Call of Duty 4
bude obsahovat DX10....ale inac je to paradna hra...zvuky zbrani su dokonale a ked som uvidel do steny lietaju gulky a zanecha to tam taky kruh tak som nemohol...len blbe je ze ked schytam poriadnu ranu napriklad z gulometu tak asi 3 sekundy nic nevidim a tak som raz aj umrel
ale inac to hodnotim uplne pozitivne
EDIT: inac hram to vsetko na full na X1950Pro pri 1152x864 a ani raz to neseklo
EDIT2: este ma napadaju ze vyborne boli tie automaticke strely z toho raketometu ci co to bolo...stacilo nanho mierit...a za 5 sekund to same vystrelilo...no uzas
EDIT3: nightvision je tiez paradny ma napada
EDIT: inac hram to vsetko na full na X1950Pro pri 1152x864 a ani raz to neseklo
EDIT2: este ma napadaju ze vyborne boli tie automaticke strely z toho raketometu ci co to bolo...stacilo nanho mierit...a za 5 sekund to same vystrelilo...no uzas
EDIT3: nightvision je tiez paradny ma napada
No tvari sa to ako simulacia boja, takze nie.Hovniak napísal:inac asi vojenska technika sa neda pouzivat ze?
Inak ma samozrejme ovalila skvela grafika a dobra optimalizacia(nVidia). Taktiez bola skvela atmosfera, torsku adrenalinu a uzasne efekty dymu a vybuchov. Jedine, co mi vadilo, bolo to, ze moj vojak vydrzal velmi vela zasahov(2. obtiaznost), pripadal som si ako terminator
Tesim sa na full, nad tym dymom mi padala sanka.
-
RainbowSix
Light Professional
No podla videi z BETY a SingelPlayer-oveho DEMA sa technika ovladat neda takze si myslim ze sa (vozidla, vrtulniky atd.) nebudu dat ovladat ani v MultiPlayeri.
Sice niekde v clankoch som cital ze v SingelPlayeri si zahrame misiu aj s pomocou techiky (konkretne ide o vrtulnik ale v akej forme to nevieme).
EDIT: davam sem este aj kratke video sice nic moc ale len pre tych co to chcu vidiet ... http://ceknito.sk/video/76742
Sice niekde v clankoch som cital ze v SingelPlayeri si zahrame misiu aj s pomocou techiky (konkretne ide o vrtulnik ale v akej forme to nevieme).
EDIT: davam sem este aj kratke video sice nic moc ale len pre tych co to chcu vidiet ... http://ceknito.sk/video/76742
Je to plynule hej, ale cim viac FPS v MP tym rychlejsia strelby, vyssie jumpy a tak... Teraz ked by som mal hrat pri 35 FPS ten MP by som sa zblaznil a hral so skore 5-10 takto mam v CoD2 250FPS a mam 10-2romerot napísal:Preco si nespokojny? ved 35fps je plynulost!!! sice nepises na akych detailoch ale ja myslim ze mozes byt spokojny ... ja nebudem uvadzat svoje fps lebo zas dostanem -K
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional