Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

njn, hlboko ti zavidim. Zelene v tom spalovat nemienim a do tunisu kvoli tabaku nepoletim :D je to podobne ako s windoze... :P ale poradit niekomu aby si sisu kupoval v tych "darcekovych" predajniach unas v meste, to by bol troska zly zart. A v porovnani s ostatnymi Ba cenami je to este v norme.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

inkognitto napísal:to je kde u nas v KE ? za 100 aka gramaz ? najlacnejie som videl 1g=2Sk A to v mallville.
99sk = 50 g ... na hlavnej "RE - TABAK"
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Stoporko napísal:skus smokeshop.sk priamo v ich predajni - je to v petrzalke, vystupis pri kulturaku zrkadlovy haj a co je tam za barakmi oproti kauflandu taka lucka a na nej "parkovisko" a nizke budovy, si tam.
Smokeshop je predražený a fajky sú tam aladinky - nekvalitné. Jediné, čo sa tam oplatí je príslušenstvo, je tam dobrý výber.
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

fruxo, pravdepodopne si z kosic, a asi mas aj fajku, jak to vyzera. Kde si kupil ?
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

kde sa da na internete alebo v BB kupit vodna fajka?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

www.smokeshop.sk... ale najlepsie bude poziadat nejakeho kamarata/rodinu, proste niekoho kto ti to moze doviest (turecko, bulharsko, tunis, egypt...)
inkognitto
Star
Star

este by som rad vediet, ci existuje nejaky spetny ventil, lebo mam faju 2-ku a ked ja taham, kamos drzi svoj koniec a naopak. preto by som xcel nejake tesnenie co by sa dalo miesto povodneho tesnenia a fungovalo by len jednym smerom, alebo aj nejaky iny system. (ak existuje)
THX
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

inkognitto:
Obrázok

A funguje to takto

Obrázok
Máš to niečo ako ventil na "prefúknutie dymu" :wink:
hádam mi módi odpustia obrázky v príspevku
inkognitto
Star
Star

no, tak to je super ze to existuje, musim pozret v travike v KE ci maju, lebo na smokeshope som nevidel. Popripade, nevie niekto kde by to mohli mat ?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

inkognitto napísal:no, tak to je super ze to existuje, musim pozret v travike v KE ci maju, lebo na smokeshope som nevidel. Popripade, nevie niekto kde by to mohli mat ?
oc optima ... v etno shope pri jednom z vychodov (co sa ide dole eskalatorom) - nevravim to na isto ale vodne tam maju ... aspon mali
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

inkognitto napísal:no, tak to je super ze to existuje, musim pozret v travike v KE ci maju, lebo na smokeshope som nevidel. Popripade, nevie niekto kde by to mohli mat ?
V rýchlosti som našiel iba toto a máš to aj s rezervným šlauchom: http://www.smoking-hookah.com/Products/ ... e-Plug.asp. Alebo sa skús spýtať na tomto icq (153-107-757) Je to jedna česká firma špecializovaná na vodné fajky a v sortimente majú plno fajok s týmto mechanizmom.
Ešte pohľadám :wink:
//Edit: Inak som zvedavý, či to v dákom etno shope bude, toto som nevidel na SVK predávať ešte nikde...
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Ja mam jednu doma,a poradim vam(mozno to uz niekdo pisal,nekukal som vsetkych 18 stran)miesto vody dajte mlieko(2x hustejsi dym!:))a ked nemate mlieko,dajte do vody lad a tabak nastrihajte s noznickami,uhlik rozdelte na 3 az 4 casti a lets go to hulenie:D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rixo napísal:Ja mam jednu doma,a poradim vam(mozno to uz niekdo pisal,nekukal som vsetkych 18 stran)miesto vody dajte mlieko(2x hustejsi dym!:))a ked nemate mlieko,dajte do vody lad a tabak nastrihajte s noznickami,uhlik rozdelte na 3 az 4 casti a lets go to hulenie:D
Jo, o prídavkoch / náhradách sa hovorilo na niekoľkých pár stranách. Inak ak by ste sa niekto rozhodli poslúchnuť rixa, tak bacha na pár vecí. Musíte správne odhadnúť množstvo mlieka. Pokiaľ dáte veľa, tak sa vám spení a keď sa dostane do šlauchu nie je príjemný pohľad na zahnievajúci šlauch... :? Ľad je OK. tabak nestrihajte nožničkami, ale rozoberte ho prstami na jednotlivé lístky. Je to úspora aj skvalitnenie v jednom. Síce si zašpiníte ruky a to poriadne, ale kvalita je kvalita 8) A s tým uhlíkom....WTF?! To koľko vám potom vydrží fajka?? Ako spočiatku to môže byť ok, ale postupne (asi 3min) sa celý tabak tým množstvom tepla prepáli a je to nechutné! To je príliš veľa tepla, to nerobte!!
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

s kamosmi chceme kupit vodne bongo,ale nechcem velmi kurit spek.sa chcem spytat ci sa da cez vodne BONGo (nem sisa) kurit aj ten taky fajnovy tabak.akoze viem ze sa da,ale ci je to aj take fajnove jak zo sise.
inkognitto
Star
Star

cez bongo fajkovu napn !! :shock:
Tak to si naozaj neviem celkom dobre predstavit,...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sak princip stejny :D:D ide to cez vodu..ved aj do sisi si niektory expert davaju grass tak preco nie naopak?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:sak princip stejny :D:D ide to cez vodu..ved aj do sisi si niektory expert davaju grass tak preco nie naopak?
Hej..princíp "rovnaký", ale nebude to cez to dobré. Na bongu máš to nabíjátko (:D ) či jak sa to volá strašne malé, tabak by si musel meniť každé cca. 2 ťahy a nič by Ti z toho nebolo. Ináč takých expertov, ktorý nabíjajú do VF grass ja volám :aasmile13:. Bil by som ich do hlavy !!!
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jin napísal:inkognitto:
Obrázok

A funguje to takto

Obrázok
Máš to niečo ako ventil na "prefúknutie dymu" :wink:
hádam mi módi odpustia obrázky v príspevku