nie je a hlavne plynulost premavky bude lepsia. Dokial asi podaktori nenaburaju, tak nepochopia aky by bol rozdiel keby sli 50 a stihli by sa vyhnut krizovej situacii alebo ubrzdit.

Misokgb: konecne si zmenil auto za 4-6 liter ? Lebo ak mas krutak pri 1000, tak ja som Santa Clause. Hou Hou Hou :D U preplnovanych dizlovych motorov je to v 1400-1700 (zalezi od velkosti turba) kedy zacina preplanie, predtym mas velke gulove a nie krutak. Chodit na dizli pod 1400-1500 je vrazda, chudatko motor :/
Ked je 120Nm malo na tlacenie 1.2 tony karoseria + moje 55kg namakane telo v cca 1500 otackach, tzn 100Nm pri 1200rpm cca, tak potom mam aj 200 liter B)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

misokgb napísal:Ked je 120Nm malo na tlacenie 1.2 tony karoseria + moje 55kg namakane telo v cca 1500 otackach, tzn 100Nm pri 1200rpm cca, tak potom mam aj 200 liter B)
Uz si usiel z 1000 otaciek na 1200. To je dost rozdiel, ale v 1200 viac ako 80Nm aj tak nemas. Priebeh krutiaceho momentu nie je linearny, takze to nemozes pocitat tak ako si to pocital. Aj to som mozno napisal vela. Hladal som perf. graf tej Alfy, ale nenasiel som. Skoda, mozno by si bol nemilo prekvapeny. Ja mam pri 1500rpm krutak 180Nm a v 1000rpm to nejde, tak sa tu nebudeme pretvarovat, ze to tvoje ano ;)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:Uz si usiel z 1000 otaciek na 1200. To je dost rozdiel, ale v 1200 viac ako 80Nm aj tak nemas. Priebeh krutiaceho momentu nie je linearny, takze to nemozes pocitat tak ako si to pocital. Aj to som mozno napisal vela. Hladal som perf. graf tej Alfy, ale nenasiel som. Skoda, mozno by si bol nemilo prekvapeny. Ja mam pri 1500rpm krutak 180Nm a v 1000rpm to nejde, tak sa tu nebudeme pretvarovat, ze to tvoje ano ;)
ObrázokModra krivka default, cervena chipnuta. Jasne, ze to nejde linearne, ale myslim, ze pocujem, kedy sa motor namaha a nevladze, no myslim si tiez, ze pri velkej kubature to nie je problem, kazdopadne elektronika si vyrovna tolko A/F kolko potrebuje, takze si to potiahne pripadne viac, co ale pri mojej pocitanej spotrebe absolutne vylucujem :) Proste ide na 1000rpm, alebo aj menej, ked idem bez plynu - ECU doda tolko paliva, aby auto vladalo :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ja by som to pomenoval na "kotulanie sa". Za dostatok krutaku pocitam az to, ked ta tlaci do sedaciek (cize ked sa roztoci turbo).
Inak henten graf je z coho ? To vyzera na benzin. Ja som myslel, ze mas dizel. Nafta po 4500rpm vobec nehori, takze hento nedava zmysel ...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kotulanie nekotulanie, take, ze sa "nici motor" LOL. No neviem, podla mna 100Nm staci na taku krabicu :) Dizel uz davno neni, toto je 2 liter benzin 8) :lol:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Jaaaj. No s tym LOLom uvidime co ti porozprava vackova hriadel po nedlhom case, ak tak budes jazdit :) Mozno na teba hodi LOL ona :)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Myslim, ze nic nehodi na mna, jedine vykon :D A su dve rovno :D Podla mna tam problem nebude, mozno nevidim do toho tolko co ty, ale nechapem co s tym ona ma, ze toci pomaly pri nizkych otackach, podla mna sa to moc nenamaha B)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ak mas ten pocit, tak nie je problem :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Jezisi neviem co stale riesis. Ak chces, mozes policajtov zavolat vzdy aj ked bude skoda 1000korun za oskrety blatnik.
som mu len vysvetlil, bo nechapal... tak co??
Napísať odpoveď