Heroes
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
titulky na XOR
titulky na FQM PROPER v prilohe
titulky na FQM PROPER v prilohe
- Prílohy
-
- heroes.s02e01.hdtv.xvid-fqm.rar
- (15.02 KiB) 71 stiahnutí
-
R1k1nko
Darca
claire ako sedeli pri veceri ... lol
inak ta mexicanka ci co to je ta ma silny skill
aj ten typek co meni veci na zlato... ale tesim sa aj na jesicu !!! ( moja oblubenka ) potom mam taky citak ze ta mala MOOL mysli na silara a on ju vidi
inak ze vraj tam ma byt niekto silnejsi ako bol PAN SILAR ? je to tak ?
inak ta mexicanka ci co to je ta ma silny skill
aj ten typek co meni veci na zlato... ale tesim sa aj na jesicu !!! ( moja oblubenka ) potom mam taky citak ze ta mala MOOL mysli na silara a on ju vidi
inak ze vraj tam ma byt niekto silnejsi ako bol PAN SILAR ? je to tak ?
-
NuSuey
Professional
molly istotne nemyslela na sylara
tomu ver
no jessicu este neukazali
neviem preco ale..
mne sa osobne ta druha seria celkom paci
istotne to ma lepsiu atmosferu ako Prison Break terajsi 
a prva seria bola taka zaskatulkovana.. teraz je vsetko otvorene..
*WARNING: SPOILERS*
peter este bude musiet spriahnut s tym typkom.. cize do bieleho charakteru sa miesa troska cernoty
sice z donutenia
zaujimavy aj ten lietajuci chalan
len dufam ze nieje on nejake dalsie decko toho petrelliho brata
predsalen som este nevidel aby dve postavy mali rovnake SILY - teda pokial sa nejednalo o petra alebo sylara, ktory sily ich nasavali do seba..
ako som povedal, ovela viac sa tesim na kazdu dalsiu cast heroes ako na dalsiu cast prison break
ma to lepsiu atmosferu proste
hmm ja som si uz domyslal ze Hiro bude nakoniec ten japonsky hrdina ..a nakoniec nie
nakoniec ten anglican je Godsend
ako to nazval Hiro 
celkom ma zaujimalo co ta petrelliho matka ma za schopnost.. respektive, hirov otec
(teda aku mal)
celkom zaujimava ta mexicanka, ale som zvedavy cim vlastne ona zaposobi do pribehu.. bude ona, tak ako v prvej serii ten vybuch petra, to ULTIMATNE ohrozenie v 2hej serii?
teda este tu je ten TEMNY ujo o ktorom nevieme kto je ale .. desivy
a zrejme aj dost mocny 
p.s. dufam ze s mojou buducou partnerkou budem mat dieta aspon take pekne ako ta molly
fakt pekne decko
uznajte 
no jessicu este neukazali
mne sa osobne ta druha seria celkom paci
a prva seria bola taka zaskatulkovana.. teraz je vsetko otvorene..
peter este bude musiet spriahnut s tym typkom.. cize do bieleho charakteru sa miesa troska cernoty
zaujimavy aj ten lietajuci chalan
ako som povedal, ovela viac sa tesim na kazdu dalsiu cast heroes ako na dalsiu cast prison break
ma to lepsiu atmosferu proste
hmm ja som si uz domyslal ze Hiro bude nakoniec ten japonsky hrdina ..a nakoniec nie
celkom ma zaujimalo co ta petrelliho matka ma za schopnost.. respektive, hirov otec
celkom zaujimava ta mexicanka, ale som zvedavy cim vlastne ona zaposobi do pribehu.. bude ona, tak ako v prvej serii ten vybuch petra, to ULTIMATNE ohrozenie v 2hej serii?
teda este tu je ten TEMNY ujo o ktorom nevieme kto je ale .. desivy
p.s. dufam ze s mojou buducou partnerkou budem mat dieta aspon take pekne ako ta molly
Hmm tak som videl prve dve casti aaa pecka .. myslim ze je to napinavejsie ako prva seria ... mne sa to nehorazne paci
uz sa neviem dockat dalsej casti .. a priklanam sa k nazoru ze heroes druha seria je momentalne na lepsej ceste ako Prison Break (i ked ani ten nezatracujem ved patri k tomu naj co sa da medzi serialmi najst)