Je ale byval ovela lepsi. A co sa tyka jeho uplatneni v premier league tak mozno by sa chytil ale urcite nie v Chelsea. To skorej v Arsenale alebo Man utd.Drago napísal:Ja si myslim, ze Ronaldinho je stale vyborny hrac, a v anglickej lige by sa mozno chytil, trosku by sa zocelil, lenze kam by ho vopchali ? Lampard, Ballack, Essien, Malouda...ja neviem. Skor tam neprestupi, zostane v Barce
Najvacsie futbalove prestupy
UEFA Champions League 2007/08
http://ukazto.com/?img=Los.jpg
Moje tipy na vitazov v skupine
A- Liverpool
B- Chelsea
C- Real Madrid
D- AC Milan
E- Barcelona
F- Manchester U.
G- Inter
H- Arsenal
A- Liverpool
B- Chelsea
C- Real Madrid
D- AC Milan
E- Barcelona
F- Manchester U.
G- Inter
H- Arsenal
ja asi takto:Sajmon napísal:UEFA Champions League 2007/08
A- Liverpool
B- Chelsea
C- Real Madrid
D- AC Milan
E- Barcelona
F- Manchester U.
G- Inter
H- Arsenal
A- Lvpool
B- Chelsea
C- Real
D- Milan
E- Lyon
F- Man.U
G- PSV
H- Sevilla
No tot by sa uz skorej hodilo do temy Liga majstrov
Nevrav ze nevie hrat spanielsku ved iba teraz posledne 2 sezony mu nejde ale predtym bol najlepsi a aj ked mu minulu sezonu neslo stale patril medzi tahunov mustvakali520 napísal:Nevie hrat spanielsku ligu si mysli ze bude zvladat anglicku? ten hrac skonci tak isto ako kazdy brazilcan jeho tipu ako rivaldo ronaldo adriano romario.
Z Ronaldinhovej strany je to uz iba trapenie, osobne pre ozivenie celej Barcy by som postavil ako zaklad celej hry Messiho, ktory je v skvelej forme a je stale velmi mlady a prespektivny. Dalej by som odvolal Rijkaarda, ktory uz podla mna nema tomuto muzstvu co dat. Taky Mourinho - Barca, to by bola zaujimava kombinacia.
myslim ze ma fergie je v manchestri vise 20rokova stale je prinos pre klub , a myslim ze frank je dobry trener i ked to ze mourinho a barca je zaujimave , v tom suhlasDrago napísal:Z Ronaldinhovej strany je to uz iba trapenie, osobne pre ozivenie celej Barcy by som postavil ako zaklad celej hry Messiho, ktory je v skvelej forme a je stale velmi mlady a prespektivny. Dalej by som odvolal Rijkaarda, ktory uz podla mna nema tomuto muzstvu co dat. Taky Mourinho - Barca, to by bola zaujimava kombinacia.
Nepopieram, ale teraz je to jedna velka katastrofa. Ale ako som povedal neni jediny brazilcan ktory takto skoncil, oni to uz vo vacsine pripadoch maju v krvi pride uspech peniaze slava a uz potom seru nato.IZZi-BA napísal:Nevrav ze nevie hrat spanielsku ved iba teraz posledne 2 sezony mu nejde ale predtym bol najlepsi a aj ked mu minulu sezonu neslo stale patril medzi tahunov mustva
Co sa tyka toho Rijkarda tak mne trochu pripada ze tam nema velku autoritu. Nemozem si pomoct ale musim vytiahnut tu aferu z Etoom ked mal zranene to koleno a on odmietol nastupit. Budis mozno nebol celkom fit ale v takej Chelsea za cias Murinha alebo v Manchestri by si toto urcite nedovolil a ak ano tak by moc zapasov uz neneharal.
správa
súhlasim s tebou, ak sa tak udeje tak z Ronaldinha sa stane iba dobre platený hrač ale nie najlepši hrač planety ako sa stalo už dvakrát. Španielská liga je dosť o technickom futbale a kráse a v anglickej lige by sa stratil ako napr. Shevchenko - viem že asi nemôžem porovnavať ich dvoch ale tak sa mi to vidi príde ako hviezda a bude z neho podradný futbalista a meno za neho dlho futbal nebude hrať ale musi v každom zápase ukazovať že je hoden titulu najlepši hrač planetyDrago napísal:Pokial Ronaldinho prestupi, vyhori ako sviecka. Ale ak sa tak stane, znamena to odchod bud Ballacka alebo Lamparda zo Stamford Bridge. Skor to vyzera na Ballacka, ktoreho chce Real. Myslim, ze presun do PremierShip bude pre Ronaldinha krokom spat