//je to fotene mobilom takze ziadne majstrovske foto
Huby, hubky, hríbiky
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Huby, hubky, hríbiky
ahojte ziadnu podobnu temu som tu na fore nenasiel ale ak by tu nahodou nieco bolo tak to tu zmazte, neviem ci tu na fore je nejaky milovnik hub okrem mna, ak chodievate na huby poradte kde, kedy a hlavne KOLKO ste nazbierali hribov ak to nieje tajne
, ja som dnes bol na hubach v Šaštíne a nazbierali sme asi 4 kose vid foto (hned prve dva kose boli moje)
re
tak to je dost pekne
. tento rok som bol len raz (pred tyzdnom) a nasiel som za 1 kosik (Chvojnica pri Prievidzi), ale asi pojdem este zajtra rano. teraz je obdobie ruje, tak som mal aj zazitok z jelenmi ked pobehovali okolo mna ako keby som srna a nebali sa nicoho 
-
blitzkrieg
Professional
ja som dnes na jednom mieste nasiel asi 12 dubacikov
ale inak tento rok som bol aj v Cerovej Lieskovej a vo Važci (iba dubaky). Tento rok sa hubam celkom dari viac hubarov ako hub

v Cerovej za mensim kopeckom bolo asi 50 divych svin, som myslel ze odtial nepojdem s plnym kosom ale plnymi nohavicamiteraz je obdobie ruje, tak som mal aj zazitok z jelenmi ked pobehovali okolo mna ako keby som srna a nebali sa nicoho
-
R1k1nko
Darca
takze haluz tema lebo prave vcera kes som siel domov
Tak s kamosom ze pome na huby tu su dobre .... neboli sme obleceny do lesa ale sli sme .
Aj sme stretli hubara
ten nam trocha poradil
NO nazbieral som asi 15 masliakov a dnes znich bola prazenica
chodil by som aj viac krat ale bud nieje cas alebo nemam skym... ( darmo 20 rocny ludia co maju zalubu zbierat alebo chodit po lese a tiez ich konzumovat niesu na kazdom druhom rohu
)
+ nepoznam este vsetky druhy ktore sa daju nast na SVK ... takze dalsie minus
fotky nemam :ale boli velke
Tak s kamosom ze pome na huby tu su dobre .... neboli sme obleceny do lesa ale sli sme .
Aj sme stretli hubara
NO nazbieral som asi 15 masliakov a dnes znich bola prazenica
chodil by som aj viac krat ale bud nieje cas alebo nemam skym... ( darmo 20 rocny ludia co maju zalubu zbierat alebo chodit po lese a tiez ich konzumovat niesu na kazdom druhom rohu
+ nepoznam este vsetky druhy ktore sa daju nast na SVK ... takze dalsie minus
fotky nemam :ale boli velke
-
blitzkrieg
Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
-
blitzkrieg
Professional
Poznam jedno celkom dobre miesetcko v lesoch v okoli Hnilca. Je sice pravda, ze stovky hribov, ako niektori ini som este nenasiel, ale pre vlastnu potrebu sa vzdy nazbieralo dost. Minule tam oco nasiel 1,2 kg tazkeho hriba, priemer klobuka 25 cm. Tusim ze sparvil aj fotku, takze ked ju este niekde najdem, potom ju tu pridam.
-
blitzkrieg
Professional
ja mam rekord 3,6kg (pridavam foto z internetu ako ten hrib vypada)vojtk napísal:Poznam jedno celkom dobre miesetcko v lesoch v okoli Hnilca. Je sice pravda, ze stovky hribov, ako niektori ini som este nenasiel, ale pre vlastnu potrebu sa vzdy nazbieralo dost. Minule tam oco nasiel 1,2 kg tazkeho hriba, priemer klobuka 25 cm. Tusim ze sparvil aj fotku, takze ked ju este niekde najdem, potom ju tu pridam.
-
den333
Professional
No ja som niekedy ked som bol mensi chodil na huby ale teraz uz am to preslo a chodia len rodicia a kazdy vikend donesu aspon dve kosiky plne hribova uz to tu amme po dome sa to vsade susi a vsetko smrdi
nas rekord je okolo 150 dubakov mal som aj foto ale neviem na ktorom DVD ho mam a nece sami hladat....ale ked najdem dam vam ho tu
-
blitzkrieg
Professional
co s tym ??fizz napísal:http://sk.wikipedia.org/wiki/Hubky
-
krupica_dnb
Medium Professional
teraz to cistitzelovoc napísal:vcera sme boli na hubacke pri kosiciach, ale tam v lese rastlo po chu*a podpiniek, nieco nenormalne, domov sme priniesli asi 50 kilo, dubaky tu velmi nerastu ale suchohribov bolo tiez plno. a co s tym? susit, mrazit, do nalevu. vsetko je dobre.
-
blitzkrieg
Professional
to sa nebojis ze sa ti tie huby sparia ??? (na foto igelitka)zelovoc napísal:vcera sme boli na hubacke pri kosiciach, ale tam v lese rastlo po chu*a podpiniek, nieco nenormalne, domov sme priniesli asi 50 kilo, dubaky tu velmi nerastu ale suchohribov bolo tiez plno. a co s tym? susit, mrazit, do nalevu. vsetko je dobre.
Presne, aj ja sa divim ako to tam mohli datcompleX napísal:to sa nebojis ze sa ti tie huby sparia ??? (na foto igelitka)
K teme: hubarcenie nejak nemusim, ja ked niekam idem, tak tam chcem byt cim skor, nie je v mojej povahe prehladavat kazdy krik
-
blitzkrieg
Professional
a co tak susene huby v kapustnici ?GothaR napísal:Presne, aj ja sa divim ako to tam mohli dat
K teme: hubarcenie nejak nemusim, ja ked niekam idem, tak tam chcem byt cim skor, nie je v mojej povahe prehladavat kazdy krikNo a ked ma este pred casom otec braval na huby, tak to vyzeralo tak, ze ja som s bratom isiel po priamke a otec robil same S, takze zaostaval az sme ho raz stratili. Vtedy som si povedal, ze mam v p!c! a na hubarcenie kaslem. Inak mi chutia akurat zavarane v kyslom naleve a vyprazane. Pri ostatnych formach nejak extra necitim chut, takze je to pre mna iba "hmota" a ked huby v jedle su alebo nie, je mi to jedno, rozdiel v chuti nie je vyrazny.
V kapustnici samozrejme mozu byt, ale nejak ich nevnimam. Hriby v jedle mi vobec nevadia, ale nemozem povedat, ze by som ich vyhladavalcompleX napísal:a co tak susene huby v kapustnici ?, mne a ani otcovi sa nepodarilo stratit pred nedavnom sme kupili GPS pre turistov, tento rok sme zavarali asi 20 poharov (v kyslom naleve
) suchohribov
No ze sa nestratite - to je asi aj vecou povahy, ako som uz pisal vyssie. Ja na to nemam nervy a otec uz teraz chodi inak ako ked sme boli mensi, vtedy na nas daval pozor. Teraz vie, ze cestu k autu najdeme aj sami, tak mu je asi jedno, ze sa raz za cas oddelime