Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
LucyCat
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LucyCat »

viete co, normalne som sokovana, ze jak sa tato tema rozvinula, myslim kvantitativne (ze 25 stran o tom istom dookola len v bledomodrom), lebo kvalitativne ani moc nie, citala som tu mozno zopar fakt duchaplnych prispevkov a velka vacsina ostatnyx bola rekapitulacia. este ma troxu mrzi, ze sa tu vyjadrovali hlavne prislusnici muzskeho pohlavia a tym mi vznikol efekt, ze vlastne zeny su chlpate, smradlave, vulgarne, fajcia, piju, su povrchne, naivne, hlupe atd. atd. troxu silna kava apon na mna to bola, proste vysoka koncentracia hanlivyx vyjadreni na adresu zien, objektivne ked sa odosobnim od toho, ze som zena, musim povedat, ze z niektoryx prispevkov som necitila ani taku zakladnu uctu k neznejsiemu pohlaviu {bohuzial nemozem za to, ze nie vsetky zeny su naozaj nezne a neposobia zensky, ked nadavaju a fajcia a pod.}, ale predsa vacsina zien nie je taka a preto si myslim, ze ta ucta a respekt by tam fakt mohol byt, a to nie len preto, ze hovorime o zenax, ale vo vseobecnosti, ze hovorime o tom druhom pohlavi, cize aj ked zena hovori o muzovi, tak by sa mala vyjadrovat s respektom a uctou, xapete co myslim?
takze, aby sa mi vylepsila nalada, asi by sa mala zalozit nova tema, a to o tom, co si na tom druhom pohlavi vazime...... na tu staru temu toho uz asi bolo aj dost, nemyslite? :?
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

LucyCat napísal:bla bla bla...
Zlata moja, keby si dobre čítala, prišla by si, že chlapcom vadí AK, zdôrazňujem AK je dievča smradľavé, neoholené, špinavé, vulgárne a pod. NIKTO tu nenapísal, že všetky dievčatá také, ešte raz sa zopakujem, vadí im AK sú také. Dostatočne som ti to vysvetlil?

Alebo žeby... Trafená húska zagágala? Či ako?

Nepíš x namiesto ch, prečítaj si pravidlá, nabudúce budeš potrestaná.
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Sagittarius napísal:Vybíjané náramky (také s tými pyramídkami).
Tak tie vybijane naramky idu uz aj mne na nervy, ani nie tak naramky, ale opasky. Pre boha, tuto to ma snad kazdi v tom nasom zapadakove. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

na neznejsom pohlavi mi vadi najma infantilita (vid 3 prispevky dohora) a zamena x za ch, si tu pride, zaregistruje sa a rozkrikuje....

Spominal som ze ma odpudzuju dredy? Si neviem predstavit ako sa milujem s takym plysakom velkym.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

LucyCat napísal:........
ked sa človek nad tým tak zamyslí tak niečo na tom predsa len bude.. niečo malilililinko pravdy malinkatej..
na všetkých nepatrí to isté merítko a každý má iné vzorce na meranie
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?ˇ..hehe lool :lol:...ze co ma dokaze odradit...no napr nvm si predstavit ze by chalan predo mnou vytiahol penis...no netroska by som ho skopol...sak to uz ako vyzera mG...ale téma je dobra :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

A ty si zena ze Opacne pohlavie pre teba je Chalan ?? ...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

.I.LoVe.lOvE. napísal:Tak tie vybijane naramky idu uz aj mne na nervy, ani nie tak naramky, ale opasky. Pre boha, tuto to ma snad kazdi v tom nasom zapadakove. :)
aj ja mam vybijane naramky a co.. ale ja mam s hrotmi hlavne :D a opasok tiez cem s hrotmi.. piramidky nosi kazdy druhy lofas od diskofilov az po ludovkarov :D nechapem vykradanie stylov nemam rad
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

LucyCat napísal:coskaj si tu pisala
ver tomu ze ked muz najde zenu a nie namyslenu sliepocku, proste zenu tak si ju bude vazit. a to poriadne. pokial to ale bude pipina, ktora akurat vie pouzivat svoj pohlavny organ, tak si ju vazit nikdy ale nikdy nebudu.
LucyCat
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LucyCat »

Asi to bude naozaj o tom, ze „trafena huska zagagala“, lebo som bola naivna, ked som si myslela, ze budem moct slobodne vyjadrit nazor (tak ako to urobili vsetci ludia predo mnou a po mne) a ako to mimoCHodom vznesene deklamujete vo svojiCH pravidlaCH. Okrem toho, nevsimla som si, ze by moj prispevok bol nejako urazlivy alebo ofenzivny, poukazovala som len na nejake veci (respekt, ucta k opacnemu pohlaviu, nie len ak su to zeny ale aj ak su to muzi, atd.) ale zato vy ste ma urazili a utocili na mna statocne:
1. „Alebo žeby... Trafená húska zagágala? Či ako?“ (apropo, erytrocyt, nepozname sa, tak by som si k Tebe oslovenia takeho pejorativneho CHarakteru - „zlata moja “- nedovolila :wink:
2. „na neznejsom pohlavi mi vadi najma infantilita (vid 3 prispevky dohora) a zamena x za ch, si tu pride, zaregistruje sa a rozkrikuje...“ (mi-chau, nevedela som, ze na to, aby si clovek na tomto fore mohol slobodne vyjadrit nikoho neurazajuci nazor treba, aby uz bol aspon MEDIUM PROFESSIONAL ako Ty  inak, infantilne mi skor pripada, ze niekoho dokaze iritovat zamena x za ch :wink:
Nemalo by skor v tyCH vasiCH pravidlaCH byt zakotvene, ze sa nema nikto nikoho slovne napadat? (To je len taky postreh moj, ak to tam je – je to super, len skoda, ze sa to potom nedodrziava :wink: a ak to tam nie je – tak to len o niecom svedci....)
lucim sa s tymto forom, asi nie je pre naivnych ludi ako som ja, majte sa radi a nezabudajte, ze najdolezitejsia je LOVE and RESPECT (vzajomne).
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

LucyCat ... sorry ale Normalny clovek tak nepise ...
Mne to je Salam Parky Horcica jak to pise ale tak to je rovnako ako Keby si sa dosla zamestnat ako Hovorkyna Prezidenta a ty: Sa ne Pan prezident sak co robis neeee ... Sa ja tu robotku Hravo zvladnem ... nezabudni Na Xi Xi ... sa ked dengy vyplatite tak vsicko dobre ta ne?? (Jak Morika a Chruno) (No offence to Anyone)

To 1.
Po 2. Suhlasim 60% Pripomienok na Opacne pohlavie je Extremne povrchne ... no tak ale co narobis
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

LucyCat napísal:
2. „na neznejsom pohlavi mi vadi najma infantilita (vid 3 prispevky dohora) a zamena x za ch, si tu pride, zaregistruje sa a rozkrikuje...“ (mi-chau, nevedela som, ze na to, aby si clovek na tomto fore mohol slobodne vyjadrit nikoho neurazajuci nazor treba, aby uz bol aspon MEDIUM PROFESSIONAL ako Ty  inak, infantilne mi skor pripada, ze niekoho dokaze iritovat zamena x za ch :wink:
Nie moj rank s tym nema nic, len ma proste serie ako nechapavo moze clovek reagovat na diskusiu a navyse s vymenou ch->x.
kde si nabrala ze zeny su smradlave a otrasne a neviem co este? To ze muzom prekazaju neznamena ze ich je vacsina, a to ze ich v skutocnosti vacsina nie je zas naopak neznamena ze vascine muzov bude prekazat ich cistota a kultivovanost. :idea:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

áno nepochopila to, ale zato sa dá chovať aj trochu slušnejšie... Nikto by sa tu nemal vyvyšovať nad nikoho. Nikto nie je bez chyby. čakal by som od ostrieľaných mazákov že sa do nej tak nepustíte a vysvetlíte jej to aj normálnejšie :wink: áno prvotné obvinenia vyšli z jej strany ale netreba byť taký istý, keď to raz človek nepochopí a začne obviňovať, netreba to brať hneď ako agresiu nejakého nevyspelého človeka :wink:

S tým čo napísala som tiež nesúhlasil mimochodom... ale viem že to proste nepochopila.. ako to bolo myslené...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ETieNne napísal:áno nepochopila to, ale zato sa dá chovať aj trochu slušnejšie... Nikto by sa tu nemal vyvyšovať nad nikoho. Nikto nie je bez chyby. čakal by som od ostrieľaných mazákov že sa do nej tak nepustíte a vysvetlíte jej to aj normálnejšie :wink: áno prvotné obvinenia vyšli z jej strany ale netreba byť taký istý, keď to raz človek nepochopí a začne obviňovať, netreba to brať hneď ako agresiu nejakého nevyspelého človeka :wink:

S tým čo napísala som tiež nesúhlasil mimochodom... ale viem že to proste nepochopila.. ako to bolo myslené...
to nic, az vyrastie, tak sa vrati :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

LucyCat napísal:......
no nie všetci
triple napísal:ked sa človek nad tým tak zamyslí tak niečo na tom predsa len bude.. niečo malilililinko pravdy malinkatej..
na všetkých nepatrí to isté merítko a každý má iné vzorce na meranie
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

SSemteXX napísal:Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?ˇ..hehe lool :lol:...ze co ma dokaze odradit...no napr nvm si predstavit ze by chalan predo mnou vytiahol penis...no netroska by som ho skopol...sak to uz ako vyzera mG...ale téma je dobra :lol:
Akože len tak náhodou som si to všimol....téma znie Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

a teraz zacitujem teba :lol: "no napr nvm si predstavit ze by chalan predo mnou vytiahol penis

Troška mi tvoj výrok protirečí s názvom témy ....
:hmm:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

LucyCat: Nikto ti nebráni slobodne vyjadriť svoj názor. Na to máš plné právo. To čo tu bolo napísané sú reakcie naň. Toto je diskusné fórum, prispievatelia diskutujú formou príspevkov. To že na teba nie je kladná reakcia, no nehnevaj sa, ale napíšeš nezmysel a čo čakáš? Vavrínový veniec, či chválospevy? Chytila si to za nesprávny koniec. Zaregistrovala si sa a v tvojom druhom či treťom príspevku si zbuzerovala polovicu fóra. Takže sa nediv.

1. „Alebo žeby... Trafená húska zagágala? Či ako?“ (apropo, erytrocyt, nepozname sa, tak by som si k Tebe oslovenia takeho pejorativneho CHarakteru - „zlata moja “- nedovolila :wink:
Možno som začal prostoreko, ale takýto tón, no nehnevaj sa na mňa. Som dospelý a pre teba cudzí človek, mám si vyžadovať vykanie? Takže o tom pomlčíme.

Nemalo by skor v tyCH vasiCH pravidlaCH byt zakotvene, ze sa nema nikto nikoho slovne napadat? (To je len taky postreh moj, ak to tam je – je to super, len skoda, ze sa to potom nedodrziava :wink: a ak to tam nie je – tak to len o niecom svedci....) V pravidlách to je jasne ukotvené. Porušenie sa trestá, ale nemôžem nikoho potrestať za to, že niekto z niekym nesúhlasí a napíše mu svoj postoj, prepáč, ale toto nie.

lucim sa s tymto forom, asi nie je pre naivnych ludi ako som ja, majte sa
vyvetraj a zavri za sebou dvere
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

erytrocyt napísal:LucyCat: Nikto ti nebráni slobodne vyjadriť svoj názor. Na to máš plné právo. To čo tu bolo napísané sú reakcie naň. Toto je diskusné fórum, prispievatelia diskutujú formou príspevkov. To že na teba nie je kladná reakcia, no nehnevaj sa, ale napíšeš nezmysel a čo čakáš? Vavrínový veniec, či chválospevy? Chytila si to za nesprávny koniec. Zaregistrovala si sa a v tvojom druhom či treťom príspevku si zbuzerovala polovicu fóra. Takže sa nediv.

Možno som začal prostoreko, ale takýto tón, no nehnevaj sa na mňa. Som dospelý a pre teba cudzí človek, mám si vyžadovať vykanie? Takže o tom pomlčíme.

Nemalo by skor v tyCH vasiCH pravidlaCH byt zakotvene, ze sa nema nikto nikoho slovne napadat? (To je len taky postreh moj, ak to tam je – je to super, len skoda, ze sa to potom nedodrziava :wink: a ak to tam nie je – tak to len o niecom svedci....) V pravidlách to je jasne ukotvené. Porušenie sa trestá, ale nemôžem nikoho potrestať za to, že niekto z niekym nesúhlasí a napíše mu svoj postoj, prepáč, ale toto nie.

lucim sa s tymto forom, asi nie je pre naivnych ludi ako som ja, majte sa
vyvetraj a zavri za sebou dvere
no si sa volako rozbehol kolega :lol:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:no si sa volako rozbehol kolega :lol:
ale dobre to napisal :lol: a dievca si mysli ze nam tu bude chybat :D , ale nic proti nej heh peace :D ....a mozno ked sa lady vyvetra ukludni tak sa tu este aj vrati a mozno z nej raz bude plnohodnotny prispievatel .. ved svoj nazor tu moze vyjadrit kedykolvek len mam pocit ze sa proste urazala ak sa nazory druhyh nestretli s jej pochopenim
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ale zase ja som si s ňou dobre popísal, v pohode. :) Síce je pravda, že v tom príspevku to trocha nepochopila, ale čo už...

A erytrocyt, nebola to zoznamka. :D (ja len dobrom :) ) Má už frajera.
Napísať odpoveď