Vodné fajky
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Smokeshop je predražený a fajky sú tam aladinky - nekvalitné. Jediné, čo sa tam oplatí je príslušenstvo, je tam dobrý výber.Stoporko napísal:skus smokeshop.sk priamo v ich predajni - je to v petrzalke, vystupis pri kulturaku zrkadlovy haj a co je tam za barakmi oproti kauflandu taka lucka a na nej "parkovisko" a nizke budovy, si tam.
-
inkognitto
Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
www.smokeshop.sk... ale najlepsie bude poziadat nejakeho kamarata/rodinu, proste niekoho kto ti to moze doviest (turecko, bulharsko, tunis, egypt...)
-
inkognitto
Star
-
inkognitto
Star
oc optima ... v etno shope pri jednom z vychodov (co sa ide dole eskalatorom) - nevravim to na isto ale vodne tam maju ... aspon maliinkognitto napísal:no, tak to je super ze to existuje, musim pozret v travike v KE ci maju, lebo na smokeshope som nevidel. Popripade, nevie niekto kde by to mohli mat ?
-
jin
VIP
V rýchlosti som našiel iba toto a máš to aj s rezervným šlauchom: http://www.smoking-hookah.com/Products/ ... e-Plug.asp. Alebo sa skús spýtať na tomto icq (153-107-757) Je to jedna česká firma špecializovaná na vodné fajky a v sortimente majú plno fajok s týmto mechanizmom.inkognitto napísal:no, tak to je super ze to existuje, musim pozret v travike v KE ci maju, lebo na smokeshope som nevidel. Popripade, nevie niekto kde by to mohli mat ?
Ešte pohľadám
//Edit: Inak som zvedavý, či to v dákom etno shope bude, toto som nevidel na SVK predávať ešte nikde...
-
jin
VIP
Jo, o prídavkoch / náhradách sa hovorilo na niekoľkých pár stranách. Inak ak by ste sa niekto rozhodli poslúchnuť rixa, tak bacha na pár vecí. Musíte správne odhadnúť množstvo mlieka. Pokiaľ dáte veľa, tak sa vám spení a keď sa dostane do šlauchu nie je príjemný pohľad na zahnievajúci šlauch...rixo napísal:Ja mam jednu doma,a poradim vam(mozno to uz niekdo pisal,nekukal som vsetkych 18 stran)miesto vody dajte mlieko(2x hustejsi dym!:))a ked nemate mlieko,dajte do vody lad a tabak nastrihajte s noznickami,uhlik rozdelte na 3 az 4 casti a lets go to hulenie:D
-
pinacolada
Guru wannabe
-
inkognitto
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
-
jin
VIP
Hej..princíp "rovnaký", ale nebude to cez to dobré. Na bongu máš to nabíjátko (:D ) či jak sa to volá strašne malé, tabak by si musel meniť každé cca. 2 ťahy a nič by Ti z toho nebolo. Ináč takých expertov, ktorý nabíjajú do VF grass ja volámpinacolada napísal:sak princip stejny:D ide to cez vodu..ved aj do sisi si niektory expert davaju grass tak preco nie naopak?
-
inkognitto
Star