myslim ze o kvalite zvuku mp3 prehravacov je uplne zbytocne sa bavit, ja nehladam kvalitu tam kde nie je...akoze fakt dat po hlave takemu co si kupi iPod a mysli si ze mu z toho lezie daco kvalitne pretoze to bolo drahe a vyraba to americka Apple(made in china)seth82 napísal:skareda a predrazena kraxna, ktoru kazdy kupuje len preto, lebo je to podla istych ludi ''in'' alebo ''stylove''...co je na tom prosimvas take drahe?a okrem toho - zvukova kvalita sa v ziadnom pripade nechyta na Cowon alebo iRiver..iPod uz vo viacerych testoch prehral s iRiverom, napr
http://www.associatedcontent.com/articl ... _nano.html
je to sice rok stare ale sluzit moze ako priklad...
nehovoriac uz ani o Shuffle, ktory je totalna blbost a Jablko nepovazuje v tomto pripade display za dolezitu vec..
predtym ako niekto zacne hubovat, skuste si porovnat 2 playery: iPod Nano ( dizajn ako z kopirky s X rokov starym originalom, nijako vynimocny display ani zvuk, taktiez funkcie,skvely a chytry software iTunes, ktory je znamy svojim ''user friendly'' pristupom) a iRiver Clix2 (revolucny AMOLED display, ovladanie taktiez, bateria 2 krat dlhsia vydrz, podpora USB Mass Storage, Flash menu, Vynikajuci zvuk oceneny CNET, podpora OGG, DESIGN)...a potom porovnavajte....upozornujem, ze cena je zhruba rovnaka, teda okolo 100 libier za kazdy z nich....
//
http://reviews.cnet.co.uk/digitalmusic/ ... 210,00.htm
Co vravite na iPod nano 3. generacie ?
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak hej, dobre povedane, ale urcite je rozdiel medzi Apple a ked si kupis nejaky Acer za 900sk aj so sluchatkami a v azijskych krajinach sa vyraba vacsina vyrobkov... to je pocut rozdiel kvality aj keby clovek pocul na pol uchaSheep napísal:myslim ze o kvalite zvuku mp3 prehravacov je uplne zbytocne sa bavit, ja nehladam kvalitu tam kde nie je...akoze fakt dat po hlave takemu co si kupi iPod a mysli si ze mu z toho lezie daco kvalitne pretoze to bolo drahe a vyraba to americka Apple(made in china)
Tak hej ale ja rozmyslam medz creative,apple,iriver ale asi tieto tri znacky su naj co sa tika mp3Tomasko napísal:tak hej, dobre povedane, ale urcite je rozdiel medzi Apple a ked si kupis nejaky Acer za 900sk aj so sluchatkami a v azijskych krajinach sa vyraba vacsina vyrobkov... to je pocut rozdiel kvality aj keby clovek pocul na pol ucha
Tak co vravite na ten Creative zen ?
THX
-
seth82
Darca
creative zen je celkom OK, ved si skus zagooglit ''creative zen review'' a uvidis vysledky testov atd...v kazdom pripade je to istotne lepsia kupa ako iPod a o zvuku ani nehovoriac - k tomu nejake lepsie sluchadla a mas to vyhrate...hoci podla toho co som pocul ani tie prilozene nie su az take na zahodenie (na rozdiel od plechacov, ktore davaju k iPodu)albert napísal:Tak hej ale ja rozmyslam medz creative,apple,iriver ale asi tieto tri znacky su naj co sa tika mp3ja sa tu nebavim o acer ani apacer
Tak co vravite na ten Creative zen ?
THX
-
Tomasko
Guru wannabe
drviva vacsina ludi co som videl ich pouzivaju (tie od ipodu)seth82 napísal:creative zen je celkom OK, ved si skus zagooglit ''creative zen review'' a uvidis vysledky testov atd...v kazdom pripade je to istotne lepsia kupa ako iPod a o zvuku ani nehovoriac - k tomu nejake lepsie sluchadla a mas to vyhrate...hoci podla toho co som pocul ani tie prilozene nie su az take na zahodenie (na rozdiel od plechacov, ktore davaju k iPodu)
-
Lord ANAKIN
Professional