Hokejku mam fatpipe za nejakych 1300 a som spokojny.
Florbal
-
Dudelstein
Amateur
florbal
cawte...mam iba 15 ale hravam floorball uz asi 4 roky. podla mna je to ten naj sport.....vo florbale su prvky z hokeja a z futbalu
mymochodom som brankar a hravam v tyme DFA Nitra..... fakt sranda
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: florbal
a idete na Stupava Cup?rw napísal:cawte...mam iba 15 ale hravam floorball uz asi 4 roky. podla mna je to ten naj sport.....vo florbale su prvky z hokeja a z futbalumymochodom som brankar a hravam v tyme DFA Nitra..... fakt sranda
Re: florbal
A to ta bavi, lebo vsetko u florbaloveho brankara okrem extraligovych zapasov je dost nudne...rw napísal:cawte...mam iba 15 ale hravam floorball uz asi 4 roky. podla mna je to ten naj sport.....vo florbale su prvky z hokeja a z futbalumymochodom som brankar a hravam v tyme DFA Nitra..... fakt sranda
jj.jasne ze ma to bavi.....brankary to nemaju moc lahke, lopticka moze nabrat obrovsku rychlost a niekedy je ju tazke postrehnut, florbylovy brankar ma specialne postavenie a musi sa presuvat z jednej strany na druhu prakticky hned....a zaujimave je aj to ze brankar je pocas celej hry na kolenach
.....BTW na stupava cup nejdem bo prave vtredy mame vylet zo skoly 
a niektori by sa nemuseli cez zapas pozerat na tribunu po babach a dostat gol v 3tej sekunde ze romanko?rw napísal:jj.jasne ze ma to bavi.....brankary to nemaju moc lahke, lopticka moze nabrat obrovsku rychlost a niekedy je ju tazke postrehnut, florbylovy brankar ma specialne postavenie a musi sa presuvat z jednej strany na druhu prakticky hned....a zaujimave je aj to ze brankar je pocas celej hry na kolenach.....BTW na stupava cup nejdem bo prave vtredy mame vylet zo skoly
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ked vidis hrat amaterov florbal moze sa ti to zdat. Pozri si vsak profesionalnu ligu/turnaj a uvidis aky priklep dokazu niektori borci vystrelitmirak2 napísal:obrovska rychlost? podla mna leti rychlejsie hokejbalova lopta po letmom priklepe ako florbalova po najprudsom svihu (ako nevravim...ze florbalova neleti rychlo, ale ta obrovska rychlost je podla mna prehnane)
Ale ved su profesionaly vo florbale ale aj v hokejbale. to je ako keby ste porovnavali tenisku s pukom, jednoducho sa to neda.
Ja som presvedceny o tom ze florbalova lopticka leti rychlejsie ako hokejbalova, ale na druhej strane tym ze hokejbalova je tazsia tak prinasa vacsiu bolest.
2 rw> byt cely zapas na kolenach to je pre teba zaujimave a ked si to tak vezmes velka cast florbalistov su byvaly hokejisti, ktory maju niekde zabudovane ze ak ich brankar dostane viac ako 3 goly tak je cas ho ist zdrbat... ibaze vo florbale to tak nie je, tu padaju ine pocty golov a brakarovi to vobec nepomaha ak mu niekto pride po gole do brankoviska a povie ze toto si mal chytit. brankari to velmi dobre vedia, ale radi pocuju povzbudenie.
Btw> vcera som si bol zahrat florbal asi po troch mesiacov, dnes vidno tu velku pauzu na mojom rozbitom zapasti...
Ja som presvedceny o tom ze florbalova lopticka leti rychlejsie ako hokejbalova, ale na druhej strane tym ze hokejbalova je tazsia tak prinasa vacsiu bolest.
2 rw> byt cely zapas na kolenach to je pre teba zaujimave a ked si to tak vezmes velka cast florbalistov su byvaly hokejisti, ktory maju niekde zabudovane ze ak ich brankar dostane viac ako 3 goly tak je cas ho ist zdrbat... ibaze vo florbale to tak nie je, tu padaju ine pocty golov a brakarovi to vobec nepomaha ak mu niekto pride po gole do brankoviska a povie ze toto si mal chytit. brankari to velmi dobre vedia, ale radi pocuju povzbudenie.
Btw> vcera som si bol zahrat florbal asi po troch mesiacov, dnes vidno tu velku pauzu na mojom rozbitom zapasti...
presne to je na tom dobre ze do teba nemozu rubatrw napísal:stale sa tu vedu debyty o tom ze ci je lepsi florbal alebo hokejbal pripadne hokej.... ale mne sa paci florbal prave preto ze nie je taky drsny ako hokej. nie su tam ziadne narazania ani sekanie do hokejok a pod. .....florbal je jeden z najjemnejsich kolektivnych sportov. a preto sa mi paci
Tak, tak. Hokejbalová je možno x- krát ťažšia, ale letí tak 2-3* pomalšie, ale aj napriek tomu má hybnosť vyššiu. Lebo hybnosť= m . v ....Retne napísal:Ale ved su profesionaly vo florbale ale aj v hokejbale. to je ako keby ste porovnavali tenisku s pukom, jednoducho sa to neda.
nechcem si robit reklamu ale surne potrebujem predat dve hokejky...blizsie info www.hockey-shop.sk
JUGGLER z 699 na 299
Sifra z 799 na 499
dakujem
viac info www.hockey-shop.sk
su v dobrom stave hral som s nimi 5 krat max. ...fotky poslem zaujemcom
JUGGLER z 699 na 299
Sifra z 799 na 499
dakujem
viac info www.hockey-shop.sk
su v dobrom stave hral som s nimi 5 krat max. ...fotky poslem zaujemcom
a k florbalu...po futbale najlepsi sport aspon pre mna... skoda ze u nas ako aj v celom banskobystrickom kraji sa velmi este nehrava no treba verit ... a co mi na florbale vadi? urcite to ze sa nemoze spracovat lopticku rukou, ze brankari su vacsinou statisti ak ich nepodrzi obrana, ptm tie drahe mantinely za 200000 ktore su aj tak o nicom, to ze maloktora skolska telocvicna vyhovuje rozmerom florbaloveho ihriska....najlepsia florbalova znacka podla mna je unihoc a pripojim kvalitne florbalove obchody
www.florbal.com
www.eflorbal.sk
www.insport.sk
www.florbal.com
www.eflorbal.sk
www.insport.sk