Florbal

O športe...
Dudelstein
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dudelstein »

Hram florbal druhy rok a je to podla mna cool sport :) A kto hovori ze pre sracky, nech si to skusi a uz po par minutach bude zadychany ako kon..

Hokejku mam fatpipe za nejakych 1300 a som spokojny.
Rammer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rammer »

ades napísal:skoro :wink: hra sa v hale, hra sa so specialnou loptickou. su 4 hraci v poli a jeden brankar. je to dost zaberacka na kondicku a na vsetky svaly noh a chrbtice, avsak je to aj velka sranda :) rozhodne odporucam vyskusat
...a nehra sa "do tela", na rozdiel od hokeja
rw
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

florbal

Príspevok od používateľa rw »

cawte...mam iba 15 ale hravam floorball uz asi 4 roky. podla mna je to ten naj sport.....vo florbale su prvky z hokeja a z futbalu :P mymochodom som brankar a hravam v tyme DFA Nitra..... fakt sranda
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: florbal

Príspevok od používateľa den333 »

rw napísal:cawte...mam iba 15 ale hravam floorball uz asi 4 roky. podla mna je to ten naj sport.....vo florbale su prvky z hokeja a z futbalu :P mymochodom som brankar a hravam v tyme DFA Nitra..... fakt sranda
a idete na Stupava Cup?
Retne
Darca
Darca

Re: florbal

Príspevok od používateľa Retne »

rw napísal:cawte...mam iba 15 ale hravam floorball uz asi 4 roky. podla mna je to ten naj sport.....vo florbale su prvky z hokeja a z futbalu :P mymochodom som brankar a hravam v tyme DFA Nitra..... fakt sranda
A to ta bavi, lebo vsetko u florbaloveho brankara okrem extraligovych zapasov je dost nudne... :?
rw
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jj.jasne ze ma to bavi.....brankary to nemaju moc lahke, lopticka moze nabrat obrovsku rychlost a niekedy je ju tazke postrehnut, florbylovy brankar ma specialne postavenie a musi sa presuvat z jednej strany na druhu prakticky hned....a zaujimave je aj to ze brankar je pocas celej hry na kolenach :P .....BTW na stupava cup nejdem bo prave vtredy mame vylet zo skoly :(
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

rw napísal:jj.jasne ze ma to bavi.....brankary to nemaju moc lahke, lopticka moze nabrat obrovsku rychlost a niekedy je ju tazke postrehnut, florbylovy brankar ma specialne postavenie a musi sa presuvat z jednej strany na druhu prakticky hned....a zaujimave je aj to ze brankar je pocas celej hry na kolenach :P .....BTW na stupava cup nejdem bo prave vtredy mame vylet zo skoly :(
a niektori by sa nemuseli cez zapas pozerat na tribunu po babach a dostat gol v 3tej sekunde ze romanko? :D:D:D ale nie...podla mna by mali brankari dostat nieco na ochranu predlaktia bo taka supa tam pekne stipe :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

obrovska rychlost? podla mna leti rychlejsie hokejbalova lopta po letmom priklepe ako florbalova po najprudsom svihu (ako nevravim...ze florbalova neleti rychlo, ale ta obrovska rychlost je podla mna prehnane)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mirak2 napísal:obrovska rychlost? podla mna leti rychlejsie hokejbalova lopta po letmom priklepe ako florbalova po najprudsom svihu (ako nevravim...ze florbalova neleti rychlo, ale ta obrovska rychlost je podla mna prehnane)
Ked vidis hrat amaterov florbal moze sa ti to zdat. Pozri si vsak profesionalnu ligu/turnaj a uvidis aky priklep dokazu niektori borci vystrelit ;-)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

a hlavne ta hokejbalova lopta je tazsia...dostal som uz zopar striel do hokejbalistov do noh bez chranica a dost to bolelo a ked to dostanes s florbalkou tak to skor stipe
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hmmm..no co ja viem...nevyzera to tak..ale fakt sa nechcem hadat
po strele na hokejbale do nohy garantujem 2 dni bolestivej chodze, ja som dostal aj do brucha, isty cas ma bolelo ked som sa smial xD
Retne
Darca
Darca

Ale ved su profesionaly vo florbale ale aj v hokejbale. to je ako keby ste porovnavali tenisku s pukom, jednoducho sa to neda.

Ja som presvedceny o tom ze florbalova lopticka leti rychlejsie ako hokejbalova, ale na druhej strane tym ze hokejbalova je tazsia tak prinasa vacsiu bolest.

2 rw> byt cely zapas na kolenach to je pre teba zaujimave a ked si to tak vezmes velka cast florbalistov su byvaly hokejisti, ktory maju niekde zabudovane ze ak ich brankar dostane viac ako 3 goly tak je cas ho ist zdrbat... ibaze vo florbale to tak nie je, tu padaju ine pocty golov a brakarovi to vobec nepomaha ak mu niekto pride po gole do brankoviska a povie ze toto si mal chytit. brankari to velmi dobre vedia, ale radi pocuju povzbudenie.

Btw> vcera som si bol zahrat florbal asi po troch mesiacov, dnes vidno tu velku pauzu na mojom rozbitom zapasti...
rw
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

stale sa tu vedu debyty o tom ze ci je lepsi florbal alebo hokejbal pripadne hokej.... ale mne sa paci florbal prave preto ze nie je taky drsny ako hokej. nie su tam ziadne narazania ani sekanie do hokejok a pod. .....florbal je jeden z najjemnejsich kolektivnych sportov. a preto sa mi paci :P
Retne
Darca
Darca

Nj, len v kazdom sporte sa nieked prejde do agresie a vtedy to boli aj pri sachu :D

BTW ja teraz ficim na rugby :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

rw napísal:stale sa tu vedu debyty o tom ze ci je lepsi florbal alebo hokejbal pripadne hokej.... ale mne sa paci florbal prave preto ze nie je taky drsny ako hokej. nie su tam ziadne narazania ani sekanie do hokejok a pod. .....florbal je jeden z najjemnejsich kolektivnych sportov. a preto sa mi paci :P
presne to je na tom dobre ze do teba nemozu rubat
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

den333 napísal:a hlavne ta hokejbalova lopta je tazsia...dostal som uz zopar striel do hokejbalistov do noh bez chranica a dost to bolelo a ked to dostanes s florbalkou tak to skor stipe
:lol: pametam sa
mishec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mishec »

Retne napísal:Ale ved su profesionaly vo florbale ale aj v hokejbale. to je ako keby ste porovnavali tenisku s pukom, jednoducho sa to neda.

Ja som presvedceny o tom ze florbalova lopticka leti rychlejsie ako hokejbalova, ale na druhej strane tym ze hokejbalova je tazsia tak prinasa vacsiu bolest.

2 rw> byt cely zapas na kolenach to je pre teba zaujimave a ked si to tak vezmes velka cast florbalistov su byvaly hokejisti, ktory maju niekde zabudovane ze ak ich brankar dostane viac ako 3 goly tak je cas ho ist zdrbat... ibaze vo florbale to tak nie je, tu padaju ine pocty golov a brakarovi to vobec nepomaha ak mu niekto pride po gole do brankoviska a povie ze toto si mal chytit. brankari to velmi dobre vedia, ale radi pocuju povzbudenie.

Btw> vcera som si bol zahrat florbal asi po troch mesiacov, dnes vidno tu velku pauzu na mojom rozbitom zapasti...
Tak, tak. Hokejbalová je možno x- krát ťažšia, ale letí tak 2-3* pomalšie, ale aj napriek tomu má hybnosť vyššiu. Lebo hybnosť= m . v ....
juju
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa juju »

nechcem si robit reklamu ale surne potrebujem predat dve hokejky...blizsie info www.hockey-shop.sk

JUGGLER z 699 na 299
Sifra z 799 na 499

dakujem
viac info www.hockey-shop.sk

su v dobrom stave hral som s nimi 5 krat max. ...fotky poslem zaujemcom
juju
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa juju »

a k florbalu...po futbale najlepsi sport aspon pre mna... skoda ze u nas ako aj v celom banskobystrickom kraji sa velmi este nehrava no treba verit ... a co mi na florbale vadi? urcite to ze sa nemoze spracovat lopticku rukou, ze brankari su vacsinou statisti ak ich nepodrzi obrana, ptm tie drahe mantinely za 200000 ktore su aj tak o nicom, to ze maloktora skolska telocvicna vyhovuje rozmerom florbaloveho ihriska....najlepsia florbalova znacka podla mna je unihoc a pripojim kvalitne florbalove obchody

www.florbal.com
www.eflorbal.sk
www.insport.sk
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ide niekto teraz na majstrovstva slovenska vo floorballe medzi skolami v KE???(13-14)
Napísať odpoveď