Co vravite na iPod nano 3. generacie ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Tak co paci sa vam tato masinka ?

ANO
13
59%
NIE
9
41%

Celkom hlasov: 22

Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

seth82 napísal:skareda a predrazena kraxna, ktoru kazdy kupuje len preto, lebo je to podla istych ludi ''in'' alebo ''stylove''...co je na tom prosimvas take drahe?a okrem toho - zvukova kvalita sa v ziadnom pripade nechyta na Cowon alebo iRiver..iPod uz vo viacerych testoch prehral s iRiverom, napr
http://www.associatedcontent.com/articl ... _nano.html
je to sice rok stare ale sluzit moze ako priklad...
nehovoriac uz ani o Shuffle, ktory je totalna blbost a Jablko nepovazuje v tomto pripade display za dolezitu vec..
predtym ako niekto zacne hubovat, skuste si porovnat 2 playery: iPod Nano ( dizajn ako z kopirky s X rokov starym originalom, nijako vynimocny display ani zvuk, taktiez funkcie,skvely a chytry software iTunes, ktory je znamy svojim ''user friendly'' pristupom) a iRiver Clix2 (revolucny AMOLED display, ovladanie taktiez, bateria 2 krat dlhsia vydrz, podpora USB Mass Storage, Flash menu, Vynikajuci zvuk oceneny CNET, podpora OGG, DESIGN)...a potom porovnavajte....upozornujem, ze cena je zhruba rovnaka, teda okolo 100 libier za kazdy z nich....

//
http://reviews.cnet.co.uk/digitalmusic/ ... 210,00.htm
myslim ze o kvalite zvuku mp3 prehravacov je uplne zbytocne sa bavit, ja nehladam kvalitu tam kde nie je...akoze fakt dat po hlave takemu co si kupi iPod a mysli si ze mu z toho lezie daco kvalitne pretoze to bolo drahe a vyraba to americka Apple(made in china) :lol:
albert
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa albert »

Sheep napísal:myslim ze o kvalite zvuku mp3 prehravacov je uplne zbytocne sa bavit, ja nehladam kvalitu tam kde nie je...akoze fakt dat po hlave takemu co si kupi iPod a mysli si ze mu z toho lezie daco kvalitne pretoze to bolo drahe a vyraba to americka Apple(made in china) :lol:
tak to je pravda
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Sheep napísal:myslim ze o kvalite zvuku mp3 prehravacov je uplne zbytocne sa bavit, ja nehladam kvalitu tam kde nie je...akoze fakt dat po hlave takemu co si kupi iPod a mysli si ze mu z toho lezie daco kvalitne pretoze to bolo drahe a vyraba to americka Apple(made in china) :lol:
tak hej, dobre povedane, ale urcite je rozdiel medzi Apple a ked si kupis nejaky Acer za 900sk aj so sluchatkami a v azijskych krajinach sa vyraba vacsina vyrobkov... to je pocut rozdiel kvality aj keby clovek pocul na pol ucha
albert
Medium Expert
Medium Expert

Tomasko napísal:tak hej, dobre povedane, ale urcite je rozdiel medzi Apple a ked si kupis nejaky Acer za 900sk aj so sluchatkami a v azijskych krajinach sa vyraba vacsina vyrobkov... to je pocut rozdiel kvality aj keby clovek pocul na pol ucha
Tak hej ale ja rozmyslam medz creative,apple,iriver ale asi tieto tri znacky su naj co sa tika mp3 :) ja sa tu nebavim o acer ani apacer :)

Tak co vravite na ten Creative zen ?

THX
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

albert napísal:Tak hej ale ja rozmyslam medz creative,apple,iriver ale asi tieto tri znacky su naj co sa tika mp3 :) ja sa tu nebavim o acer ani apacer :)

Tak co vravite na ten Creative zen ?

THX
creative zen je celkom OK, ved si skus zagooglit ''creative zen review'' a uvidis vysledky testov atd...v kazdom pripade je to istotne lepsia kupa ako iPod a o zvuku ani nehovoriac - k tomu nejake lepsie sluchadla a mas to vyhrate...hoci podla toho co som pocul ani tie prilozene nie su az take na zahodenie (na rozdiel od plechacov, ktore davaju k iPodu)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

seth82 napísal:creative zen je celkom OK, ved si skus zagooglit ''creative zen review'' a uvidis vysledky testov atd...v kazdom pripade je to istotne lepsia kupa ako iPod a o zvuku ani nehovoriac - k tomu nejake lepsie sluchadla a mas to vyhrate...hoci podla toho co som pocul ani tie prilozene nie su az take na zahodenie (na rozdiel od plechacov, ktore davaju k iPodu)
drviva vacsina ludi co som videl ich pouzivaju (tie od ipodu)
albert
Medium Expert
Medium Expert

Tomasko napísal:drviva vacsina ludi co som videl ich pouzivaju (tie od ipodu)
uplny suhlas
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- heh tak podla mna Ipod je znacka ktora ma ukazovat na majitela ako to tu uz bolo pisane ze je in a podobne modne zalezitosti a to ze si to moe dovolit ale za porovnatelnu cenu sa da kupit lepsi player a hlavne nie taky tuctovy ako sa v poslednom case Ipody stavaju ... hold to je moj nazor :D
Napísať odpoveď