Najvacsie futbalove prestupy

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Drago napísal:Ja si myslim, ze Ronaldinho je stale vyborny hrac, a v anglickej lige by sa mozno chytil, trosku by sa zocelil, lenze kam by ho vopchali ? Lampard, Ballack, Essien, Malouda...ja neviem. Skor tam neprestupi, zostane v Barce
Je ale byval ovela lepsi. A co sa tyka jeho uplatneni v premier league tak mozno by sa chytil ale urcite nie v Chelsea. To skorej v Arsenale alebo Man utd.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

UEFA Champions League 2007/08

http://ukazto.com/?img=Los.jpg

Moje tipy na vitazov v skupine

A- Liverpool
B- Chelsea
C- Real Madrid
D- AC Milan
E- Barcelona
F- Manchester U.
G- Inter
H- Arsenal
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

si len odpisal timi z prveho kosa :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Sajmon napísal:UEFA Champions League 2007/08

http://ukazto.com/?img=Los.jpg

Moje tipy na vitazov v skupine

A- Liverpool
B- Chelsea
C- Real Madrid
D- AC Milan
E- Barcelona
F- Manchester U.
G- Inter
H- Arsenal
ja asi takto:

A- Lvpool
B- Chelsea
C- Real
D- Milan
E- Lyon
F- Man.U
G- PSV
H- Sevilla
kali520
Darca
Darca

No tot by sa uz skorej hodilo do temy Liga majstrov
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Lassana Diarra do Arsenalu. Pre Arsenal si myslim ze dobry nakup kedze Diarra vie zastupit ako Clichyho tak aj niekoho v strede ci okraji zalohy

Drago :)
Drago
Guru
Guru

Sajmon napísal:Diarra do Arsenalu. Pre Arsenal si myslim ze dobry nakup kedze Diarra vie zastupit ako Clichyho tak aj niekoho v strede ci okraji zalohy
ale ktory Diarra ? :) Alou, Lassana alebo Mahamadou ? to je dolezite :D
kali520
Darca
Darca

Lassana Diarra tam prestupil
Inac vychadza fama ze Ronaldinho od buduceho roka bude hrat za Chelsea, bolo to na bleskovkach a aj v radiu to davali.
No moj nazor je ze su to zase nejake famy.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:Lassana Diarra tam prestupil
Inac vychadza fama ze Ronaldinho od buduceho roka bude hrat za Chelsea, bolo to na bleskovkach a aj v radiu to davali.
aj podla mna. nesmie tam ist
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

kali520 napísal:Lassana Diarra tam prestupil
tez si to myslim o tom ronaldinhovi on ostane v barce alebo niekde tam v tej lige
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Tak ten Ronaldinho do Chelsea podla mna pojde uz sa to vybavuje...
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:Tak ten Ronaldinho do Chelsea podla mna pojde uz sa to vybavuje...
Nevie hrat spanielsku ligu si mysli ze bude zvladat anglicku? ten hrac skonci tak isto ako kazdy brazilcan jeho tipu ako rivaldo ronaldo adriano romario.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:Nevie hrat spanielsku ligu si mysli ze bude zvladat anglicku? ten hrac skonci tak isto ako kazdy brazilcan jeho tipu ako rivaldo ronaldo adriano romario.
Nevrav ze nevie hrat spanielsku ved iba teraz posledne 2 sezony mu nejde ale predtym bol najlepsi a aj ked mu minulu sezonu neslo stale patril medzi tahunov mustva
Drago
Guru
Guru

Z Ronaldinhovej strany je to uz iba trapenie, osobne pre ozivenie celej Barcy by som postavil ako zaklad celej hry Messiho, ktory je v skvelej forme a je stale velmi mlady a prespektivny. Dalej by som odvolal Rijkaarda, ktory uz podla mna nema tomuto muzstvu co dat. Taky Mourinho - Barca, to by bola zaujimava kombinacia.
kubodinho
Professional
Professional

Drago napísal:Z Ronaldinhovej strany je to uz iba trapenie, osobne pre ozivenie celej Barcy by som postavil ako zaklad celej hry Messiho, ktory je v skvelej forme a je stale velmi mlady a prespektivny. Dalej by som odvolal Rijkaarda, ktory uz podla mna nema tomuto muzstvu co dat. Taky Mourinho - Barca, to by bola zaujimava kombinacia.
myslim ze ma fergie je v manchestri vise 20rokova stale je prinos pre klub , a myslim ze frank je dobry trener i ked to ze mourinho a barca je zaujimave , v tom suhlas
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:Nevrav ze nevie hrat spanielsku ved iba teraz posledne 2 sezony mu nejde ale predtym bol najlepsi a aj ked mu minulu sezonu neslo stale patril medzi tahunov mustva
Nepopieram, ale teraz je to jedna velka katastrofa. Ale ako som povedal neni jediny brazilcan ktory takto skoncil, oni to uz vo vacsine pripadoch maju v krvi pride uspech peniaze slava a uz potom seru nato.
Co sa tyka toho Rijkarda tak mne trochu pripada ze tam nema velku autoritu. Nemozem si pomoct ale musim vytiahnut tu aferu z Etoom ked mal zranene to koleno a on odmietol nastupit. Budis mozno nebol celkom fit ale v takej Chelsea za cias Murinha alebo v Manchestri by si toto urcite nedovolil a ak ano tak by moc zapasov uz neneharal.
IZZi-BA
Star
Star

podla mna neni anglicko pre neho to idealne mal zobrat vtedy ponuku AC milan to je uplne ina liga ako anglicka
kubodinho
Professional
Professional

IZZi-BA napísal:podla mna neni anglicko pre neho to idealne mal zobrat vtedy ponuku AC milan to je uplne ina liga ako anglicka
jj ale talianska je viac defenzivna
Drago
Guru
Guru

Pokial Ronaldinho prestupi, vyhori ako sviecka. Ale ak sa tak stane, znamena to odchod bud Ballacka alebo Lamparda zo Stamford Bridge. Skor to vyzera na Ballacka, ktoreho chce Real. Myslim, ze presun do PremierShip bude pre Ronaldinha krokom spat
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Drago napísal:Pokial Ronaldinho prestupi, vyhori ako sviecka. Ale ak sa tak stane, znamena to odchod bud Ballacka alebo Lamparda zo Stamford Bridge. Skor to vyzera na Ballacka, ktoreho chce Real. Myslim, ze presun do PremierShip bude pre Ronaldinha krokom spat
súhlasim s tebou, ak sa tak udeje tak z Ronaldinha sa stane iba dobre platený hrač ale nie najlepši hrač planety ako sa stalo už dvakrát. Španielská liga je dosť o technickom futbale a kráse a v anglickej lige by sa stratil ako napr. Shevchenko - viem že asi nemôžem porovnavať ich dvoch ale tak sa mi to vidi príde ako hviezda a bude z neho podradný futbalista a meno za neho dlho futbal nebude hrať ale musi v každom zápase ukazovať že je hoden titulu najlepši hrač planety :wink:
Napísať odpoveď