Problemy s hamachi? Rieste tu!
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Hamachi
Zdravim, chcel som sa spytat taku vec. Nie tak davno mi slo hamachi normalne no od istej doby neviem preco, nie som vidiet online ale mam tam taku modru sipku. A robi to iba mne, ostatnym ide vsetko v pohode. Skusal som to preinstalovat, updatenut no nic nepomaha. Netusite co by mohlo pomoct?
Pripadne, neviete o nejakom programe podovom Hamachi? Dakujem.
Pripadne, neviete o nejakom programe podovom Hamachi? Dakujem.
Neviem presne o co ide ale skus pozriet tu
http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cze&page=faq#nej
hamachi
existuje aj nejaky iny program ako je hamachi na hranie cez net mar. starcraft? nie battlenet, mam z hamachi strasne problemi uz som v koncoch tyzden sa trapim a nic nechce mi vobec najst server ked niekto vytvori vsetky firewalli mam off aj antiviry, mam pripojenie od t-com win XP
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Zožeň si nejaký softvér na VPN a nainštaluj ho na oboch stranách. Malo by to fungovať.
Je ich dosť, z ktorých si môžeš vybať: http://www.google.sk/search?hl=sk&q=fre ... ogle&meta=
Je ich dosť, z ktorých si môžeš vybať: http://www.google.sk/search?hl=sk&q=fre ... ogle&meta=
-
fikus-kukis
Guru wannabe
nejako sa mi nepodarilo nic take najst vsetko len platene je aj nieco free, nevies nejaky linkfikus-kukis napísal:PC 1 a PC 2 sa budú tváriť akoby boli na na jednej LANke, teda by to fungovať malo (keďže hrávaš uvedené hry v LAN multiplayer).
100% výsledok Ti nezaručujem, no úspešnosť by som videl vysokú.
sak pripojil preco sa ti neda napisat, mne hamachi ako tale funguje ale nejde hrat cez tochrono napísal:Práve sme s Fikus-Lukis-om preberali, že môže byť chyba aj na druhej strane. Vyskúšaj sieť: fikus-lod a heslo: kukis (tam by som mal byť online ja)
// chrono: Takže práve si sa na mňa pripojil, takže tebe Hamachi funguje
ja to robim tak ze mam nainstalovane hamachi a v zlozke kde mas hamachi si musis vytvorit textovy dokument aliases.txt....
potom do toho textoveho dokumenta aliases.txt musis skopirovat alebo napisat konkretnu IP...myslim IP Hamachi tvojho kamarata alebo koho...a zase ten tvoj kamarat si tiez musi vytvorit aliases.txt a skopirovat si tvoju IP Hamachi....ak nepojde napis cez SS..ja to robim takto a vsetko funguje..
potom do toho textoveho dokumenta aliases.txt musis skopirovat alebo napisat konkretnu IP...myslim IP Hamachi tvojho kamarata alebo koho...a zase ten tvoj kamarat si tiez musi vytvorit aliases.txt a skopirovat si tvoju IP Hamachi....ak nepojde napis cez SS..ja to robim takto a vsetko funguje..
hamachi a Warcraft 3 (DOTA)
Nazdar ludia mam problem ked chcem hrat W3 FT cez hamachi. Proste sme na jednom servery v hamachi ale ked niekto vytvori hru tak ju nikto nevidi. Myslim si ze problem bude v nastaveni hamachi. Verzia Hamachi je 1.0.2.2 a warcraft 1.21 Diky moc.