• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

matko888 napísal:ale je to dost narocne na money , su sponzori alebo nieco take?
jedným slovom: NIE. toto nieje hokej alebo futbal, a airsoft sa neda hrať ani za obec či školu. :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

zialbohu :roll:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

pershing napísal:zober kalach CYMU a priprav si nejake peniaze navyse keby nieco odislo, pokial to vymenis mas kvalitnu vytunovanu zbran za par korun
vedel by si poradit aj nejaky konkretny tuning? popripade co sa kazi alebo tak...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

matko888 napísal:ale je to dost narocne na money , su sponzori alebo nieco take?
sponzori? no ked budes posluchat tam mozno mamka s tatkom :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Je to finančne občas naročne ale ja si myslim ze za tu zabavu na velkych akciach alebo či uz si ides vyrazit s kamošmi len tak do lesa alebo niekam zastrielat stoji 100% za to .....
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Som prikupil dalsie casti k vystroji ešte jednu masku zelenu do lesa rukavice, ... a zasobnik novy http://airsoft.anareus.cz/detail.php?Id=623 a full upgrade na 150 pruzinu http://airsoft.anareus.cz/detail.php?Id=1441 na akciach bude sranda heh
pershing
Guru
Guru

vy blavaci ste sialeny :lol:
omg toten zasobnik si sa osalel? :D radsej mi daj peniaze :D sak to sa ti poje**** zachvilu .. a neverim ze nestihas vymenit dva hicapy :D
omg blavacky airsoft omg :D my tu na vychode zebracime s m120....ty ides vrazdit?:D
RATZINGER666 napísal:vedel by si poradit aj nejaky konkretny tuning? popripade co sa kazi alebo tak...
tak tuning mozno nejaky spevneny mechac + loziska + hlava piestu + struna, ja by som menil aj cele vnutro :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

150 full auto? zblaznil si sa? postni svoju fotku aby som vedel, s kým nehrať. čo je sranda, je sranda, ale ta sa končí tam, kde začína tiecť krv... videl som, čo dokáže narobiť 130 z metra do ksichtu...ty sa možno budeš vyhovárať, že nebudeš nikomu strielat do ksichtu z metra...lenže 150 rozderaví líce aj z piatich, desiatich...a v zápale boja, v stesovej situácii, môžeš konať skratovo, nwebudeš rozmýšľať a je iba otázka času, kedy s tým niekomu ublížiš...
Ja som sa zdráhal kupovať si sniperku čo mala 500fps, že s tým narobim kamošom modriny alebo čo...a ty si prasneš do automatu 150tku.... :roll:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Sepiroth napísal:jedným slovom: NIE. toto nieje hokej alebo futbal, a airsoft sa neda hrať ani za obec či školu. :D
jj to je jasne , ja sa len tak pytam , inak nic v zlom ale podla mna to je dost blbost strielat sa gulickami a mozno budem staromodny , ale ked niekoho nahodou trafia tam kde nemaju tak to nemusi byt vobec sranda.
pershing
Guru
Guru

respektujeme tvoj nazor, ale do vajec nemaju sancu :D a ked trafia tak necitis, sak nehrame v elastakoch:D
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

pershing napísal:respektujeme tvoj nazor, ale do vajec nemaju sancu :D a ked trafia tak necitis, sak nehrame v elastakoch:D
jj viem nemyslel som konkretne vajcia :D ale aj tak. inak keby to bolo naostro neviem ci by tobola taka zabava nie?
pershing
Guru
Guru

no asi nie...preto to je na plastovo :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:vy blavaci ste sialeny :lol:
omg toten zasobnik si sa osalel? :D radsej mi daj peniaze :D sak to sa ti poje**** zachvilu .. a neverim ze nestihas vymenit dva hicapy :D
omg blavacky airsoft omg :D my tu na vychode zebracime s m120....ty ides vrazdit?:D
O to nejde ze nestiham ale mne sa to nechce stale v kuse natačat ......(som lenivy :lol: a hlavne rad robim covering fire heh ) ...... tak to proste naplnim a mam sväty pokoj na cely den mozno akcie heh i ked ja som schopny vykosit to aj za hodinu dve .... a čo sa tyka tej 150 tu pružinu 150 tam dam iba ked to bude chciet vyuzit ako ostrelovačku lebo tam mam aj optiku cize v lese a na velke vzdialenosti .inač tam dam 120 a v budovach urcite nepojdem na full auto a ked nahodou hej tak tam dam svoju staru originalnu pruzinu .... zabijak nie som a ani vazne zranenia nikomu nechcem sposobit .....
Sepiroth napísal:150 full auto? zblaznil si sa? postni svoju fotku aby som vedel, s kým nehrať.
A ja mam inač tuto na fore fotku stači len pohladat a najdes ....
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Enduro3333 napísal:A ja mam inač tuto na fore fotku stači len pohladat a najdes ....
však ja len toľko, že kamarátovi som zlomil zub s manuálom, takže tá 150 je podľa mňa fakt moc...
pershing
Guru
Guru

na zapade je to bezne... :?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth napísal:však ja len toľko, že kamarátovi som zlomil zub s manuálom, takže tá 150 je podľa mňa fakt moc...
Tak mal mat ochrane prostriedky aby sa take niečo nestalo ... A pokial sa niečo take stalo a on ich nemal tak si za to nesie vinu iba on sam .....
pershing
Guru
Guru

praveze ju nesies ty... alebo organizator :roll:
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

pershing napísal:praveze ju nesies ty... alebo organizator :roll:
blbost, ked sme my organizovali akciu tak pekne kazdy podpisal ze je tam na svoje riziko a svoju zodopvednost + suhlasi z pravidlami a pod. ftakoviny, takze ak sa mu nieco satalo tak to boli len a len jeho sracky.
vynimka by bola iba vtedy, ak by mu niekto sposobil zranenie porusovanim pravidiel...
pershing
Guru
Guru

ta ked ste VY omg...unas sa to malo kedy, len pri tych velkych akciach, a pri tych malych to moze byt osudne :(
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

co to tu trepete o akciách, my chodíme s kamošmi spolu do lesa zahrať si. ak to nazývate akciou. :lol: ja iba poukazujem na to, akú to má silu, i ked si to ani neuvedomujeme... a boli také prípady, keď 130tkou doslova prebili niekomu líce. V AS nikdy nevieš, niekto ťa prekvapí odzadu, zvrtneš sa a strelíš mu rovno do ksichtu, ani si to neuvedomíš....
Napísať odpoveď