Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ja tiez pocuvam aj hiphop, by si neveril ale mam hrozne rad pesnicky Lordz of brooklyn - Lake of fire a napr. Trosky (?) -atmo rytmo .... a neomielaj frazicky, ale argumentuj PRECO by metal nemal byt umenie, a preco by akoze HH mal byt umenie ? ... urcite odnoze metalu su jedny z najvyssich a najzlozitejsich segmentov hudby vobec ... pouzivanie zlozitych riffov, sola ako hrom, bicie ... avsak tuto hudbu casto degraduju spevaci svojim vokalnycm prejavomp4ra napísal:nordkapp_pb, to nie je aliancia. Ja narozdiel, od vas haterov pocuvam aj rock napr., ako som inde spominal, cize si viem porovnat. Ale hovorit, ze metal je hudba a umenie a hip-hop nie je prinajmensom smiesne.
-
Digital
Guru
Tymto si myslel akoze tych producentov co som tam napisal alebo koho ? nepochopil som...nordkapp_pb napísal:splachovacieho svetoborneho teenage wannabe gangstra z bieleho metropolitneho ghetta ...
sto krat sme rozobrali, ze je nepomerne tazzsie vytvorit kvalitnu pesnicku (pre svojich ludi) napr. na gitare.
A je jasné že je tažké skomponovat hudbu na gitare , bicie atd.. ale tazke je aj vyprodukovat kvalitny beat na sampleri a + ine elektronicke nastroje
Je kopa kvalitneho rapu ale drzi sa dole pri hranici velkej komercie ktora tu dnes je... len niektory to nechcu priznat resp. seru nato a nevypocuju si poriadny rap namiesto toho nakladaju na tie vyssie bohare rapove hviezdy o ktore napr. ja vobec nestojím
-
R1k1nko
Darca
chalani nerobi si zvas Pi... **cu ?
stiahni te si
seth82 a nordkapp_pb
Kód: Vybrať všetko
Kontrafakt - Zme uplne na pi*u
seth82 a nordkapp_pb
-
seth82
Darca
uz sa mi to nechce opakovat, ale este raz upozornim (a to pre vsetkych, ktori na mna reaguju) - predtym nez sa spytate tupu otazku, skuste si precitat okrem TEJTO JEDNEJ strany diskusie aj nieco dozadu...nebudem tu 100 krat vypisovat to, co tu uz raz napisane bolo...takze elpopel - skus to...elpopel napísal:A kam teda spada??Ja si vdycky myslel ze kdyz nekdo zpiva hraje na nejaky hudebni nastroj at uz se jedna o kytaru, gramce, fletnu tak to spada do zalozky HUDBA .. tak to mi teda rekni co je hip hop .. kdyz ne hudebni styl .. schvalne necham se prekvapit co z tebe vypadne
-
pinacolada
Guru wannabe
co poviete na ten novy KF ? som si stiahol nejakych 9 trackov z lamiek a presne toto som cakal.
prva polovica trackov:chojte do pi*e! naserem vam na hlavy.je*em vam tatkou budem vas mrdat do hrubeho creva,...
druha polovica (kvazi vazne temy):ked by sme neboli hnusny ko*ot boly by sme nuly ako vy! mame retaze,konzoly,auta domy,zarobili sme tri miliony,miname jak ko*ot....
....
prva polovica trackov:chojte do pi*e! naserem vam na hlavy.je*em vam tatkou budem vas mrdat do hrubeho creva,...
druha polovica (kvazi vazne temy):ked by sme neboli hnusny ko*ot boly by sme nuly ako vy! mame retaze,konzoly,auta domy,zarobili sme tri miliony,miname jak ko*ot....
....
Coe to KF?
Pina, nac im tu robis reklamu? 
// 4 R1k1nko: hmmmm, to fuckt??? KF su Kontrafakt?!
To ten cigorigo s velku hlavu a ten najkrajsi stramak,
najlepsi rapper Ego + hvizda plesu medikov Anes? ; )
PS: Nerob sa, ze si nepochopil... a nespammuj dpc : )
// Naozaj si presvedceny, ze ta pripomienka bola "uplne od veci"? : )
A ak si to myslel vazne, stazuj sa na Sude pre ludske prava, fofrem!
// Naozaj si presvedceny, ze ta pripomienka bola "uplne od veci"? : )
A ak si to myslel vazne, stazuj sa na Sude pre ludske prava, fofrem!
-
R1k1nko
Darca
Tomasito napísal:Coe to KF? :
edit Tomasito ze kto spamuje
Edit 2 jj bola vsak ca robis ze nievies co je KF "kazdy den zamykáte temy o KF ... furt sa tu o nom nieco toci a ty napises toto...
"
+ si mod a ked zaspamujes tak nic .... ( " " )
druha pripomienka : pinacolade .... ani nemusela byt ( taka virývačka ) zo strany od nefanusikov HH ....
a teraz sa urazis a das basu : ze co ja si do moda dovolujem hovorit vsak len ony maju IQ nad 150 ....
Khaled?Podla mojho nazoru nic prevratove nespravil!Obycajny southovy DJ teda aspon pre mna ak je nejaky megadobry tak ma poucte ale pocul som jeho CD no nic moc!namiesto neho by som tam napisal meno J DillaDigital napísal:na to treba talent vid. Dj premier , Kanye West , Dj Khaled
to seth82,nordkapp_pb nebduem tu rozoberat ze skus tuto pesnicku dobre viem ze si ju nepustite
Iba tolko chcem povedat viem ze ste tu pisali ze rap nie je muzika.mne je v podstate jedno ci to je muzika alebo nie podla mna muzika ti ma robit radost potesit mne napr. to dava rap jazz funky aj soulove veci a som spokojny a ked sa Vam paci metal tak ja to akceptujem ale neviem naco sem pisete poucky co je muzika a pritom nikoho nepresvedcite.To iste jak ked zacnu prehovovat Vas alebo zacnu sypat argumenty.Skratka ked sa Vam nieco paci tak nech si hovori kdo chce co chce stale sa Vam to bude pacit!Ano,ano kazdy debil pocuva rap...co uz mozno prave za rok bude cool rock alebo metal.
-
pinacolada
Guru wannabe
neviem sak treba mat prehlad ze jake ohlasy medzi dospelakmi bo medzi decakmi sa to chytaTomasito napísal:Coe KF?Pina, nac im tu robis reklamu?
-
axxis
Addict
Hned ako som sa dozvedel, ze KF ma novy album nevydrzal som a okamzite som si ho musel stiahnut. Z kludnym srdcom mozem prehlasit, ze kontrafakt vobec nekonci ako mnoho inych kapiel, ktore maju jeden dobry release a potom idu do sraciek. Novy KF sa vam vrije do srdca ako tupa ziletka, tak sa priputajte a ideme na to:
dame si nejaky citatik
Rovnaky standard nastoluj aj pesnicka Zime uplne na pi*u
Ano, ano. Spomina nieco o tom, ze su uplni kkti a nic nedokazu, ich albumy stoja za kkt, vedia len nadavat a smri im z huby. A cuduju sa nad tym ako ich moze niekto pocuvat a odporuca posluchacom aby to okamzite vypli. Je to nieco uzasne, len neviem co tym sleduju.
Zivot je boj
limit
Spievaju o tom ,ze ich najvacsia chyba je , ze su vzdy vo vsetkom najlepsi, o tom, ze nemaju ziadyn limit, je*u limit, cela generacia je za nimi a tak. Taktiez sa dozvedame, ze sme zjedli kkt a ze im lezieme doprdele. Ku konci pesnicky prichadzaju rymy o tom ,ze ich dielo je dokonale a chceme ich poje****. A aby toho nebolo malo tak spomenu aj to, ze sa nedaju zastavit ani napravit ani nic podobne.
Neverim
Zvysok albumu som este nenapocuval, ale verim, ze je to rovnako kvalitene ako to co som tu predstavil.
Cele to zhrniem takto: novy album KF nam opat priniesom vela poucneho, priblizenie ich tazkej situacie, objasnili nam nase sny, zanadavali si na ludi, ktori neexistuju (alebo aj na svojich fanusikov), pochvalili sa a tak dalej...proste presne to site co ste poculi na vsetkych predchadzajucich albumoch. Takze ak sa vam pacili rozhodne si zozente aj tento, neprinesie sice nic nove ale budete free, cool a in. Navrhujem zaradit to svetoveho kulturneho dedicstva.

dame si nejaky citatik
Tato pesnicka sa vola naco ma pocuvas a zase raz sa dostavame ku staremu dobremu KF a ich hubovaniu do nejakej zvlastnej skupiny ludi, ktora ich neznasa, ale kupuje si ich cedecka a chodi na ich koncerty. (zeby nejaki crossoverovi punkeri?) taktiez sa dozvedame o tom ,ze chceme auto ako ma rytmus a, ze jeho kariera je nasim snom.Pravda je, ze idem hore a oni do pi*e, Pravda je, ze idem hore a oni do pi*e, Pravda je, ze idem hore a oni do pi*e, Pravda je, ze idem hore a oni do pi*e, do pi*e, do pi*e raz dva raz dva, hore vajcia vlnim si vo vire tanca kur*a pi*ce zavri tlamu...
Rovnaky standard nastoluj aj pesnicka Zime uplne na pi*u
Ano, ano. Spomina nieco o tom, ze su uplni kkti a nic nedokazu, ich albumy stoja za kkt, vedia len nadavat a smri im z huby. A cuduju sa nad tym ako ich moze niekto pocuvat a odporuca posluchacom aby to okamzite vypli. Je to nieco uzasne, len neviem co tym sleduju.
Zivot je boj
Autor nadrealistickym sposobom zachytava tzv. zrkadlo spolocnosti, ktoremu rozumie pravdepodobne len on sam. Polovicu pesnicku sa dozvedame o tom ako je vsetko na pi*u a ako nam chce kazdy zle (odkaz na avantgardu) a ku koncu prichadza rozuzlenie, ze s podobnymi utrapami sa stretavame len ak sme kontrafakt.Pozicky, pi*ov*** medziludske vztahy, nevies ci si mas cicinu holit, nevzdavaj sa bracho zivot neni rajska zahrada, kur*y idu po Tebe, si len mala navnada. Bezcitny kkt tuto cestu som si vybral oko za oko...
limit
Spievaju o tom ,ze ich najvacsia chyba je , ze su vzdy vo vsetkom najlepsi, o tom, ze nemaju ziadyn limit, je*u limit, cela generacia je za nimi a tak. Taktiez sa dozvedame, ze sme zjedli kkt a ze im lezieme doprdele. Ku konci pesnicky prichadzaju rymy o tom ,ze ich dielo je dokonale a chceme ich poje****. A aby toho nebolo malo tak spomenu aj to, ze sa nedaju zastavit ani napravit ani nic podobne.
Neverim
Ano vazna tematika medziludskych vztahom po vzore Otca goriota a celej studie mravov od Balsaca.odjakziva su tu kur*y, kere robia z cloveka skurvysyna..su to tei vyje*** vztahy tolko ludi veri na nich, ja niesom vynimka bol som dobre prije***...
Zvysok albumu som este nenapocuval, ale verim, ze je to rovnako kvalitene ako to co som tu predstavil.
Cele to zhrniem takto: novy album KF nam opat priniesom vela poucneho, priblizenie ich tazkej situacie, objasnili nam nase sny, zanadavali si na ludi, ktori neexistuju (alebo aj na svojich fanusikov), pochvalili sa a tak dalej...proste presne to site co ste poculi na vsetkych predchadzajucich albumoch. Takze ak sa vam pacili rozhodne si zozente aj tento, neprinesie sice nic nove ale budete free, cool a in. Navrhujem zaradit to svetoveho kulturneho dedicstva.
R1k1nko napísal:jednu vec nechapem pozrel som si poslednych 15 stran ! a od "nas z Hip hopu tu mame len 16 prispevkou " minimalne vyrivacky ....
a preco vy v " nasej teme " ich mate o 100 krat viac
Je to len postreh
Pripajam sa k tomuto tvrdeniu, hip hop je skutocne lepsiDigital napísal:Nevedia sa vyrovnat stym že hiphop je lepší...
-
axxis
Addict
A kto za to moze? No predsa hip hop. Ak sa nemylim, tak KF je vsade ukazovany a oficialne vyhlasovany za najlepsi slovensky HH. Tak si myslim, ze je uplne normalne ked sa posudzuje prave podla nich.Tomasito napísal:Eebem, je*em 2007... a zas sa tu bude posudzovat cely HH podla kktov z KF,
ale sak nech- sucasna SVK HH scena je taka aka je, esteze je tu par vynimiek.
O flame maju promoteri diskusie poslednych dni postarane min. na mesiac : )
-
p4ra
Redeemer
Tomasito, zboznujem tu nenavist, ktora ide z tvojich prstov na KF. Prinuti ma to zasmiat sa, pritom som si isty, ze aj tak budes poznat kazdu jednu vec od nich z noveho albumu, nehovoriac o tom, ze urcite poznas aj ten predchadzajuci. Este si klikni na tento obrazok pod textom, aby si pochopil, co som tym mysel.
No dpce, to zas bude flejmu.
Didzital, este jedna vec.
The Game feat. 50 Cent - Westside Story
No dpce, to zas bude flejmu.
Didzital, este jedna vec.
The Game feat. 50 Cent - Westside Story
p4ra, zboznujem tu "filozofiu" KF, ktora srsi z tvojich postov ku KF- jak keby som Vrbovskeho cital- taktiez na zasmiatie : ) Daj nieco z vlastnej hlavy ; ) Moj nazor na KF poznas... ja ten "tvoj" tiez. A ze si ich vypocujem? Ja som HH tym, ze sa stal modou neprestal pocuvat, takze by sa to do usi dostalo skor ci neskor, pricom... na zaklade coho ineho si mam na vec vytvorit nazor? Na zaklade Patresovych oveciek ala p4ra? Dik, staci, ze tu "filozofiu" BAD ASS mnohokrat dokonale reprezentujes ty sam...
-
lollo
Professional
Vy HLUPACI uz to tu budem pisat po druhy krat nie kazdy ma chut pocuvat tych ko*ot co si myslia ze su lepsi ako kazdy z nas ze oni su iny pripoada mi to ako keby oni boli bohovia a pri tom su este vecsi magori ako ten najvacsi magor na svete.Jasne pisu o tom ako zivot ide ako sa im kazdy vtiera do zadku ale to plati pre DETI od 15 a nizsie.Kazdy normalny clovek si to vypocuje a povie ze je to ok ale pocuvat to dalej nebude!!!! 
-
mathev
Star
podla tohoto postu si hlupacik ty sam nakolko neviem co tu postujes taketo ublizene posty....lollo napísal:Vy HLUPACI uz to tu budem pisat po druhy krat nie kazdy ma chut pocuvat tych kok**** co si myslia ze su lepsi ako kazdy z nas ze oni su iny pripoada mi to ako keby oni boli bohovia a pri tom su este vecsi magori ako ten najvacsi magor na svete.Jasne pisu o tom ako zivot ide ako sa im kazdy vtiera do zadku ale to plati pre DETI od 15 a nizsie.Kazdy normalny clovek si to vypocuje a povie ze je to ok ale pocuvat to dalej nebude!!!!
nuti ta niekto si ten album stiahnut a pocuvat ho?
nuti ta niekto teda pocuvat ze ti niekto nadava?
si 15 rocne decko ktore pocuva album koli tomu ze je to modne?
vtieras sa im do zadku ?
preco si myslis ze si to niekto vypocuje a ked sa mu to bude pacit a pusti si to znova a znova ze vtedy ten clovek neni normalny?
ja som si to stiahol a paci sa mi to, 15 rokov nemam uz davno, myslim ze toto cdcko doplni moju zbierku pretoze pre mna je hlavna kvalita ktoru kontrafakt uz dlhe roky dosahuje.
jo a este ma tak napada ze nenasiel si sa nahodou niekde v textoch kontrafaktu ze ti to tolko lezi v zaludku ?