jedným slovom: NIE. toto nieje hokej alebo futbal, a airsoft sa neda hrať ani za obec či školu.matko888 napísal:ale je to dost narocne na money , su sponzori alebo nieco take?
• AirSoft •
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
Som prikupil dalsie casti k vystroji ešte jednu masku zelenu do lesa rukavice, ... a zasobnik novy http://airsoft.anareus.cz/detail.php?Id=623 a full upgrade na 150 pruzinu http://airsoft.anareus.cz/detail.php?Id=1441 na akciach bude sranda heh
vy blavaci ste sialeny
omg toten zasobnik si sa osalel?
radsej mi daj peniaze
sak to sa ti poje**** zachvilu .. a neverim ze nestihas vymenit dva hicapy 
omg blavacky airsoft omg
my tu na vychode zebracime s m120....ty ides vrazdit?:D

omg toten zasobnik si sa osalel?
omg blavacky airsoft omg
tak tuning mozno nejaky spevneny mechac + loziska + hlava piestu + struna, ja by som menil aj cele vnutroRATZINGER666 napísal:vedel by si poradit aj nejaky konkretny tuning? popripade co sa kazi alebo tak...
150 full auto? zblaznil si sa? postni svoju fotku aby som vedel, s kým nehrať. čo je sranda, je sranda, ale ta sa končí tam, kde začína tiecť krv... videl som, čo dokáže narobiť 130 z metra do ksichtu...ty sa možno budeš vyhovárať, že nebudeš nikomu strielat do ksichtu z metra...lenže 150 rozderaví líce aj z piatich, desiatich...a v zápale boja, v stesovej situácii, môžeš konať skratovo, nwebudeš rozmýšľať a je iba otázka času, kedy s tým niekomu ublížiš...
Ja som sa zdráhal kupovať si sniperku čo mala 500fps, že s tým narobim kamošom modriny alebo čo...a ty si prasneš do automatu 150tku....
Ja som sa zdráhal kupovať si sniperku čo mala 500fps, že s tým narobim kamošom modriny alebo čo...a ty si prasneš do automatu 150tku....
jj to je jasne , ja sa len tak pytam , inak nic v zlom ale podla mna to je dost blbost strielat sa gulickami a mozno budem staromodny , ale ked niekoho nahodou trafia tam kde nemaju tak to nemusi byt vobec sranda.Sepiroth napísal:jedným slovom: NIE. toto nieje hokej alebo futbal, a airsoft sa neda hrať ani za obec či školu.
-
Enduro3333
Medium Professional
O to nejde ze nestiham ale mne sa to nechce stale v kuse natačat ......(som lenivypershing napísal:vy blavaci ste sialeny![]()
omg toten zasobnik si sa osalel?radsej mi daj peniaze
sak to sa ti poje**** zachvilu .. a neverim ze nestihas vymenit dva hicapy
omg blavacky airsoft omgmy tu na vychode zebracime s m120....ty ides vrazdit?:D
A ja mam inač tuto na fore fotku stači len pohladat a najdes ....Sepiroth napísal:150 full auto? zblaznil si sa? postni svoju fotku aby som vedel, s kým nehrať.
-
Enduro3333
Medium Professional
blbost, ked sme my organizovali akciu tak pekne kazdy podpisal ze je tam na svoje riziko a svoju zodopvednost + suhlasi z pravidlami a pod. ftakoviny, takze ak sa mu nieco satalo tak to boli len a len jeho sracky.pershing napísal:praveze ju nesies ty... alebo organizator
vynimka by bola iba vtedy, ak by mu niekto sposobil zranenie porusovanim pravidiel...
co to tu trepete o akciách, my chodíme s kamošmi spolu do lesa zahrať si. ak to nazývate akciou.
ja iba poukazujem na to, akú to má silu, i ked si to ani neuvedomujeme... a boli také prípady, keď 130tkou doslova prebili niekomu líce. V AS nikdy nevieš, niekto ťa prekvapí odzadu, zvrtneš sa a strelíš mu rovno do ksichtu, ani si to neuvedomíš....